Šta je novo?

Company of Heroes Online

Jedan drugi studio radi trenutno nešto vrlo Homeworldoliko. Kad bih smeo samo jedan concept art shot da postujem... :) Jedva čekam da vidim reakcije ljudi odavde kad budu videli o čemu se radi.

Javi nesto malo bar preko PM... U svakom slucaju cim si stavio smajli kontam da je dobro :D

ajde nano ne budi sisica daj neki info, sta ti znaci da ans tako naloziz i sad se smejes i cutis :)

sto se tice homeworld 3 vs coh 2, pre bih trazio mozda coh 2 jer nisam siguran koliko je uopste originalnih dizjanera homewrolda ostalo u igri

Slažem se sa tobom. U ovom času realnije je COH 2, ali Homewold je nostalgija. I napiši nešto o igri. verujem da modovi retko svaraću u ovu sobu ;)

Sorry ljudi. :)

djpFx.png

Možete da se prijavite za betu i pristup zasebnom Blackbird forumu na Relicnewsu. Treba vam nalog na RN, pošaljete mail sa subjektom "Beta Testing?!?", i čekate. :)

Closed "Beta" testing for their first product starts soon.

[email protected] subject = "Beta Testing!?!"

Include your forum nickname, real name, and I'll put you on the list for beta. Signed NDA (print, sign, scan/picture and email back) will be required.

Studio je osnovan od strane Roba Cunnighama i Aarona Kambeitza.

Poslednja izmena:
Dok ne odluče da izbace prvi javni info, što će navodno biti "later this year".

dobro, potvrdi nam bar da li je strategije, u svemiru, 3d, takticka varijanta kao nexus ? ili bas homeworld.... to su sve beznacajne informacije (moze pm :))

Nije još kranje odlučeno kako će funkcionisati mehanika. Nije klasični RTS, niti je kopiran HW sistem.

http://forums.relicnews.com/showthr...studio&p=1045240711&viewfull=1#post1045240711
Can I ask if this is a Space RTS? or is this something totally new?
Something new.

Ima elemente stategije i (više) avanture i istraživanja.

Inače, muzika i zvuk su odlični. Radi ih Paul Ruskay i njegov Studio X-Labs, ista ekipa koja je radila na sve tri HW igre.

Što se tiče RTS igre koju bi trebalo da otkriju u avgustu, ja bih voleo da bude Impossible Creatures nastavak sa DoW2 mehanikom, ali od toga nema ništa, jer su još davno beše rekli da neće više raditi na IC IP-u.

Btw, kad smo kod HW-a, jeste videli ovo? Hoću da se 3D štampači spuste u narod zbog ovakvih stvari. :)

Kad bih mogao da dođem do primerka art biblije koju ima jedan od ljudi koji su radili na Kataklizmi. Predložio je da rade svemirsku simulaciju, ali niko nije hteo. Mogu samo da zamislim koliko bi to dobro ispalo u tom univerzumu.

Poslednja izmena:
Ono, cisto da pitam jel igra neko CoH?

Posto ovih dana ne vidjam nikog, a tema ode u svemir umesto u WW2 :d

sinoc oko ponoci sam odigrao 3 partije - automatch. Veceras....malopre sam "izasao" posle, takodje 3 partije. Nema nikoga....

Mogli bi veceras malo da prasimo, ja cu biti online posle 21h.

dolazim oko pola deset

moja ekipica, spaxon i vlajko smo odigrali jednu prtiju 3 na 3, nista grandiozno ali je bilo interesantno :)

a ko su ovde spaxon i vlajko neka se jave ! :)

moja ekipica, spaxon i vlajko smo odigrali jednu prtiju 3 na 3, nista grandiozno ali je bilo interesantno :)

a ko su ovde spaxon i vlajko neka se jave ! :)

Slusaj ti....sledeci put cu da ti dovedem Shmajsera, pa ces da vidis! :p

Elem, spaxon = spaxon na benchu, samo on vec neko vreme bojkotuje ovaj forum. Ali dobro...necu da pricam u njegovo ime...mozda se i sam javi :D

ja vam se priključujem za par dana

forum progutao postove ? :)

anyway, kao sto napisah tamo, ta moja ekipica (sa kojima se super druzim irl) i ja smo poceli malte ne istovremeno da pikamo coh i realno amateri smo ali samo malo uigrani ... 2vs2 u glavnom, i malo skirmisa 3vs3 i 4vs4

ja sam malo eto proucavao taktike, gledao snimke pa je zeegermanu izgledalo kao da nesto znam preterano, medutim nije tako uopste (to je zapravo interesantno da ti protivnik deluje mnogo opasnije nego sto jeste u coh-u, sto shvatis nakon odgledanog replay-a)

forum progutao postove ? :)

anyway, kao sto napisah tamo, ta moja ekipica (sa kojima se super druzim irl) i ja smo poceli malte ne istovremeno da pikamo coh i realno amateri smo ali samo malo uigrani ... 2vs2 u glavnom, i malo skirmisa 3vs3 i 4vs4

ja sam malo eto proucavao taktike, gledao snimke pa je zeegermanu izgledalo kao da nesto znam preterano, medutim nije tako uopste (to je zapravo interesantno da ti protivnik deluje mnogo opasnije nego sto jeste u coh-u, sto shvatis nakon odgledanog replay-a)

Rezultat se broji, zar ne :)

a secas se kako si rekao "budite nezni, mi smo amateri"!? :smash:

Elem, ja sinoc odigrao jedan automatch jer ne bi nikoga - igrao sam sa jenkijima i za protivnika dobih wehr (mrzim da iram protiv PE). Posle 10tak minuta, napusi me lik kako sam hacker, a kda sam mu odgovorio sa "!?", on me napici da sam jevrejska pi*ka, varalica i stasvenejos :) Nisam se tako dobro nasmejao skoro. Grcio se lik nekih 20tak minuta, ali je pri skoru 350-150 za mene - izasao.

Kaze mi buraz da je SC2 zajednica daleko kulturija, iako je daleko brojnija... Ali dobro, verovatno je neki klinja bio....

eh, pa jesmo amateri - ja sam doduse pod utiskom gledanih snimaka gde mozes videti neverovatne poteze i taktike... ono je bio samo pocetak, i jesmo amateri, presudilo je jedino sto igramo duze zajedno :)

ma sad su igru pokupovale i novije isfrustrirane generacije koje ne kontaju da ovo nije black ops i da treba dosta vezbe i taktike da bi bio solidan... ja ne znam da li sam odigrao 2 automatch-a (to mi je uslovno hendikep jer stalno igram sa istim ljudima)

ljudi, veceras? ajmo, okupljanje izmedju 21h i 22h....

Ako ne popijem BAN zbog spamovanja, onda cu da budem MOD...nema druge :)

Elem, veceras oko 22h. Pupke (na forumu pupke), spaxon (na forumu spaxon) i ja smo sigurno tu. Pregovori su sa LudwigVonKleist-om da se pojavi. Sanse za 3na3!? Ili mozda deluje megalomanski, ali zasto ne i 4na4!?

jel to igrate preko tunggle-a?

Cega!? :)

Ne...imamo orginal igru....nije skupa, ali zato jeste remek-delo! ;)

Aha... Ok...
Tunggle je nesto kao Hamachi (lokalna mreza) samo sto je mnogo bolji jer ne moras da se dogovaras sa ljudima kada da igrate vec upadnes u tu "lokalnu mrezu" i igras sa narodom sa svih strana :)

...ili poput GameRanger-a!?

Nego, da ne bih isao u offtopic (zato idem u spam), ajde da probam da ugovorim nesto za veceras? 21h? 22h? Kad kome odgovara - ja dolazim sa jos tri coveka...a mozda cak i sa cetiri.

Elem, molEo bih vlas' na forumu da doda jos dvojicu (pasivnih) forumasa na prvi post u temi.

spaxon - (i u igri je spaxon)
pupke - (i u igri je pupke)

...ili poput GameRanger-a!?

Nego, da ne bih isao u offtopic (zato idem u spam), ajde da probam da ugovorim nesto za veceras? 21h? 22h? Kad kome odgovara - ja dolazim sa jos tri coveka...a mozda cak i sa cetiri.

Elem, molEo bih vlas' na forumu da doda jos dvojicu (pasivnih) forumasa na prvi post u temi.

spaxon - (i u igri je spaxon)
pupke - (i u igri je pupke)

Ja cu biti tu oko 22 !!!

Ja ne mogu ***, em nisam bio kuci dve nedelje em veceras izlazim, nadam se da ce biti jos okupljanja

Ja sam bio i sinoc i prosi put samo je Vlayko bio online ,mozda vas nemam za prijatelje ,dodajte me igram redovno nick je Commanderr33.

Poslednja izmena:
Razvalio sam lika 1vs1 na Tunggle :D

Nazad
Vrh Dno