Ako ne radi Tools> Launch> Detect games, onda pokusaj Tools> Options> Games>.Kako da mi se prikaze COD 4 u xfire vidi mi samo COD2. Obe su igre instalirane.
E ljudi jel znate neki server gde je uglavnom nasa masa,ili jos bolje da se ubijamo sa dragim nam komsijama iz secesionistickih republika bivse SFRJ ? Naravno pitam za cracked servers![]()
Evo ti još jedan IP: 82.193.210.133:28961
Ime servera: Lan-wars.com TDM Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND
@StR4j0
Ne viđam te nešto na novim LW serverima?!
Nista narocito! Kratak clip, 43s, los snimak, cheater ovekovecen. I da, autor je povukao clip sa YT....pazi kad mi nista nije jasno..ja mislio on se nesto hvali i reko sad cu da vidim killing streak od 16, kad ono - video has been removed![]()
autor tj JA... ustvari necu to vishe da radim jer je kranje GLUPO ako ocesh da vidish gx dacu ti klip... neka samo chituje, a ja protiv vetrenjacha necu![]()
Na BIH igram samo TDM i DOM i u poslednje vreme toliko stuca da je to strasno, ping 60-80. Sa izbacivanjem nemam problema.
@milanv
Sta se desava sa tvojim serverom? Ne radi ovih dana...
HC TDM : 89.248.163.42:28962
Pa izvolte ... BTW ja sam RaYqUe, ako spazite nick![]()
Jeste, Killing for fun. Za chitere nemam pojma, nisam primetio. Znam da su mene kikovali zbog visokog skora, bas me *enjalo taj dan al' eto ... Gilipteri !![]()
He ti si dobro i prosao,glupi modovi su me 1 banovali jer nisu mogli da me nadju kad sam snajperisao hehe koji moroni pa sam morao da se zalim adminu K4F-a i od tada me glupi modovi samo pljuju kad ne mogu da me nadju jer znaju da ce se opet zalim a kadd ih bas iznerviram kad popiju povise metaka onda me neekad i kiknu..*** sta ces kad su moroni...
Najbolji su kad kikuju ljude jer ne govore englesko holanski a citere ne diraju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari