probao sam vec sve kombinacije, stalno je zakucano na max 50 kb/s :|Znam da u nekom od uglova downoald prozora postoji opcija za iskljucivanje upload-a koji koci download.Ne secam se tacno gde je...imas na prethodnim stranama...snadji se.
edit: http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2280843&postcount=32
Ako znas nekog ko ima instaliranu igru moze se samo prekopirati...
Da li neko moze da me posavetuje kako najbolje da se odbranim od tudjih snajperista :S: samo se na trenutak pojave i begaju, a kod vecih mapa ne mogu stalno da dezuram na jednoj poziciji
Сећам се колико је народ бацао дрвље и камење на мене кад изведем као шваба 3 снајпера у раној игри па покидам читаву хрпу америчке пешадије ликовима који знају само да спамују пешадију, од неверице до псовки и оптужби за варање :d
Au koliko sam imao problema u pocetku sa masovnom americkom pesadijom, bas umeju da smore neki likovi.
Iskreno ne bas, sa nemcima i mogu da dominiram na pocetku i retko kad me potisne amer (samo ako je neki PRO ili ima neke hero jedinice). Al zato kao amer tesko na pocetku da mogu da dominiram, eventualno da se branim dok ne ojacam.a nekad ih i razbiješ, priznaj...
Да са баракама швабе добијају МГ + Волксе + мотор, а амери морају да бирају између снајпера/минобацача/мг-ја и пешадије/џипа.
Али америчка печадија је бројнија јефтинија и боље опремљена од волкса, а кад добију гранате и бар онда су одлични и додатно могу онеспособити тенкове.
Све у једној једници. Ренџере да не помињем, они деру све редом а и падобранци нису далеко, 3 одреда падобранаца може да се одбрани од пешадије гранатама а за тенкове су смрт, најбоља антитенковска пешадија у игри.
Auuu sta se nalupeta brate mili. Ocigledno nisi dovoljno iskusan. Americka pesadija jeste jeftinija,ali uopste nije jaca od Volksa. Imaju i Volksi bombe i mitraljez upgrade ako si zaboravio taj malo podatak. Ameri dobijaju bar na 60 OIL-a sto je previse, do tada nemci imaju dosta stvari vec. Izadje onaj Stug i cao.
Rendzeri su ocaj ne mogu da ubiju tenka nemackog iz 50 puta, takodje i padobranci koji su veoma losi. Jedino neki SPAM jedinica prolazi sa amerima.
Ako nemci dodju do tenkova u kombinaciji sa Knight soldiersima zaboravi Amere.
Ma i pre toga svaka skoo jedinica je jaca nego americka. Daleko jaca...
Јуниоре ја сам COH пичио са паузама можда и преко 3 године, а и неретко са ликовима са COH турнира.
Волкси су јачи на максималној удаљености и то за длаку, Рајфлз су јачи што су ближи а наравно направе покољ кад утрчиш у сред волкса. Мп40 Волкси су добри али мораш потрошити 50 муниције за свако вод, а наспрам БАР ова су паја.
Иначе Немци имају неке јаче тенкове, али су зато сви скупи и доста треба док се дође до њих, тако да се не гледа директно јединица на једницу кад се пореди снага него и цена и тиер.
Ренџери са томпсонима су једна од најубитачнијих једница у игри, и раме уз раме су једино са стормтруперима са мп44 али мислим да су и од њих бољи због фајерапа иначе они нису намењени за борбу против тенкова али могу их добро осакатити оне јаче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari