Šta je novo?

Company of Heroes Online

Mene redovno delju. Skinuli su mi 2 ranka, spao sam na lvl 8 ;)

Inače primetio sam da jedan haker, napravi igru, uđe kao nemac u deo za saveznike, izbaci sve iz igre i pobedi :D
Naravno nama izađe da smo izgubili. Dodajte i mene na spisak. Sada igram kao CrniGrujan ,)

Šta se priča za COH 2?

Ljudi mogli bi da se organizujemo da igramo u subotu uveče, recimo oko 21-22h.

Mi nećemo moći tada, jer smo svi kolektivno van kuća (Vlayko, Pupke, Spaxon, 3MAJ86...). Naravno, to ne sprečava vas ostale da se okupite i pikate :)

A tebi vetre sam dužan sa kamatom... samo da naučim da igram :D

jel probao neko eastern front ?

Probali su neki od nas (ja lično nisam). Rusi su bolesno OP. Do te mere su jači da bukvalno nema svrhe igrati. (nešto slično kao PE sada :p)

šalim se za pe naravno

:)

*** nisam igrao coh ima dva meseca :|

Zato meni i padaju rankovi - nemam sa kim da igram. Ko je slobodanu Subotu pre podne ?

Mi nećemo moći tada, jer smo svi kolektivno van kuća (Vlayko, Pupke, Spaxon, 3MAJ86...). Naravno, to ne sprečava vas ostale da se okupite i pikate :)

A tebi vetre sam dužan sa kamatom... samo da naučim da igram :D

Pa kada ste slobodni da igramo, ajde da se dogovorimo.
Ne moramo da igramo jedan protiv drugog, možemo i zajedno u ekipi. ;)

Ja sam uvek za timsko igranje. Moj novi nick je CrniGrujan

Pozz cohovci,ja igram vec dugo sa ekipom (nas 6) narodnu verziju preko hamachi-ja,al sad bi hteli da kupimo igru pa me zanima sta da se uzme.Da li je dovoljno samo ToV pa da se patchuje online na 2.602 ili treba jos nesto.Necemo ni igrati single player tako da nam netreba da otkljucavamo one dodatne misije.I jos ako moze neko da mi kaze kako se kupuje igra preko steam-a i da li kad se tamo kupi igra ona uvek stoji na nekom serveru pa se samo koristi ili se downloaduje na hdd.

Mislim da je dovoljno samo ToV za "pun ugođaj" multiplayera. Preko steama kada kupiš, možeš da downloaduješ (i sada je dobro vreme, jer je na steamu trenutno coh džabalesku). Dobiješ key kojim otključavaš igru i to je to. I onda, sa svojim nalogom možeš da downloaduješ igru koliko hoćeš puta, ili instaliraš sa nekog diska, pa samo ukucaš svoj key. Ako imaš instaliran steam u momentu instalacije i prvog pokretanja igre, čak će on sam da ti ukuca key (moraš samo da potvrdiš).

Ima nas dosta koji igramo, i mi uspemo da se okupimo barem 2 puta nedeljno, pa ako vas ima 6... i haaaj :D jedino što mi, koji najčešće igramo, smo najveći nubovi :(

ok hvala.odo na steam da proucim kako to funkcionise.i kako se to placa prvenstveno

Mogu sve kartice koje mogu inače na net. Ja koristim visa virtuon raiffeisen banke. A to je samo jedna od mogućih.

Ko hoće da igra danas posle 18h ?

Jel igra jos neko preko hamchi-ja? Ako vas ima dajte mreze. Evo moje: dushancoh pass:coh

Moj savet, uzmi original i igraj ko covek, nije neka para u pitanju.

Pre neki dan CoH je bio na žešćem popustu na steam-u (svaki od "diskova" je bio oko 2 evra). Inače, za dobro multiplayer igranje ti treba samo tales of valor, a to je oko 10 evra ako se ne varam. Ne može da se poredi igranje preko hamachi-like klijenata ili igranje online i više mogućnosti koje imaš.

Tako je i nekoliko nas počelo sa piratom, i svako malo smo imali problema sa konekcijom, te pucala igra, te traži disk.

Kud ne rece da je bio na popustu COH, ja ima vanillu i Gold, a cekam neki zesci popust da kupim TOV :)

Znam da je bolje uzeti orig, to ću i uraditi ovih dana. Negu u međuvremenu sam mislio ako neko igra na hamachiju da bacimo koju i da proverimo ko kako igra.

Ima TOV, kupio drugar ali nema veme da igra. Sada želi da proda nalog. Ako je nako zaunteresovan neka se javi na PM. Prodace iskljucivo gejmeru - članu foruma, a ne nekog bu*li koja nece da igra.

Ma pričaj mi o tome, ja kupio dvojici ortaka (kao ja sam jedini koji ima karticu bla bla), i sada ni jedan ne igra. Popizditis. Nije zbog para, već ono, poprilično jadno zar ne? :)

Ma pričaj mi o tome, ja kupio dvojici ortaka (kao ja sam jedini koji ima karticu bla bla), i sada ni jedan ne igra. Popizditis. Nije zbog para, već ono, poprilično jadno zar ne? :)

Katastrofa, a taman se naložio da imam sa kime da igram :D

E drustvo jel se jos igra nije me bilo neko vreme bio sam u guzvi kada se sastajemo.

Nas nekoliko se okuplja barem 2 puta nedeljno, pa pikamo malo, ali to "nas nekoliko" smo uglavnom mi nubovi. Kada se pojavi bilo ko od vas boljih, postaje krajnje nezanimljivo svima.

Ako već dolazite shmajser, vetar, ti i ostali, hajde da barem "vas" bude paran broj pa da se podelite u suprotne ekipe, da bude barem koliko toliko izbalansirano, a ne da dođe vetar i ubije nas trojicu :D

pricaj mi o tome, ja sam kupio trojici ;) nazalost ni ja ne stizem da pikam u poslednje vreme :|

Ima TOV, kupio drugar ali nema veme da igra. Sada želi da proda nalog. Ako je nako zaunteresovan neka se javi na PM. Prodace iskljucivo gejmeru - članu foruma, a ne nekog bu*li koja nece da igra.

E, ja sam zainteresovan.

***, mislim da sam ti uzeo ispred nosa...

Poslednja izmena:
Kako igrate coh tov mislim koje mapa i koji nacin(VP500 ili Annihiliate...) igrate li ranking ?

Vrh Dno