Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Da , sigurno ce ga CMR: DIRT2 oboriti....

Poslednja izmena:
Verovatno je pomeshao real world i game world "grafiku" :d

I da se može porediti, daleko je ovo od Crysisa, ali opet, daleko najlepša reli igra, a verovatno i najlepša trka so far...

jesu li one hawaii igracice igra ili real world? nisam mogao da ocenim :)

Sve scene sa ljudima su mahom realne :) ali ovo deluje ubitacno dobro :D
Sada jos vise zelim da uzmem nov komp :)

Ja se secam koliko je kec kada je izashao pre dve godine bio zahtevan.Mislim da ce da bude zahtevnost biti otprilike na nivou(ili ispod)GTA IV.
Zivi bili,pa videli.:d

Ja se secam koliko je kec kada je izashao pre dve godine bio zahtevan.Mislim da ce da bude zahtevnost biti otprilike na nivou(ili ispod)GTA IV.
Zivi bili,pa videli.:d

Kec nije bio zahtevan on nije bio optimizovan ,a to je razlika jer taj isti engine u gridu cak jos doradjen leti danas na svakoj masini,to je ko crysis i crysis warhead ovaj drugi lepse izgleda to treba ocekivati i od dirt 2 jer ovo nije nov engine nego isti ko dirt 1 samo unapredjen ne razumem onda zasto bi bio zahtevniji:banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Executive producer kaze

If you run GRiD on high,DiRT 2 will be breeze

Naravno, ostaje pitanje DX11. Sve zavisi sta budu ubacili ...

Bice sigurno zahtevniji od gird-a, ali ne previse.

Probah demo, meni je gameplay ocaj. Grafika je odlicna, ali automobili se ponasaju kao u CMR3, malo pomeranje pecurke/dpada rezultuje u veoma naglim skretanjima, a prijanjanja ima na izvoz. Jedva sam se nakanio da zavrsim stage..

U majku im .....! Ko da je taj patch donosi ne znam ni ja sta, ko da nisu mogli da igru izbace sad a patch u decembru. Taman sam se ponadao da cu da ga przim sad u septembru.

pa to kasnjenje je bilo pre 4-5 meseci kad su odlozili za osmi septembar zbog dx11, ne verujem da ce biti dodatnog kasnjenja pisalo bi na nekim vecim sajtovima sigurno, tako da opusteno ;)

edit: evo i zvanicni datumi od codemastersa
http://www.gamespot.com/pc/driving/...&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2

Today, Codemasters has announced firm release dates for the rally title. It is set to be released on September 8 in the US (where it will be known simply as Dirt 2); on September 10 in mainland Europe, Pacific Asia, and Canada; and finally on September 11 in the UK. The game will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, and PSP, with the PC version following at a later date.

Igracemo je vec osmog septembra nema sumnje :)

Poslednja izmena:
pa to kasnjenje je bilo pre 4-5 meseci kad su odlozili za osmi septembar zbog dx11, ne verujem da ce biti dodatnog kasnjenja pisalo bi na nekim vecim sajtovima sigurno, tako da opusteno ;)

edit: evo i zvanicni datumi od codemastersa
http://www.gamespot.com/pc/driving/...&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2

Today, Codemasters has announced firm release dates for the rally title. It is set to be released on September 8 in the US (where it will be known simply as Dirt 2); on September 10 in mainland Europe, Pacific Asia, and Canada; and finally on September 11 in the UK. The game will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, and PSP, with the PC version following at a later date.

Igracemo je vec osmog septembra nema sumnje :)

Nisam baš tako siguran...

Ovo je kao kad su odjednom objavli da se odlaže Batman za PC, zbog navodne implementacije PhysX tehnologije.

To sa DX11 je čista glupost.

Vrh Dno