Ako ne radi Tools> Launch> Detect games, onda pokusaj Tools> Options> Games>.Kako da mi se prikaze COD 4 u xfire vidi mi samo COD2. Obe su igre instalirane.
E ljudi jel znate neki server gde je uglavnom nasa masa,ili jos bolje da se ubijamo sa dragim nam komsijama iz secesionistickih republika bivse SFRJ ? Naravno pitam za cracked servers
Evo ti još jedan IP: 82.193.210.133:28961
Ime servera: Lan-wars.com TDM Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND
@StR4j0
Ne viđam te nešto na novim LW serverima?!
Nista narocito! Kratak clip, 43s, los snimak, cheater ovekovecen. I da, autor je povukao clip sa YT....pazi kad mi nista nije jasno..ja mislio on se nesto hvali i reko sad cu da vidim killing streak od 16, kad ono - video has been removed
autor tj JA... ustvari necu to vishe da radim jer je kranje GLUPO ako ocesh da vidish gx dacu ti klip... neka samo chituje, a ja protiv vetrenjacha necu
Na BIH igram samo TDM i DOM i u poslednje vreme toliko stuca da je to strasno, ping 60-80. Sa izbacivanjem nemam problema.
@milanv
Sta se desava sa tvojim serverom? Ne radi ovih dana...
HC TDM : 89.248.163.42:28962
Pa izvolte ... BTW ja sam RaYqUe, ako spazite nick
Jeste, Killing for fun. Za chitere nemam pojma, nisam primetio. Znam da su mene kikovali zbog visokog skora, bas me *enjalo taj dan al' eto ... Gilipteri !
He ti si dobro i prosao,glupi modovi su me 1 banovali jer nisu mogli da me nadju kad sam snajperisao hehe koji moroni pa sam morao da se zalim adminu K4F-a i od tada me glupi modovi samo pljuju kad ne mogu da me nadju jer znaju da ce se opet zalim a kadd ih bas iznerviram kad popiju povise metaka onda me neekad i kiknu..*** sta ces kad su moroni...
Najbolji su kad kikuju ljude jer ne govore englesko holanski a citere ne diraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari