Šta je novo?

Company of Heroes Online

Jel ovo bese za dz? Jel moze link sa koga se skida?

Nije više, ali bilo je jedno vreme COH Online. Sada COH Tales of Valor košta 10 e, mada ja sam pre neki dan na popustu plaćao 2,50e . Iskupovao par par komada za drugare.

Evo moje igre o kojoj sam pisao, traje blizu 2 sata :D

Koji ste vi n00b-ovi, ne verujem :D

Pogotovo ovaj panzerelite, pravi puno gresaka, najociglednija je da kreira one sa bazukom gde ih placa 360, umesto da napravi obicnu pesadiju 255 i nadogradi je posle za 75.

Da ne govorimo o tome da nije istrazio cetvrtog pesadinca, te umesto da za 255 dobije cetvorku, on dobija trojku, cist gubitak :d

Poslednja izmena:
ja sam se pogubio po ovoj temi pa bi zamolio cenjeni auditorijum da
mi kaze sta mi je sve potrebno od instalacija da bi igrao taj ONLINE deo ...

Pa "samo" original igra.

Mozes da igras i narodnu verziju online uz pomoc Tunngle servisa, mada mislim da je meni on unistio steam posto nece da se konektuje :(

tales of valor je 10eur, mozes da pikas online sa sve 4 strane... najbolje potrosene pare na igru ikada :D

Ajde zakačite neke vaše partije. Nemoj samo ja da ispadnem noob :D

Jel može da se igra bez Tales of Valor, ionako ne koristim njihove jeidnice :)

Možeš. Ali osim što nemaš dodatne jedinice, nemaš i one mini-borbe kao što su assault, panzerkrieg i stonewall... nije da će ti nešto nedostajati iskreno :) možda sam 2 puta odigrao stonewall, i po jednom panzerkrieg i assault.

Mogo bih da instaliram da probam, COHO me nije nešto oduševio a ovaj WoT me uništi, CoH je mnogo inteligentnija igra :)

instaliraj probaj pa se javi :)

mocnijogurt

Treba mi tim. Svako zainteresovan neka se javi na PM ili skipe (vlada.t1)

Odraše me neki šabani, nije da sam ja neki super igrač, ali svaki put sa novom ekipom - brate ne ide :D

Evo jedne partije 1vs1:

http://www.megaupload.com/?d=4K3ZXTKA

Protivnik nije bio bas neki pro, ali u sustini se strategija sa amerikancima svodi na to.

EDIT:

Sad sam skinuo sa linka, kod mene radi, ali igrao sam sa panzerelite pa mozda tu dolazi do konflikta

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam pazario ovo na steam sale ali nikako da instaliram niti znam koji deo treba da instaliram da bih mogao da pičim sa svima mp...

Šta si tačno pazario? U principu, ako imaš COH Gold onda nema potrebe da instaliraš Tales of Valor, nego samo ukucaš ključ.

Pa ceo pack sam pazario :) sve coh-ove koji su izasli koliko znam. Znaci instalacija obicnog i kucanja kljuca za exp ili instalacija tales of valor

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pa ceo pack sam pazario :) sve coh-ove koji su izasli koliko znam. Znaci instalacija obicnog i kucanja kljuca za exp ili instalacija tales of valor

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Instaliraj tales of valor, patchuj sve i onda u glavnom meniju kliknes na ikonicu katanca i tu unesi ostale kljuceve. U sustini TOV + patchevi ti donose sve, a pristup (kampanjama) zavisi od toga da li si uneo serijski broj.

Ima li neko problema sa logovanjem na Reli On Line u igri!? Baš se teško logujem sa svojim accountom u igru.

Pa da, i ja se na kraju ulogujem, ali se pre toga iscimam.

odrzavanje nekakvo servera je u pitanju... ali nisu najavili da ce trajati toliko dugo... anyway srecno igranje, mene nema sledecih 10ak dana

Ovde je red da se promeni naziv teme ili da se odvoje. U 20 predhodnih stranica se pise o standardnom Company of Heroes, a ne o Company of Heroes Online koji vise ne postoji, cak vidim da je i prvi post editovan.

Inace, zanimljivo kako je igra iz 2006, a timovi i dalje rade na njoj, ne kao EA koji zaboravi na svoje starije igre!

Da li je vredno imati Tales of Valor pored Gold Edition zbog Multiplayer-a?

Poslednja izmena:
Jeste, sa Tales of Valor se dobijaju nove jedince, bolje je za mulitpler.

CoH-ovci izgleda na kolektivnom godisnjem odmoru :)

Ljudi, ajmo, aktivacija...

A ti si miks80. Juče smo baš igrali, i neko je pitao da li te neko zna :)

Ok, dodaćemo te večeras/preko vikenda, kada se ko već bude logovao.

Vrh Dno