Šta je novo?

Company of Heroes Online

Kod mene krene download punom brzinom i posle par minuta se prekinu i upload i download.Onda moram da pokrenem client ponovo da bi nastavio sa downloadom.U cemu li je problem?

Probaj da isključiš ili ograničiš peer2peer upload.
Imaš u gornjem desnom ćošku malu strelicu na dole i tu imaš dodatna podešavanja.
Ja sam provalio tek kada sam se namučio skidajući klijenta 4 dana...

Ево ја пикам мало, уствари забаталио сам WOT због овога . Дајте никове у игри па да комбинујемо, ја имам CrniRadovan Блицкриг, и Ugljesa Армор :)

Probaj da isključiš ili ograničiš peer2peer upload.
Imaš u gornjem desnom ćošku malu strelicu na dole i tu imaš dodatna podešavanja.
Ja sam provalio tek kada sam se namučio skidajući klijenta 4 dana...

Auuu brate spasi me muka:wave:!
Zahvaljujem sada ide ful brzinom:bottle:

Ево ја пикам мало, уствари забаталио сам WOT због овога . Дајте никове у игри па да комбинујемо, ја имам CrniRadovan Блицкриг, и Ugljesa Армор :)

Igram od juce...dogurao do 11.lvl.

nick - Jovyland :)

Ja nikako da pocnem sa igrom,stalno neki problemi.:trust:
Igra skinuta i kada je pokrenem u launceru nista se ne desava,launcer od u tray i to je sve.Da li je potreban beta kljuc,ja ga pri registraciji nisam dobio?OS je Win7 64bit.

Mozete da dodate i mene,
Markosmi

Нема кључева само се покрене клијент, улугује се и кликне на "launch game". Само значи мора прво да се направи налог на сајту.

Sve sam to uradio ali nece. U clientu je od jutros sledeca poruka

Company of Heroes Internal Testing
Thu, 09/09/2010 - 08:15 AM | by Stuart

The Company of Heroes Website is undergoing internal testing as part of our performance improvement process. The testing begins at 2AM Sept 9, 2010 PDT and estimated to last one hour. During this time you will still be able to log into the website and game but may experience less than optimal load times. We appreciate your patience during this test.

Da li vama radi igra danas ili je samo kod mene problem?

Napravio sam nalog pre nego sto sam skinuo igru,ulogujem se u launceru i tek onda je startujem,drugacije i ne moze.
Nije mi jasno da li radi igra kod vas od jutros ili ne?:trust:

Evo loga od igre pa ako neko zna u cemu je problem neka pomaze.

Prilozi

• CoHOLauncher.txt
    4.7 KB · Pregleda: 141
Ljudi imam jedno pitanje.Ne mogu da izvalim o cemu se radi.Da li CoH: Opposing Fronts i Tales of Valor imaju single misije ili je to totalno online igra za koju trebaju pare.Kada je ova igra izasla jos pre par godina mislim da su bile single misije.Hvala

Имају кампање које су офлајн, али ти свака омогућава нешто додатно у игри онлајн, као нове једнице и модове игре.

Igrao sam prilicno davno CoH multi (imam onu osnovu verziju), ovo sam instalirao i svidja mi se kako radi.
E sad u cemu je glavna razlika izmedju retail i online, ima li je uopste.

Nick: rooliemann

Ne znam kakav je retail multi,
Ali ovde imas hero jedinice, dodatke raznorazne za jedinice, XP levelovanje commander-a...

Ne igra mi se ovo u beti, dovoljan mi je WoT ali ću svakako igrati kad krene, jel se zna datum izlaska? Nisam nigde našao podatak, osim da je "septembar 2010" :/

Igra razbija kako je dobra, a potpuno free...

Evo igram je vec neko vreme kao saveznik,27 lev. sam.Igra mi je skroz dobra i zarazna.Davno sam presao kampanju sa saveznicima i ostavila je dobar utisak.Igrali smo pre i u multiplayeru preko hamachija.Ovo je super sto su omogucili besplatno da se igra multiplayer.Dobro je osmisljeno i napredovanje kroz igru,razvijanje vojske kroz otkljucavanje opcija vezanih za trupe.Jedno mi nije jasno, zbog cega su napravili toliku razliku,nemci su puno jaci,sve jedinice su nadmocnije nad americkim!?

Evo igram je vec neko vreme kao saveznik,27 lev. sam.Igra mi je skroz dobra i zarazna.Davno sam presao kampanju sa saveznicima i ostavila je dobar utisak.Igrali smo pre i u multiplayeru preko hamachija.Ovo je super sto su omogucili besplatno da se igra multiplayer.Dobro je osmisljeno i napredovanje kroz igru,razvijanje vojske kroz otkljucavanje opcija vezanih za trupe.Jedno mi nije jasno, zbog cega su napravili toliku razliku,nemci su puno jaci,sve jedinice su nadmocnije nad americkim!?

Zavisi, ako znas da igras i ako je priblizan nivo nije problem. Ja sam amer nivo 25 i siguran sam da bi bilo cupavo.

Ja bih pre rekao da je obrnuto, pogotovo u pocetku. Nemacke jedinice su dosta skuplje i napredovanje dosta zavisi od goriva. Ali u sustini sve zavisi od vestine...

Brze se razvija sa nemcima,koliko sam upucen mislim da,kod nemaca kad napravis barake imas opciju i za mg i za rifleman,a kod saveznika nije tako.Jace su jedinice kad se gleda pojedinacno,i pesadija i tenkovi.U 80% situacija kad sam igrao 3v3 i 4v4 podjednakih vestina gubili smo kao saveznici,jer naprave 5-6 pantera i 1-2 tigra u kombinaciji sa pesadijom opremljenom pancerima,nezaustavljivi,pogotovo ako prethodno saspu artiljeriju.Nisam siguran koliko su skuplje nemacke jedinice,ali na pocetku bas ne vidim da oskudevaju u njima moji protivnici

Nemačke jedinice jesu skuplje (ili su bar bile u običnom COH), i računajući na opšte upgradeove koje moraš da izvlačiš u HQ da dobiješ nove zgrade i jedinice... tierovanje je komplikovanije kod Njemci mnogo.

Pokusao sam da je instaliram ali vidim da zahteva 13GB. Tako da ce sacekati nov hardisk. Nego interesuje je me kako ide sama instalacija. Jel postoji nastavljanje instalacije ako pukne veza? Posto predpostavljam da tokom instalacije skida igru sa neta a posto pise da zahteva 13GB to je itekako mnogo ako mi pukne net (sto se desava)?

Vrh Dno