Šta je novo?

Company of Heroes Online

Jel moze neko da mi pripomogne oko kupovine? Uzo sam ranije bratu ToV, al nemam prethodne 2 igre i poneke mape fale.

Ako si online kasnije pricamo na steamu, nisam kod kuce trenutno

Tapatalk

Aaaaa, istekla mi kartica a sutra krecem na kampovanje. Bas bi mi uleteo TOV

Ja kupujem preko drugara, pronađi i ti nekog sa karticom. Inače uzeo sam komplet COH za drugara, kao poklon, da igramo.

Brat mi rece da je primetio u listi servera da su u opticaju neke mape koje on nema u standardnom izdanju igre. Mislim da je spominjao Lenjingrad ili tako nesto.

Recite gde da skinem te nove mape.

kako se instalira ova mapa?

bilo lepo veceras...doduse...nereseno, iliti nedoreceno :)

dogovori za vikend subota u 18

poslednja partija je bila vrh :) izvukli smo sa 400:22 pobedu 0:22 :p

Je l' igra neko "Panzerkrieg" match type? Ja sam prvi put probao danas i ono... Nije loše, mogli bi ponekad i to da opičimo.

ja igram s vremena na vreme

*** nisam stigao da se iskombinujem, morao sam da putujem, bice valjda jos takvih akcija...

Jer ima neki dogovor za vikend ?

Ja nisam u zemlji. Tek od ponedeljka...

Sent from my Hero using Tapatalk

Pu pu, daleko bilo da budeš u zemlji.
Nisi u zemlji, već si NA zemlji :D i tako će i ostati, dok ne kolonizujemo mesec ili Mars možda :D

Priznaj svima gde ideš, pa da nam svima bude draže da te lešimo u CoH kada se vr'neš? :) Bokca ti

Ajde, cepam sam ceo dan :D

sutra uvece najverovatnije

...veceras si bas bio malerozan...u obe partije si izabrao pogresnu frakciju :)

ali si zato vise od pola partije drzao zmaja i spaleta pod kontrolom.... :D

petak ili subota opet (pod obavezno), a ako naletimo i radnim danom - why not ;)

;) dobra igra
saigraci nisu bili bas kooperativni, jer kada dva nemca krenu na jednog u kasnijem delu igre nema sanse da se odbranis, a i tek uvezbavam igru sa armor-om koji je zapravo jedini odgovor na dobrog igraca sa nemcima

a moja patrtija sa wehr-om je bila, pa smesna jer sa njima tek se uigravam... mada sam i opred toga imao skor najveci !!1 :p

nisam igrao intezivno u poslednjih 10ak dana, a i neke mape su mi prava novost... bilo je bas zabavno naravno :) kad god se skupimo pikamo no frx!

Bilo je ekstra zabavno. Posebno druga partija, jer je prva lagovala dosta.

U drugoj partiji si ti sam držao nas dvojicu, i nismo ti dugo mogli ništa. Kaliope su ubice :D.

Zeznuli ste se jer ste se ukornjačili na polovini mape. Da ste igrali agresivnije, mislim da ne bi mi imali šta da tražimo.

Bilo je ekstra zabavno. Posebno druga partija, jer je prva lagovala dosta.

U drugoj partiji si ti sam držao nas dvojicu, i nismo ti dugo mogli ništa. Kaliope su ubice :D.

Zeznuli ste se jer ste se ukornjačili na polovini mape. Da ste igrali agresivnije, mislim da ne bi mi imali šta da tražimo.

Eeerr, moj zakljucak za partije 3na3 i 500 VP-a je taj da alijansa MORA da zauzem i drzi sva tri VP-a, kako bi brzo dobili mec. Drzanje dva VP-a nije dovoljno, jer osovina ce pasti na 150-250 poena, ali do tada dolazi do T4 razvijanja i onda alijansa nema sta da trazi.

Naravno, tu su varijacije na temu sa "cepanjem" resursa, ali gornji zakljucak se odnosi na drzanje 50% mape pod svojom kontrolom (bez daljeg agresivnog zauzimanja)...

ako sam ja drzao dvojicu (to nisam ni znao recimo :)) nije mi jasno kako moja dva saigraca nisu dominirala ?? ne znam ko je bio u sredini na nasoj strani ali nije mogao da opepeli malte ne od samog starta igre, a nisam gledao snimak da bih znao zbog cega

kaliope prosto su jedino resenje za apgrejdovane t4 jedinice, ali tu vec jedan igrac ne moze (mozda i moze a ja ne znam zapravo :)) protiv momenta napada dvojice, koji jos i prskaju sa v2 raketama :)))

da napadam nisam smeo da ne bih rastegao liniju jos vise, da vam unistim baze ipak nisam mogao jer nisam imao dovoljno jedinica :) problem je sto nam se srednji igrac nije razvio uopste nije imao resursa jos od samog starta i to je znacio kraj

alijansi ne odgovaraju extra large mape, jer ima vise resursa sto odgovara nemcima, i razdaljine su povece od baze do VP-a i brzo delovaje do midgame-a je usporeno

Poslednja izmena:
Pa da. Skroz desno, Vlayko i Alexa su bukvalno igrali 1v1, gde je Vlada bio malo bolji i držao je VP. Na sredini sa tobom je bio Darko. On tako, malo pasivno igra. Voli da napravi 105mm haubicu pa da ožeži po protivniku. Doduše on je držao srednji VP, dok smo nas dvojica bezuspešno jurišali na levi VP koji si ti držao skoro do samog kraja.

Na kraju ste baš zbog te pasivnosti izgubili, i to naizgled ubedljivo jer smo vam ušli u bazu, a partija je zapravo bila veoma veoma napeta :)

Strava u svakom slučaju, iskreno nisam dugo tako dobru partiju odigrao. Nadam se da ćemo ovih dana još, posšto u utorak putujem pa me nema 10 dana.

Petak ili subota uvece? Ko ne ide u neko pi*arenje ili pijanku - CoH je opcija. Javite kad Vam vise odgovara, ja sam u principu pre za subotu, jer postoje neke sanse da nisam kuci u petak uvece, ali 90% ce biti da jesam :)

Pa da. Skroz desno, Vlayko i Alexa su bukvalno igrali 1v1, gde je Vlada bio malo bolji i držao je VP. Na sredini sa tobom je bio Darko. On tako, malo pasivno igra. Voli da napravi 105mm haubicu pa da ožeži po protivniku. Doduše on je držao srednji VP, dok smo nas dvojica bezuspešno jurišali na levi VP koji si ti držao skoro do samog kraja.

Na kraju ste baš zbog te pasivnosti izgubili, i to naizgled ubedljivo jer smo vam ušli u bazu, a partija je zapravo bila veoma veoma napeta :)

Strava u svakom slučaju, iskreno nisam dugo tako dobru partiju odigrao. Nadam se da ćemo ovih dana još, posšto u utorak putujem pa me nema 10 dana.

pa ne mozes reci da smo pasivni ako smo drzali sve pointe u nekom momentu :) ja se branio ko blesav, a nisam znao da je darko pasivniji (koji je njemu nick?), ipak za teamplay treba poznavati saigrace ;) a bice prilike da se upoznamo

sto se mene tice, moze sigurno petak i(li) subota, bice i jos moja dva drugara...

pa ne mozes reci da smo pasivni ako smo drzali sve pointe u nekom momentu :) ja se branio ko blesav, a nisam znao da je darko pasivniji (koji je njemu nick?), ipak za teamplay treba poznavati saigrace ;) a bice prilike da se upoznamo

sto se mene tice, moze sigurno petak i(li) subota, bice i jos moja dva drugara...

Darko = Pupke

Ako budem kuci pridruzujem se i ja

nego procitao sam kojekude da se ocekuje u avgustu najava za coh2 :) tako bar komentarisu neki pro likovi

Vrh Dno