Ja poceo da igram pa da bacim neke utiske.
Mislim da ce se HON veterani smoriti, herojske jedinice nista spec,nisu ubacili nista novo.
Balans je vise manje ok ali nisam jos sve video, odigrao desetak partija i sve pokidoiako su lvl20-30 veci od mene. Nisam mogao da verujem da likovi lvl30+ tako glupo igraju.Mogli su da ubace makar po 2 nove jedinice (1ljudska 1mehanicka) na obe strane, dodaju jos jednu doktrinu, ako vec ne mogu da ubace ruse kao frakciju, ali ih mnogo mrzi.
Nick: OtoSkorzeny naravno naZI![]()
Pocepo si neke nubove(ne mora da znaci ako ima lvl30 da je jak, jer mozda igra protiv kompa ili kampanju), ali ajde batice uzmi USA pa ih pocepaj a ne kao i svi ostali Nacije koji su jedno 40% jaci od Amera.
Tu sam se ja sinoc prevario, gore desno iskljuci Peer-To-Peer Download i onda ce ti raditi samo http sa njihovog servera.
Ne mogu ni prvu trening misiju da ubelezim kao gotovo jer cim je zavrsim dobijem Connectio Lost.
Prosto me izludjuje jer sve ostale igre rade normalno.
Da li moze neko da da par saveta kako pocheti i ne biti najgori na mapi? Nivo sam 11 ako to znachi neshto. Ubishe me ko nemca a nisam nemac nego amer :S:
inache ime heroja je: Peshadija
I meni se to cesto desava, beta sta ces![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari