Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Sta kukas tako je bilo i u prvom delu...

Pa ne bi bilo zgoreg da tu nesto promene, zar ne :).
Trke po asfaltu (Spanija) su ipak imale malo fizike, za razliku od ovh dirt-avih ;).

Fino izgleda, taman sam danas uzeo Logitech Momo, eto josh jedne igre gde ce se pichiti.

tacno tako... ovo je koliko se meni chini nishta drugo do unapredjeni GRID engine...tako da bi to trebalo jako fino da radi...

Lol ja moram malo da pobijem vasu tvrdnju,sa masinom iz potpisa DIRT leti sve na Max podesavanjima(kao sto je radilo sve extra i sa 8600gts svojevremeno),dok GRID zna da uspori(naravno govorim o max podesavanjima),a sto se tice same igre dobra je ali ko sto neko rece stari CMR2,eventualno 3 je bio extra posle toga su krenuli u nerealnost i ove crash efekte:wall:

Poslednja izmena:
GRID je imao neki trip da lepo ide, onda kao da napravi slow motion na nekoliko sekundi i ponovo lepo ide. Mislim da je to neki bag, poshto inache ne kochi uopshte.

GRID je imao neki trip da lepo ide, onda kao da napravi slow motion na nekoliko sekundi i ponovo lepo ide. Mislim da je to neki bag, poshto inache ne kochi uopshte.

Upravo tako,a nakon tog slow motiona je na sekundu 2 ubrzavao da nadoknadi izgubljeno ili sta li vec...

Svidja mi se kako su odradili zvukove u dirtu2 :D

Meni se to "štucanje" događalo i u Dirt-u i u Grid-u dok sam imao Athlon 64 + HD3850 kombinaciju. Zanimljivo je da mi se to sa prethodnom HD2600 grafikom nije događalo, niti mi se događalo posle kada sam prešao na C2Q.
Kao da engine ima problem da uskladi procesor i grafiku kada nisu istih performansi.

Meni se to dogadjalo sa 5000+ i 3870.

Naprotiv, prvi deo je bio odličan. Katastrofalan je jedino ako si očekivao hardcore simulaciju, a DiRT to nije ni pokušavao da bude.

Doduše, bio je očajno optimizovan (GRID je radio daleko brže, iako je imao detaljnija okruženja i po 20 vozila na stazi), trke kamiona su bile stravično dosadne, a i karijera je bila loše osmišljena.

Meni su trke kamione u kecu bile skoro najzanimljivije. Voleo bih da se da se u dvojci malo vise vrate realizmu.

Meni je shtucanje GRIDa bilo na Q6600 sa 4870 i na poslu sa Q6600 sa 8800GTX :)

Chudno je to...

Meni se GRID mnogo svidja, dok je DIRT ipak bio nedoradjen - kada predjesh sa GRID-a na DIRT kao da si preshao sa kola na chamce (kada sam igrao DIRT prvi put nisam ovo primecivao, ali posle GRIDa, kola kako da su na ledu non stop)... Nadam se da ce DIRT2 da bude dobar.

i meni je stucao na 1-2s Dirt na onom procu i 8800GT, takav je engine valjda...

jel se zna tacan datum kad izlazi?
kec je bio dosta dobro odradjen, valjda ce ovaj biti jos i bolji. :D

Kao sto lepo pise u JEDNOM postu iznad tvog, PC verzija je pomerena za decembar ove godine, navodno zbog implementacije DX 11.

nek oni nama daju igru sad a kasnije neki naprave neki patch za DX11. ja se baš veselio da igram, kad vidim odloženo. a verzija za xbox, jel i ona odložena?

Poslednja izmena:
"this move will allow the PC port to support the new graphical features of DirectX11 such as 'hardware tessellation, multi-threading and Shader Model 5.0.' AMD will be supporting Codemasters by providing their input on 'software engineering expertise in DirectX 11 technologies such as tessellation and shader modelling."

Znači biće zahtevniji od oba Crysisa zajedno :wall:

...da bi se na kraju, naravno, ispostavilo da je DX9 mode standardan, i da pruza neuoporedivo tecniji gameplay sa nijansu iskrzanijim senkama... :d

Codemasters je danas izjavio da će DiRT 2 ugledati svetlost dana 8 septembra u Severnoj Americi, odnosno 10 i 11 septembra u Evropi. Igra je nedavno bila odložena, i tačan datum izlaska se nije znao do sada. DiRT 2 koristi treću generaciju ECO Engine-a, i autori obećavaju da će automobili i staze biti duplo detaljniji u odnosu na Race Driver: GRID.

:banana::banana::banana:

Mislim da su ovi datumi za konzole. PC verzija je odlozena do decembra zbog implementacije DX11

Codemasters je danas izjavio da će DiRT 2 ugledati svetlost dana 8 septembra u Severnoj Americi, odnosno 10 i 11 septembra u Evropi. Igra je nedavno bila odložena, i tačan datum izlaska se nije znao do sada. DiRT 2 koristi treću generaciju ECO Engine-a, i autori obećavaju da će automobili i staze biti duplo detaljniji u odnosu na Race Driver: GRID.

:banana::banana::banana:

EGO ili ECO engine? ;) i nije u pitanju treća generacija, već modifikacija Neon endžina

Poslednja izmena:
Imam neki osecaj da ce ovo veoma pristojno da radi, mislim na optimizaciju. A sto se tice izlaska mislim da se glupiraju, bolje da izadje igra u spetembru pa posle neka izbacuju koliko hoce patcheva za dx11, koji ce samo da donesu neke minimalne detalje koji nece ni da se primete.

Vrh Dno