Probaj da resetujes modem mada neverujem da oni imaju jos koji IP range pa da predjes na neki drugi.Ban je najverovatnije zaradio jos neko ko koristi Beotel posto je ili citovao ili pravio ****** po serveru a oni su rigorozni po tome.Kod njih nema psovanja i vredjanja na nacionalnoj osnovi kao ni uvredljivih nickova a ako nekog uhvate sa citom nadrlja i onaj ko nije kriv jer banuju ceo IP range sto mozes da se procita po forumu.
Pazi ja sam na telekomu, modem sam ne znam ni ja sam koliko puta do sada restartovao (sto gasio zbog grmljavine, sto zbog DL). U pocetku mi je izbacivao gresku "Name not allowed", a posle par dana "Server Disconnected" :trust:
Ja isto koristim Telekomov ADSL i sto posto ako ti IP adresa pocinje sa 79.xxx.xxx.xxx neces uci na server i mislim da nece skidati ban sa iste adrese.Isto tako i IP 212.xxx.xxx.xxx je banovan najverovatnije tako da ostaju za zadnja dva preostala IP range-a koja imaju pa probaj da ti prebaci na njih pa onda probaj na BiH net-ove servere.
Proradio BIH :banana:
errrr.... bolje skini onaj mod pa igraj sa botovima :wall:
errrr.... bolje skini onaj mod pa igraj sa botovima :wall:
daj link ka tome, nisam davno igrao, a ocu ponovo da igram pa de se ne blamiram po serverima![]()
Shto ?? :trust:
Jedan mali offtopic, jel zna neko gde u NS ima da se kupi original COD4 i po kojoj ceni?
ako hocesh kazhesh meni i ja ti dam MSN lika koji prodaje 100% SIGURNE kljucheve samo za 1800 dinara
a nemoj kupovati ako si njab... bacash pare![]()
Nemoj mi reci da si i u CoD2(ako si igrao) koristio uvijek pistolj i pusku, bez da uzimas mp44 i kar98? :dJa sam tek skoro provalio (obzirom da volim snajp) da mogu u toku igre da pistolj zamenim sa puskom na koju naletim i time drugi perk ne moram da trosim na overkill.
Ljudi i ja jako cesto igram CoD4 multinego u zadnje vrijeme imam problema sa pingom,imam net kod nekog lokalnog wireless provajdera... 512/64,ali ping je jako los,nekad ide i preko 300 pa nema sanse da se igra
tek navece kasno,posle 1h recimo, se poboljsa,ali u periodu izmedju 20h i 1h nema sanse da se igra... elem,presao bih na adsl,pa me interesuje od vas koji igrate a koristite adsl,kod kog provajdera je najbolji ping? razmisljam se izmedju telekoma,sezama i beotela....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari