Šta je novo?

Company of Heroes Online

pojavio se neki update od 3.4MB :) nadam se da su ubacili napredne opcije kao save/load game :)

e tacno bi im **** mater.osecam se kao da igram segu pa kad nestane struje sve se resetuje..cim pukne net igram misuju iz pocetka.stvarno su retardirani maksimalno.

Ja poceo da igram pa da bacim neke utiske.
Mislim da ce se HON veterani smoriti, herojske jedinice nista spec,nisu ubacili nista novo.
Balans je vise manje ok ali nisam jos sve video, odigrao desetak partija i sve pokido :) iako su lvl20-30 veci od mene. Nisam mogao da verujem da likovi lvl30+ tako glupo igraju.Mogli su da ubace makar po 2 nove jedinice (1ljudska 1mehanicka) na obe strane, dodaju jos jednu doktrinu, ako vec ne mogu da ubace ruse kao frakciju, ali ih mnogo mrzi.
Nick: OtoSkorzeny naravno naZI :)

Pocepo si neke nubove(ne mora da znaci ako ima lvl30 da je jak, jer mozda igra protiv kompa ili kampanju), ali ajde batice uzmi USA pa ih pocepaj a ne kao i svi ostali Nacije koji su jedno 40% jaci od Amera.

Pocepo si neke nubove(ne mora da znaci ako ima lvl30 da je jak, jer mozda igra protiv kompa ili kampanju), ali ajde batice uzmi USA pa ih pocepaj a ne kao i svi ostali Nacije koji su jedno 40% jaci od Amera.

pa ne bas, ko zna da igra sa amerima, kad su nabudzeni, imaju jaku pesadiju sa bazukama, dobra vozila pesadijska, solidne tenkove, jeftinije jedinice, i td. i umeju dobro da deru...

S amerima ne igram iz principa.Nisu svi nubovi, dobio me jedan lvl40 a ja lvl14.

Ima totalno raznoraznih igrača. Pobediš neke 35 lvl-a, a onda izgubiš od nekog 5 lvl. Pošto možeš da imaš 4 commandera skroz je moguće da neki od tih igrača "malog nivoa" u stvari samo grind-uju novog commandera.
Generalno najjača fora kod američke pešadije je kada uključe charge i samo ti pretrče utvrđen položaj. Počeo sam da razvlačim bodljikavu žicu samo zbog toga.

Vidim da niko ne pise, sve pikaju WOT, koji je men malo smorio, cak i sa novim americkim tenkicima, pa rekoh malo da osvezim temu.

Elem krenuo sam da pikam COHO i bas mi se dopada. Sa pancerima sam se uvezbao i lepo se razvijem na pocetku, brzo osvajam teritorije, lako ih branim, a kad se razvijem, zakivam.

Ali zato sa amerima nikako da se pohvatam, pocetak je cinimi se dosta tezi. Pa ako bi mogao neko da mi otprilike kaze taktiku koju primenjuje za amere, bio bih mu zahvalan, a mozemo i da odigramo neku.

Pre neki dan sam nasao nekog naseg iz BG, dodao ga u friends, al ga sad vise nema??? neki bug ili???

ingame nick: Shmajser pa me dodajte

Bićeš dodan u friend listu kasnije tokom dana

Ja sam rzuza

Inače napravio sam i Guild-u JNA1979, pa ko voli neka izvoli

Kod mene je u toku download od sinoc, ali ne ocajavam bice do sutra gotovo ;)

Imam je instaliranu na xp-u ali hocu i na 7-ci da he instaliram. Juče sam
Pustio download ali došao do2,5% i tu stao?!

Tu sam se ja sinoc prevario, gore desno iskljuci Peer-To-Peer Download i onda ce ti raditi samo http sa njihovog servera.

Tu sam se ja sinoc prevario, gore desno iskljuci Peer-To-Peer Download i onda ce ti raditi samo http sa njihovog servera.

Mora da je to onda, hvala puno, probacu čim dodjem sa posla. Hvala Bogu pa ide dosta brzo sa njihovog servera. Pozdrav:)

Imam komandira nivo 7 i od Special Abilities izabrao sam Firestorm Rocket Barrage sa uslovom nivo 6. Kada krenem da igram ne mogu da koristim pishe da mi je potreban nivo 6 a komandir je nivo 7!!! Kako ovo :crash::crash:

Inache nick je cinrach

a kako mogu da se prikljuchim Guildu koji je napravio Sharpshooter

Koji ti je nick, pa da te dodam, mada slabo igram CoHo ovih dana jer je u kuću došao pas pa mora da se dresira.

Da li moze neko da da par saveta kako pocheti i ne biti najgori na mapi? Nivo sam 11 ako to znachi neshto. Ubishe me ko nemca a nisam nemac nego amer :S:

inache ime heroja je: Peshadija

Ne mogu ni prvu trening misiju da ubelezim kao gotovo jer cim je zavrsim dobijem Connectio Lost.
Prosto me izludjuje jer sve ostale igre rade normalno.

Da li moze neko da da par saveta kako pocheti i ne biti najgori na mapi? Nivo sam 11 ako to znachi neshto. Ubishe me ko nemca a nisam nemac nego amer :S:

inache ime heroja je: Peshadija

Ameri su malo zeznuti na pocetku, jer imas izbor od dve gradjevine, a moras da izaberes jednu. Koliko sam ja video, sve zavisi od mape. Ako je mapa otvorena i ima dosa trcanja onda pravis rifleman i jeep.
Ako ima zgrada onda prvo MG i sniper. Odma na pocetku posaljes inzenjera da zauzme zgradu, pa posaljes MG da preuzme zgradu, a Sniper koristis da se branis i da skines nemackog MG koji ima veci domet. Ako ima motor, drzis se zgrade da te brani MG.
Ako mozes uvek postavljas zicu na pocetku da blokiras pesadiju.
Ako vidis da ima bunker, pravis mortar ili AT da mozes da ga skines.
I cim mozes pravis Sermane, sto obicno biva pre nego sto Nemac stigne do tenkova.

Taktika bukvalno zavisi od mape, brzine i snalazljivosti na samom pocetku i dosta "ako" :d

W3Industry hvala na savetima probacu za koji dan opet sa amerom sada sam napravio nemca da probam sa njim. :d

Berlin, Vashava, Peking.... da li to oznachava server na koji sam konektovan??? Odnosno da li mogu da biram na kom cu da budem?

sta se desava sa ovim downloadom varira od 10 do 50 kb/s na 4 Mbit konekciji :) i to sta god da sam probao u onom klijentu da podesim uvek ostaje ista brzina !

Poslednja izmena:
Ako znas nekog ko ima instaliranu igru moze se samo prekopirati...

Da li neko moze da me posavetuje kako najbolje da se odbranim od tudjih snajperista :S: samo se na trenutak pojave i begaju, a kod vecih mapa ne mogu stalno da dezuram na jednoj poziciji

Kolko se ja secam kad sam igrao prvi CoH resenje za snajperiste su bili dzipovi, nek me neko ispravi ako gresim ili su nesto promenili.

Da li to znachi da sa nemachke strane su to tricikli? Zanchi napravim ih par komada i kada se pojavi snajperista pistim ih na njaga?

Tako bi trebalo da bude, tricikli su nemacki pandan dzipovima i oni bi trebalo da detektuju snajperiste.

Каунтер снајпинг ти је *******а ствар, али ко овлада снајперима решио је 50% партија.

Прво снајпер увек држи у близини других једница оптимално мг-ја.

Друго , оптималан број снајпера за напад је 3, зато што ће измасакрирати одједном читав вод, а ако 1 снајпер погине од непријатељског тај ће одмах бити упуцан од стране два преостала.

Још једна комбинација је држиш снајпер иза а испред шеташ мотор или џип и момента кад детектује снајпер твој ће га упуцати.

Не покушавај ручно да јуриш непријатељски снајпер осим ако баш ниси сигуран да ћеш га одмах убити.

Nazad
Vrh Dno