Ma dobro, Ultra 120 + 1 ventilator ali sigurno bolje temperature.
Sutra treba da kupi Quad, koliko može da proda Vendettu i dal će biti TR i po kojoj ceni? 😉
Ako mene pitate i IFX opravdava cenu, samo ko ima da plati toliko za cooler...
Covek preporucuje da se ne uzima Vendetta da se ne bi razocarali kao on sa 212.🙂 To valjda znaci da ne valja, ili da je jedino shto valja TRUE.😛
pa jedino ako imas klimu u sobi na 18 C, jer je sada napolju daleko vise od 34 C i nema sanse da ti je 100% load 34 CStavio sam hyper tx na atholon 64 3000+ i u full loadu mi je sa boxom bilo 47 sada je 34 🙂
Mislim da je tako. A ti mislish da je kolika razlika izmedju ta dva?to znači da ti misliš da je između V2 i U120 + 10€ 120mm fan razlika samo 1-2 stepena, to je ono što ne valja u ovoj računici. 😀
nije to rekao, rekao je da je TR bolji od Vendette 2. ti mislis da nije?
Mislim da je tako. A ti mislish da je kolika razlika izmedju ta dva?
TR je bolji. Ali, po meni, ne toliko koliko je i skuplji 🙂
Vendetta 3 ~2500din
TR120 ~ 3000 din + 120mm PWM fan min 500din =>3500din
S tim sto je ipak potreban malo skuplji (bolji) fan, tako da cena ide jos gore. TR mu dodje min. 40% skuplji, a slozices se da nije 40% bolji. Jednostavno, Vendetta2 je jako solidan kuler gledano sa price/performance strane...
E sad, to sto su se neki razocarali sa CM212, ne znaci da sve sem TRa ne valja 😀😛:wave:
Pa opet ti ne valja poredjenje, opet deluje kao da TR odvaljuje Vendettu pa ova ne moze na quad i sl.😛Dobro, možda su moji kriterijumi drugačiji.
Ja sam predložio TR zbog eventualnog upgrade-a na Quad, zbog toga što meni procesor se prži na 1.6V... Tako da ne gledamo iz istog ugla.
Neko ko će da OC-uje procesor na def. naponu, njemu ne treba ništa bolje od Titan NKTZ32 (valjda sam pogodio oznaku :d)...
:wave:
Za nesto vise od dvadeset eura uzmi Vendettu, a ako imas 30ak eura uzmi Vendettu 2.
Od CoolerMastera imas TX za manje pare i 212 za vece, ali ja bih isao na neki od pomenutih OCZ kulera...
hr-01 plus
dvoumimi se izmedj Ultime 90 i HR-01 Plus...pa ako moze neki savet...dobro bi doslo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari