DKphoto
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2008
- Poena
- 319
Ne, ne, sad su crne kutije. :d
Najelegantnija boja...
Ne, ne, sad su crne kutije. :d
Ja bih to sutra kupio kad bi mi dozvolili da otvaram i menjam. Ali pošto kanda ima stiker onda se bojim da je bezveze da mi jače komponente (napajanje, hard, dva nova optička uređaja, noctua fan) stoje u starom kompu a novi ne smem da diram.
E ajd sad da li je ova maticna kao i procesor dosta jak za igre sta bi se desilo kada bih nabudzao 9600gt u njega? Mogu uzeti 3x ovo nego jedan laptop
Ja znam način i da skinem stiker, i da ga vratim (ne pitajte kako, profesionalna tajna, hehe), tako da ne može da se utvrdi da je komp otvaran. No, jednostavno nemam nikakvu želju da nešto "džemsbondišem" u tom smislu.Mozes to da uradis u nekom od ovlascenih servisa.
Sam, ne mozes, skidanje stickera ce prouzrokovati da izgubis garanciju.
stampac i monitor - interesantno je da ove dve stavke nisu nasle svoje mesto u nekoj propagandnoj shemi, iako se prodaju vrlo povoljno. moguce ih je kupiti potpuno nezavisno od konfiguracije. elem...
stampac lexmark z2320 (ink-jet) je 999 dinara
Da li je ovo sigurno? Odem u Maxi po lebac i kupim stampac za kilo dinara. Bilo bi lepo :smoke:
stampac i monitor - interesantno je da ove dve stavke nisu nasle svoje mesto u nekoj propagandnoj shemi, iako se prodaju vrlo povoljno. moguce ih je kupiti potpuno nezavisno od konfiguracije. elem...
stampac lexmark z2320 (ink-jet) je 999 dinara
monitor lg 19" wide - 6999 dinara (nisam bas obracao paznju, mislim da je W1934S)
Ja sam za Lexmark 100% ubedjen da je pisalo 1 din. Za monitor cujem malopre od drugara da je njegova devojka kupila za 6.999din. Znaci ide odvojeno od konfe. Ako stignem, idem sutra da blize ispitam slucaj, pa javljam. Inace, vredi li taj Lexmark od 999 din. da se ljudski odstampa jedan seminarski i jedan diplomski (sorry za off, dovoljan je instant odgovor).
Ako je stiker nalepnica a verovatno jeste, samo uzmite fen za kosu i zagrevajte dok se dobro ne otopi, ugreje lepak koji ga drzi. Pazi te da ne preterate pa da nalepnica pozuti. A i nije neka profesionalna tajna, bajata je od kad postoje fenovi i nalepniceJa znam način i da skinem stiker, i da ga vratim (ne pitajte kako, profesionalna tajna, hehe), tako da ne može da se utvrdi da je komp otvaran. No, jednostavno nemam nikakvu želju da nešto "džemsbondišem" u tom smislu.
Ono što mene zanima, to je da li postoji mogućnost da se dobije garancija na pojedinačne komponente?
Ako požuti onda kažeš da je to zato što mnogo pušiš! :smoke:Pazi te da ne preterate pa da nalepnica pozuti.
Verovatno ima u bilo kom vecem. U Smederevu ima, a Maxi je u centru, nije ni nesto narocito velik. Naravno nema stampaca :smash:
Ono što mene zanima, to je da li postoji mogućnost da se dobije garancija na pojedinačne komponente?
Svakom ?![]()
Otkud znam. U Smederevu ima, to sam video pre neki sat. Ali nisam hteo da napisem u svakom jer sam jedno vreme kupovao u jednom malom Maxiju na Slaviji dok sam stanovao tamo. Mimoilazenje teska egzibicija i dve kase. Nisam hteo da napisem da ima u svakom, ali zato bi trebalo da u "normalnim"/vecim objektima ima :type:
Vratih se... epilog: uzeo 8 stampaca... 100 eura, meni nista, deci puno...u principu nema ih vise po nbgdu, mozda ako sam neki promasio...
sto se tice kompova, imate u svakom drugom po 1 ostao, al u onom u Pohorskoj ima bar 10ak komada...
od ponedeljka na akciji za 3500 neki laser crno beli...
Ja ne volim nikako te konfiguracije na akcijama, i slično, obino je jedna do dve komponente djubre, bofl ili krš, ili zastarelo, pa ih tako uvaljuju.
mora da imas maloprodaju racunara.........![]()
Nemam, drug, bavim se skroz drugim poslom, ovde visim samo iz hobija i nekog praćenja stvari koje volim.
Morao sam da saberem
38e Athlon 64 X2 4200+
17e kingston 2x1GB DDR800
39e GA-M61PME-S2
38e 250Gb STM3250310AS
17e LG DVDRW GH20NS15
20e MiniTower 400w
btw. bio sam na maxijevom sajtu i izgleda da je ovo bila samo vikend akcija?
i da li svakog meseca mora ipak da se placa onih 500din za 066 broj ili ce se placati tek kada se potrosi 10k din kredita?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari