Šta je novo?

Company of Heroes Online

Znam da u nekom od uglova downoald prozora postoji opcija za iskljucivanje upload-a koji koci download. :) Ne secam se tacno gde je...imas na prethodnim stranama...snadji se. :)

edit: http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2280843&postcount=32
probao sam vec sve kombinacije, stalno je zakucano na max 50 kb/s :|

Ako znas nekog ko ima instaliranu igru moze se samo prekopirati...

to znaci da negde ima i da se skine, ali to je slabo... slabi torenti tja

Da li neko moze da me posavetuje kako najbolje da se odbranim od tudjih snajperista :S: samo se na trenutak pojave i begaju, a kod vecih mapa ne mogu stalno da dezuram na jednoj poziciji

Ja sam poceo da stavljam mog snajpera na hold fire, kada protivnik pocne da smara sa njegovim, ako uspem da dovoljno brzo odradim sve, lako ga skinem. Nije los nacin da se resis snajpera, bar dok je jedan u ranoj fazi.

Najbolja varijanta je upravo ta, drzis sniper na hold fire, cim cujes da je neka jedinica pogodjena snajperom hit space i resavas se njegovog snajpera vrlo brzo. Hold fire iz a must ako hoces da ti snajper pozivi malo duze

ja tako osvetlim prostor :-devil-: drzim snajperistu na hold fire i on kulira a onda minobacachima ili nechim jachim bijem :-devil-:

probao sam sa motociklom on ga odma hvata jer snajperista brzo nestane pogotovu kada je u mraku. jes da motociklista odma zagine ali je jeftin.

ali sve to pada u vodu jer ce mo svi morati sa sachekamo :crash: a taman mi je fino krenulo

Сећам се колико је народ бацао дрвље и камење на мене кад изведем као шваба 3 снајпера у раној игри па покидам читаву хрпу америчке пешадије ликовима који знају само да спамују пешадију, од неверице до псовки и оптужби за варање :d

Сећам се колико је народ бацао дрвље и камење на мене кад изведем као шваба 3 снајпера у раној игри па покидам читаву хрпу америчке пешадије ликовима који знају само да спамују пешадију, од неверице до псовки и оптужби за варање :d

Posto za 3 snajpera treba preko 1000 Manpower kako se recimo posle branis kad ti dodju Pume ili M8 Armored Car. Ja sam pokusao, pa mi posle usli u bazu i rasturili me jer nisam imao cim da se branim.

Ја сам највише пикао 3вс3 мапе као Ред Бол и сл. па је тамо било доста ликова који су спамовали пешадију до беса.

Наравно снајпере сам правио као подршку на већ направљену одбрану, од пар мг-а и пакова. При раној игри не мислим на самом почетку, него мало после кад направиш барем неку одбрану.

Ima li neko od vas ko igra COHO Nod32 ili Eset Smart Security?

Snajper nije nikakav problem iole iskusnijem igracu, ono sto jeste problem to je BAR spam kod amera, kada neko zna da igra bukvalno pregazi sve sto nemci imaju u tom trenutku...

Au koliko sam imao problema u pocetku sa masovnom americkom pesadijom, bas umeju da smore neki likovi. Nekoliko partija su me tako gazili ko malo dete :D Jedan od nedostataka, mi je sto nije moguce promeniti specijalnost bar jednom u toku igre, igram kao Blitz ali cini mi se da je terror mnogo bolja opcija za pocetnike :( I ovako sam peglao jednom vec specijalnosti, i opet sam pogresio tako da cu sad morati jos jednom da puknem supply da to sve nivelisem kako treba :(

Blitz komander mi je max level i sad sam krenuo da razvijam terror komandira. Moje licno misljenje je da je bolji blitz, ima mnogo bolje abilityje. Npr. rocket barrage je ubedljivo najjbolja artiljerija u igri, stormtrooperi su odlicna varijanta za skidanje haubica, besplatan ability da za svakog ubijenog protivnickog vojnika dobijas healt municiju i gorivo itd... Mada najjace je kad pozoves King Tiger sa terorom :)

Au koliko sam imao problema u pocetku sa masovnom americkom pesadijom, bas umeju da smore neki likovi.

Mene nervira kad me baci da igram sa nekim ko je mnogo veci lvl od mene, pa spamuje da onim Ranger-ima koji su maksimalno nabudzeni. Jedino sam mogao da mu pariram dok sam imao Ostvinde.

Teror je bas dobar sa Firesotrmom i King tigerom i V1 koji je dosta skup i spor al zato kad pukne :exploder:

najviše smara to što je (nas) švaba uglavnom 3 do 4 puta više od (njih) amera.
ja sam defenzivac i ako partija dobro krene i malčice potraje jadni mali ameri.
a sniper je must have, kao i defanzivni bunkeri i oni deff topovi, pravilno iskombinirani čuda rade
ali igra je super jer su obrati česti, iz win u lose i obrnuto bez problema. e da, i ono deff bombardiranje koje samo čeka da se neko pojavi, ufffffffff ubija... mene najčešće air ameri syebu.

E moram da vam prepricam najbolju partiju koju sam odigrao do sad.
Igrao sam kao Amer - infantry. Celu partju su nas sabijali nemci i drzali severni i centralni cap. Jedan lik sam moje strane je non stop kukao kako ce da izgubimo, al ne lezi vraze.
Nas trojica se skoncentrisemo na sredinu, dok je tip sa juzne strane napravio 5-6 tenkova i poceo da gazi po njihovim bazama. Partija je bila napeta i klali smo se oko centra non stop. Cas oni zauzmu, cas mi, ne znam ni sam koliko sam pesadije bacio u borbu, cenim bar 15 sam izubio. U zadnjim trenutcima borbe, (posle sat i nesto) pregazimo skroz njihove baze, al oni zauzimaju juzni cap, mi ne mozemo da verujemo, jer nam je ostalo samo 11 pointa. Ja brzo kapujem severni cap, al u tom trenutku moj Sherman rusi njihovu zadnju zgradu i pobedjujemo :)

Igrate sa nemcima jer su 10x jači od amera. Probajte sa amerima dobijete nekog jačeg nemca hahahaha

Ne bih se slozio da su jaci, pre bih rekao da us zanimljivije jedinice sa nemcima. Na startu igre su amerikanci u blagoj prednosti

ni ja se ne bih složio, i švabovi i ameri imaju svoje mane i prednosti. zato i je dobra igra jer zavisi o mnogo faktora finalni ishod borbe. ali činjenica je da slabiji igrači s obe strane kukaju da je suprotna strana OP sve zavisi od toga na kakvog igrača naletiš i na kakvoj mapi. ja sam švabo na 35l i ne sramim se priznati da me nekad ameri sataru ko beba zvečku (iako sam 10 x jači :D ) po meni najbitnije je u ranoj fazi igre uvaliti snajpera u protivničku bazu i špijunirati što neprijatelj izvodi i prema tome razviti svoju igru.

Ja snioc kao amer-infantry nisam mogao da pariram nemcu. Otvorena mapa 2x2, nemacki MG baca vise od americkog i na tu foru me potiskivao. Imao je kombinaciju 2xMG, 1VolksGrenadiers, 1motor kojim mi je jurio snipere, 1x mortar. Malo po malo me je potiskivao, a kad je dosao do tenkova, aj cao.

Немци траже комбиновање једница и тактику, док амери траже хитру акцију са мање различитих једница. Иначе ако се Немцима дозволи да стигну до тенкова довиђенце, а и траже више горива од амера. Ефективна тактика на свакој мапи против шваба је одсецање горива.

a nekad ih i razbiješ, priznaj...
Iskreno ne bas, sa nemcima i mogu da dominiram na pocetku i retko kad me potisne amer (samo ako je neki PRO ili ima neke hero jedinice). Al zato kao amer tesko na pocetku da mogu da dominiram, eventualno da se branim dok ne ojacam.
Razlog za to su jedinice koje su dostupne na pocetku, mislim da sa nemcima imam veci izbor, tj. sa nemcima mozes da imas inicijativu, dok sa amerima indes na kontru nemcima.
Nek me neko ispravi ako gresim.

Да са баракама швабе добијају МГ + Волксе + мотор, а амери морају да бирају између снајпера/минобацача/мг-ја и пешадије/џипа.

Али америчка печадија је бројнија јефтинија и боље опремљена од волкса, а кад добију гранате и бар онда су одлични и додатно могу онеспособити тенкове.

Све у једној једници. Ренџере да не помињем, они деру све редом а и падобранци нису далеко, 3 одреда падобранаца може да се одбрани од пешадије гранатама а за тенкове су смрт, најбоља антитенковска пешадија у игри.

svaka taktika ima svoju kontrataktiku, zato je bitan snajper u tuđoj bazi da se vidi što i kako dalje
igra je super jer nema favorita, nekad razvalim jače od sebe a nekad popušim od slabijih jer sam zanemario neke osnove pod parolom lako ćemo to

Да са баракама швабе добијају МГ + Волксе + мотор, а амери морају да бирају између снајпера/минобацача/мг-ја и пешадије/џипа.

Али америчка печадија је бројнија јефтинија и боље опремљена од волкса, а кад добију гранате и бар онда су одлични и додатно могу онеспособити тенкове.

Све у једној једници. Ренџере да не помињем, они деру све редом а и падобранци нису далеко, 3 одреда падобранаца може да се одбрани од пешадије гранатама а за тенкове су смрт, најбоља антитенковска пешадија у игри.

Auuu sta se nalupeta brate mili. Ocigledno nisi dovoljno iskusan. Americka pesadija jeste jeftinija,ali uopste nije jaca od Volksa. Imaju i Volksi bombe i mitraljez upgrade ako si zaboravio taj malo podatak. Ameri dobijaju bar na 60 OIL-a sto je previse, do tada nemci imaju dosta stvari vec. Izadje onaj Stug i cao.
Rendzeri su ocaj ne mogu da ubiju tenka nemackog iz 50 puta, takodje i padobranci koji su veoma losi. Jedino neki SPAM jedinica prolazi sa amerima.
Ako nemci dodju do tenkova u kombinaciji sa Knight soldiersima zaboravi Amere.
Ma i pre toga svaka skoo jedinica je jaca nego americka. Daleko jaca...

Auuu sta se nalupeta brate mili. Ocigledno nisi dovoljno iskusan. Americka pesadija jeste jeftinija,ali uopste nije jaca od Volksa. Imaju i Volksi bombe i mitraljez upgrade ako si zaboravio taj malo podatak. Ameri dobijaju bar na 60 OIL-a sto je previse, do tada nemci imaju dosta stvari vec. Izadje onaj Stug i cao.
Rendzeri su ocaj ne mogu da ubiju tenka nemackog iz 50 puta, takodje i padobranci koji su veoma losi. Jedino neki SPAM jedinica prolazi sa amerima.
Ako nemci dodju do tenkova u kombinaciji sa Knight soldiersima zaboravi Amere.
Ma i pre toga svaka skoo jedinica je jaca nego americka. Daleko jaca...

Јуниоре ја сам COH пичио са паузама можда и преко 3 године :p, а и неретко са ликовима са COH турнира.

Волкси су јачи на максималној удаљености и то за длаку, Рајфлз су јачи што су ближи а наравно направе покољ кад утрчиш у сред волкса. Мп40 Волкси су добри али мораш потрошити 50 муниције за свако вод, а наспрам БАР ова су паја.

Иначе Немци имају неке јаче тенкове, али су зато сви скупи и доста треба док се дође до њих, тако да се не гледа директно јединица на једницу кад се пореди снага него и цена и тиер.

Ренџери са томпсонима су једна од најубитачнијих једница у игри, и раме уз раме су једино са стормтруперима са мп44 али мислим да су и од њих бољи због фајерапа иначе они нису намењени за борбу против тенкова али могу их добро осакатити оне јаче.

Poslednja izmena:
Uzeo sam nemachkog hroja (odbrana) i molio bih iskusnije igrache da me posavetuju za taktiku chim krene igra da li prvo 5 engineer pa onda sve ostalo ili 3 eng pa peshadija da brani shta je zauzeto ili neshto trece :d

kako nabacite iskustvo engineeru??? ako ga poshaljem u borbu ode a da nikog pre toga ne ubije ako ga ne poshaljem nema iskustva :trust:

Poslednja izmena:
Јуниоре ја сам COH пичио са паузама можда и преко 3 године :p, а и неретко са ликовима са COH турнира.

Волкси су јачи на максималној удаљености и то за длаку, Рајфлз су јачи што су ближи а наравно направе покољ кад утрчиш у сред волкса. Мп40 Волкси су добри али мораш потрошити 50 муниције за свако вод, а наспрам БАР ова су паја.

Иначе Немци имају неке јаче тенкове, али су зато сви скупи и доста треба док се дође до њих, тако да се не гледа директно јединица на једницу кад се пореди снага него и цена и тиер.

Ренџери са томпсонима су једна од најубитачнијих једница у игри, и раме уз раме су једино са стормтруперима са мп44 али мислим да су и од њих бољи због фајерапа иначе они нису намењени за борбу против тенкова али могу их добро осакатити оне јаче.

Takodje pičim COH sa svim živim nastavcima od početka.Možeš da igraš sa kim god hoćeš ali reći da su rendžeri najbolja jedinica hahahhahaahaa. Prvo, Knight soldiersi samo sa jednom zvezdicom će ih oduvati ko beba zvečku. Drugo, neretko se dešava da su Storms i Volksi ponekad čak i jači od Rendzersa. Treće, nemci nemaju neke jače tenkove nego ama baš svaki je jači od Šermana i onog glupog Tank killera. Čak u nekim situacijama Stug dobije Šermana. Nemačka artiljerija je takodje daleko jača. Jedina šansa amera koji zna da igra je SPAM jedinica i to je to protiv dobrog Nemca čak i tu će biti gusto.

Nazad
Vrh Dno