Šta je novo?

Company of Heroes Online

Kada se okupimo, najčešće vp500. Poslednjih par puta kada nas nije bilo, i kada nas je neparan broj odigramo stonewall. Ali kada ga "provališ" brzo postane dosadno :(

Pitanje - kako da pronadjem i addujem frienda u okviru igre? Na primer: kako da pronadjem CrnogGrujana? Takodje, kako se pravi team?

kucaš u chat prozoru bukvalno ovo /addfriend CrniGrujan (ili kako se već zove friend).

U prvom postu na ovoj temi imaš nickove nekoliko nas, pa nas dodaj slobodno, pa ćemo pikati kada nas ima dovoljno barem za 2v2 online.

Uzeo sam i ja CoH paket na steam-u, tako da mozete da i mene dodate. Steam i Relic user su mi isti kao i na forumu - Shimec

kucaš u chat prozoru bukvalno ovo /addfriend CrniGrujan (ili kako se već zove friend).

U prvom postu na ovoj temi imaš nickove nekoliko nas, pa nas dodaj slobodno, pa ćemo pikati kada nas ima dovoljno barem za 2v2 online.

Hvala na odgovoru.

Inače addovao sam vas i još uvek je pending.

Ajd igracu i ja sa vama kada uzmem jos jedan komp...ne znam koji mi je acc trenutno ali mislim da je UltraGeek pa me dodajte....

Led1o i ja (xxxTauCetixxx) smo uvece uglavnom online pa ti fali jos jedan:)

@svarog84

Kako ste nas razbili !!!!!!!!!!!!

Večeras posle 22h ću verovatno i ja (posle duže pauze) biti online, pa ako nas bidne može koje peglanje da padne.

P.S. Ja sam nub, verovatno među najslabijima ovde, i želja mi je vetra da isprašim, i mogu da umrem srećan :D

ako budete igrali sutra uvece igracu sa vama...koristie li ts ili skype ili slicno ???

Ja ne koristim. Mada imam i TS, i Skype i mumble (čak imam i svoj mumble server koji je povremeno online). Ako hoćete možemo da se dogovorimo i oko toga.

Mene nervira što je dobar deo igrača pušački, i onda posle svake partije "e hajde cigar pauza" :D. I onda za 2h odigramo najviše 2 partije. A ja volim kraću, bržu i dinamičniju igru. Starcraft 2 fazon :p

@svarog84

Kako ste nas razbili !!!!!!!!!!!!

E stisli ste nas na pocetku, mislio sam da smo gotovi. Ali kod ovih 4vs4 moze svasta da se desi :) ja cu se truditi ovih dana da budem online pa da odigramo jos neku :)
btw uplatio sam kintu, trebalo bi da je legla

Nema frke, hvala.

Radujem se novoj partiji. Samo da dodam još i ovo, meni je sve preko 21 h kasno. Imam dete i ubiće me žena. Ja sam više za dnevne paritije od 16 do 21.

Inače koristim Skype. Moj Skype vlada.t1

@3MAJ86 - koji je tvoj nick u COH ?

TOV na sniženju oko 700 din. Spustili su ga 33 %

*** mogli su i više :D

Poslednja izmena:
super, prihvatiću čim bidnem online.

bio sam juče, ali vas nije bilo :( posle navratio jedan ortak (Aleksa, upoznaćete i njega) i pikali malo 2v2 AT. Na žalost nema igrača, i mi nubovi dobijali za protivnike lvl18 (WTF) igrače. Naravno ponižavali su nas na sve strane, da nije čak ni delimično zanimljivo bilo :D

E super. Moja ekipa je poprilično uigrana i dugo igramo. Voleo bih da organizujemo jedan benchmark turnir da se svi upoznamo na bojnom polju. Mada smo još uvek amateri...

Imam neke replay-eve postavljene na gamereplays.org sa mojom ekipom pod dushan76.

Poslednja izmena:
E heb'te se :D mi smo nubovi, i ne treba mi još neko da briše pod sa mnom :)

E heb'te se :D mi smo nubovi, i ne treba mi još neko da briše pod sa mnom :)

haha, ajd onda ćemo da se mešemo malo. Moj savet za 2v2, ukoliko ne postoji komunikacija je da jedan igra svoju igru a drugi ga prati. Tako će se izbeći da vas protivnici podele što je najopasnije u COH-u. To važi za saborce koji se ne poznaju i nisu uigrani. Svarog i ja smo izgubili tako 2v2, pošto su nas nemci podelili.

Poslednja izmena:
Zmaju mislim da smo dosli do zakljucka da ja tebi jednostavno ne lezim kao protivnik i da bi trebali da probamo da igramo u istoj ekipi. :)
Danas ja ne mogu, ali sutra uvece ako ostali mogu, bi mogli da se igramo.

Sent from my HTC Wildfire

Zmaju mislim da smo dosli do zakljucka da ja tebi jednostavno ne lezim kao protivnik i da bi trebali da probamo da igramo u istoj ekipi. :)
Danas ja ne mogu, ali sutra uvece ako ostali mogu, bi mogli da se igramo.

Sent from my HTC Wildfire

Kako beše tvoj nick ???

*Treba ažurirati spisak

Ma zezam se ja malo. Generalno treba da se uvežbam na mnogo polja. Više igram SC2, više mi prija ta dinamika igre, ali i to slabo stižem.

Verovatno se vidimo sutra uveče, tj. već večeras - prošla je ponoć :)

Zmaj i vetar , (odgovarajte ljudima na frend rikvestove:) )

ja se ulogovao juče, nema ni jedan request za mene. 3MAJ86

Nazad
Vrh Dno