Šta je novo?

Company of Heroes Online

Daj ljudi pomagajte!
Znaci koji smor vec evo 3-ci dan ne mogu da se ulogujem online. Moram bedni skirmish da igram... A ne znam koja je fora, da li je steam glup, ili je igra glupa.
Pre ce biti da je steam glup, probao sam i reinstal i opet isti rad :(

nooooooooo.png

Uglavnom neki validation problem...

ljudi u cemu je problem kad hocu da udjem u neku igru izbaci NAT negotiation gresku,i kazu mi ostali da mi se cesto ne vidi ping i onda nevide moju hostovanu igru?da ne treba da se forwarduje neki port na ruteru?

e treba da se forwarduje na ruteru. port ide od 6112 pa 6113 itd (u zavisnosti koliko igrača igra iza rutera). a u shortcut-u za target upiši -6112 (itd) i tek tada će da ti radi. Burazer i ja tako igramo, i bez toga ne mere zajedno da igramo :)

Samo obrati pažnju da napišeš pravi port u shortcut-u, i da ga forwarduješ na taj računar.

Nadam se da si skontao šta sam napisao, pošto ja neam pojma da objasnim :D

EDIT: evo kako kod mene izgleda. kod burazera je samo drugi port naravno. (ova uspravna crta je kursor da ne bude da je slovo i ili nešto). Naravno na ruteru taj port forwardujem na svoj komp, a onaj drugi na burazerov.

portj.jpg

Poslednja izmena:
Ko igra danas?

Ja ću verovatno biti online.

Bilo je nekoliko stvarno ekstra partija u subotu uveče. Prva posebno, na Hill 311 mapi :)

moram da priznam da TauCeti stvarno ekstra igra! ne znam kakav ste vi utisak stekli o nama nakon onih partija?

Utisak je takav da ste nas definitivno razbili. U nedelju posebno. TauCeti pošteno, dobro igra kao Britanac. Nadam se da ću uskoro moći da mu pružim dostojan revanš kao recimo što je bio u petak. Ne bi bilo loše da ponovo počemo da kačimo neke zanimlive Replays partija. Bilo bi dobro da se dogovarimo za vikend i da pravimo ekipu. U pitanju bi bila zatvorena privatna partija sa šifrom, naziva recimo Benchmark.rs Ja CrniGrujan kao vođa Nemaca i TauCeti kao vođa saveznika. Ja ću da skupljam prijave. Cimnite me na mail i napišite kao ko bi želeli da igrate.

Nadam se da se TauCeti slaže sa ovim. Sve sugestije naravno prihvatam.

Ja hoću da igram, odgovara mi neki vikend i to uveče, tipa posle 21h. Retko kada igram CoH pre 22h zapravo, ali i 21h je ok.

Mada uglavnom kada igramo, ulogujemo se, vidimo koga ima online pa šaljemo pozivnice jedni drugima. Verovatno ću sutra oko 22h biti online, ali ne garantujem. Javljam sutra već.

Nisi napisao kao ko voliš da igraš ?

Racunajte i mene. Uvek sam slobodan subotom uvece i bilo bi odlicno kad bi se jednom skupili pre 22h, recimo oko 21h.
Preferiram PE, mada su mi i Britanci zanimljivi u poslednje vreme, mogu da igram bez problema i sa Nemcima i Amerima, posto preko neta uglavnom igram random 2vs2.

Sent from my HTC Wildfire

Poslednja izmena:
Ja mogu da igram i wehr i amere. pe i britance ne volem nešto. možda sam malo bolji sa amerima nego sa wehrmachtom, ali nije neka drastična razlika.

Samo neka padne neki termin pa cu dati sve od sebe da budem prisutan :) Igram sve osim PE

Pozdrav svima,

Stvarno odlične partije za vikend. Mada nekima, npr. 3MAJ :), koji pričaju da su noobovi - ne verujte im. Dobro igraju svi i zabavne su parije. Ja sam naravno raspoložen za turnir, Led1o takođe, a oboica igramo allies.

Poslednja izmena:
Pa ja sam pričao da sam nub iz prostog razloga što sam odigrao nekoliko partija automatch, i ljudi su brisali pod sa mnom :( bilo je tužno gledati :D

a zmaju, našao si ovde da lažeš i foliraš ljude :D

noob i te forice. Koliko vidim ovde je rapoloženje više za Amere. Ko će da igra u mom timu za vikend ?

@TauCeti

Za vikend mi je najveći problem bio komandos. Voli dečko da igra i da se trti u višoj ligi pa to ti je :D Kako da vas dobijem, kada dečko na prvi veći nalet odustaje - predaje, a u onoj partiju 3 na 3. Priznaj da sam sam te potisnuo sam, a onda se ON priključio kao spailac i sada će da mi pokaže kako se igra :D , a u stvari igram sam protiv vas dvojice . PE na broju 4 je bio dobar ali nam je sredna bila nikakva.

Trebao sam da snimim partiju i da je okačim.

Poslednja izmena:
Ljuuudi šta ste mene napali? Hoćete replaye da vidite kako me anonimusi gaze u automatchingu online? A i svi iole bolji igrači su me gazili (shmajser, svarog84, vetar, commander33, TauCeti me je takođe dobio u partiji 3v3 koju sam igrao protiv njega).

Nije da smurfujem, ali ono kao, kada vidim kako igra neko od njih, prosto se stavim tamo gde mi je mesto.

*** počinjem da zvučim kao da imam kompleks niže vrednosti (a nemam, štaviše popriličan sam narcis inače :p )

Kao sto rekoh, preferiram da igram sa PE.

Zmaju opusti se, vidis da te zezaju.:)
Igras kako igras, mozes da igras bolje, a mozes i losije...isto kao i bilo ko od nas.

Sent from my HTC Wildfire

Za sada stoji subota 21h. Jel?

@TauCeti

Za vikend mi je najveći problem bio komandos. Voli dečko da igra i da se trti u višoj ligi pa to ti je :D Kako da vas dobijem, kada dečko na prvi veći nalet odustaje - predaje, a u onoj partiju 3 na 3. Priznaj da sam sam te potisnuo sam, a onda se ON priključio kao spailac i sada će da mi pokaže kako se igra :D , a u stvari igram sam protiv vas dvojice . PE na broju 4 je bio dobar ali nam je sredna bila nikakva.

Tu si u pravu.

Dule, mislim da niko nema ništa protiv. Imaš na prvoj strani ingame nickove neke od nas, a imaš i na prethodnih par strana smo se pretstavili pa nas dodaj u prijatelje. Moj nick je isti kao i ovde, 3MAJ86

Napiši tvoj nick, i za koju stranu voliš da igraš. CrniGrujan pravi ekipu za Nemce. TauCeti predvodi saveznike.

Glavna partija je u subotu u 21 h. Zavisi od učesnika, ali izgleda da će biti privatna - ulaz sa šifrom. Dogovorićemo još detalje.

Ja u subotu 90% nisam tu :( U svakom slucaju lepo se provedite. Ili ako odgovara i nedelja pa da se i ja igram sa vama :)

Odlično, odgovara subota 21h.
Ako ima dovoljno zainteresovanih možemo i 4vs4 da igramo!

Poslednja izmena:
Ja se prijavljujem mozda i moj brat on je prooo....

Е одлично, мој ник је VVDAPutnik, пикао сам са свим фракцијама, али Вермахт ми највише лежи. Само нисам играо 100 година, зарђао сам скроз. Сад ћу додати све у пријатеље.

Vrh Dno