Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Da , sigurno ce ga CMR: DIRT2 oboriti....

Poslednja izmena:
Verovatno je pomeshao real world i game world "grafiku" :d

I da se može porediti, daleko je ovo od Crysisa, ali opet, daleko najlepša reli igra, a verovatno i najlepša trka so far...

jesu li one hawaii igracice igra ili real world? nisam mogao da ocenim :)

Sve scene sa ljudima su mahom realne :) ali ovo deluje ubitacno dobro :D
Sada jos vise zelim da uzmem nov komp :)

Ja se secam koliko je kec kada je izashao pre dve godine bio zahtevan.Mislim da ce da bude zahtevnost biti otprilike na nivou(ili ispod)GTA IV.
Zivi bili,pa videli.:d

Ja se secam koliko je kec kada je izashao pre dve godine bio zahtevan.Mislim da ce da bude zahtevnost biti otprilike na nivou(ili ispod)GTA IV.
Zivi bili,pa videli.:d

Kec nije bio zahtevan on nije bio optimizovan ,a to je razlika jer taj isti engine u gridu cak jos doradjen leti danas na svakoj masini,to je ko crysis i crysis warhead ovaj drugi lepse izgleda to treba ocekivati i od dirt 2 jer ovo nije nov engine nego isti ko dirt 1 samo unapredjen ne razumem onda zasto bi bio zahtevniji:banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Executive producer kaze

If you run GRiD on high,DiRT 2 will be breeze

Naravno, ostaje pitanje DX11. Sve zavisi sta budu ubacili ...

Bice sigurno zahtevniji od gird-a, ali ne previse.

Probah demo, meni je gameplay ocaj. Grafika je odlicna, ali automobili se ponasaju kao u CMR3, malo pomeranje pecurke/dpada rezultuje u veoma naglim skretanjima, a prijanjanja ima na izvoz. Jedva sam se nakanio da zavrsim stage..

U majku im .....! Ko da je taj patch donosi ne znam ni ja sta, ko da nisu mogli da igru izbace sad a patch u decembru. Taman sam se ponadao da cu da ga przim sad u septembru.

pa to kasnjenje je bilo pre 4-5 meseci kad su odlozili za osmi septembar zbog dx11, ne verujem da ce biti dodatnog kasnjenja pisalo bi na nekim vecim sajtovima sigurno, tako da opusteno ;)

edit: evo i zvanicni datumi od codemastersa
http://www.gamespot.com/pc/driving/...&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2

Today, Codemasters has announced firm release dates for the rally title. It is set to be released on September 8 in the US (where it will be known simply as Dirt 2); on September 10 in mainland Europe, Pacific Asia, and Canada; and finally on September 11 in the UK. The game will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, and PSP, with the PC version following at a later date.

Igracemo je vec osmog septembra nema sumnje :)

Poslednja izmena:
pa to kasnjenje je bilo pre 4-5 meseci kad su odlozili za osmi septembar zbog dx11, ne verujem da ce biti dodatnog kasnjenja pisalo bi na nekim vecim sajtovima sigurno, tako da opusteno ;)

edit: evo i zvanicni datumi od codemastersa
http://www.gamespot.com/pc/driving/...&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2

Today, Codemasters has announced firm release dates for the rally title. It is set to be released on September 8 in the US (where it will be known simply as Dirt 2); on September 10 in mainland Europe, Pacific Asia, and Canada; and finally on September 11 in the UK. The game will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, and PSP, with the PC version following at a later date.

Igracemo je vec osmog septembra nema sumnje :)

Nisam baš tako siguran...

Ovo je kao kad su odjednom objavli da se odlaže Batman za PC, zbog navodne implementacije PhysX tehnologije.

To sa DX11 je čista glupost.

Nazad
Vrh Dno