Problem je što je populacija po forumima računarski prepametna, a ne pismena.
Najčešći savet koji ikad možeš čuti je "sačekaj da izbace..". Da je tako, po njihovom, još uvek bih igrao tetris i čitao SK i čekao neki superjeftin i supermoćan računar, eventualno krpeći dupe nečim što je kompromis, dok ne dođe THE mašina :d
Ma ajte. Poenta je da onaj ko ga uzme može da ga koristi za to za šta ga je uzeo.
@akki Možeš da se dopisuješ, šta ti je. Upališ player na iPhoneu ili iPadu, pritisneš Home dugme, muzika nastavi da svira, a ti upališ FB ili šta ti već treba i radiš. Multitsking postoji za neke sistemske programe (rogobatan izraz), poput playera, maila, Safarija, poruka i sl, ali smatraju da nema potrebe da postoji za igre i ostale programe. Donekle su u pravu. Zato meni ne smeta da uradim JB jer ga i tako radim zbog programa koji koristim za SMS i ubacim Bgrounder (koji, opet kažem, zaista vrlo retko upotrebim, a sve češće greškom, dok radim screenshot)
imam diamond 2, n900 i omniu hd trenutno...
Idealno. Hoćeš da kažeš da ni jednom od tih telefona ne treba podešavanje od barem pola sata pre nego što ih možeš početi koristiti?

Ajd za N900 ne znam, nisam koristio, ali za WM i Symbian znam da su pain in the ass. Been there, done that. Ne znam da li si ikada imao iPhone i ozbiljnije ga koristio, pa ne znam da li znaš koliko je uživanje uštekati ga i za 2 minuta na njemu imati svoje kontakte, mailove, bukmarke, fotografije, muziku (dobro, treba vremena da se muzika iskopira). To trenutno ne mogu da imam ni sa jednim drugim telefonom. E to je ono što volim kod Applea. Zanemarim njihovo orgazmično predstavljanje novog proizvoda, znam da mogu i g0vno umotati i prodati za dobre pare, ali to ne rade. Možete reći da je nešto skupo, ali ne možete reći da nešto ne valja. Pogotovo da to nešto nema ciljnu grupu. Ostaje da pričamo o nekim tehničkim aspektima, da vreme prođe, a onda da vidite koliko niste bili u pravu
Sećate se histerije oko toga što Air ima samo jedan USB. Pa eno ga, živi i dalje i služi vlasnicima. Da ima 2 ili 4, verovatno bi više koristio, ali su ga onda mogli nazzvati i MacBook ili MacBook Pro.