Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Probaj da resetujes modem mada neverujem da oni imaju jos koji IP range pa da predjes na neki drugi.Ban je najverovatnije zaradio jos neko ko koristi Beotel posto je ili citovao ili pravio ****** po serveru a oni su rigorozni po tome.Kod njih nema psovanja i vredjanja na nacionalnoj osnovi kao ni uvredljivih nickova a ako nekog uhvate sa citom nadrlja i onaj ko nije kriv jer banuju ceo IP range sto mozes da se procita po forumu.

Probaj da resetujes modem mada neverujem da oni imaju jos koji IP range pa da predjes na neki drugi.Ban je najverovatnije zaradio jos neko ko koristi Beotel posto je ili citovao ili pravio ****** po serveru a oni su rigorozni po tome.Kod njih nema psovanja i vredjanja na nacionalnoj osnovi kao ni uvredljivih nickova a ako nekog uhvate sa citom nadrlja i onaj ko nije kriv jer banuju ceo IP range sto mozes da se procita po forumu.

Pazi ja sam na telekomu, modem sam ne znam ni ja sam koliko puta do sada restartovao (sto gasio zbog grmljavine, sto zbog DL). U pocetku mi je izbacivao gresku "Name not allowed", a posle par dana "Server Disconnected" :trust:

Pazi ja sam na telekomu, modem sam ne znam ni ja sam koliko puta do sada restartovao (sto gasio zbog grmljavine, sto zbog DL). U pocetku mi je izbacivao gresku "Name not allowed", a posle par dana "Server Disconnected" :trust:

Ja isto koristim Telekomov ADSL i sto posto ako ti IP adresa pocinje sa 79.xxx.xxx.xxx neces uci na server i mislim da nece skidati ban sa iste adrese.Isto tako i IP 212.xxx.xxx.xxx je banovan najverovatnije tako da ostaju za zadnja dva preostala IP range-a koja imaju pa probaj da ti prebaci na njih pa onda probaj na BiH net-ove servere.

Ja isto koristim Telekomov ADSL i sto posto ako ti IP adresa pocinje sa 79.xxx.xxx.xxx neces uci na server i mislim da nece skidati ban sa iste adrese.Isto tako i IP 212.xxx.xxx.xxx je banovan najverovatnije tako da ostaju za zadnja dva preostala IP range-a koja imaju pa probaj da ti prebaci na njih pa onda probaj na BiH net-ove servere.

Ma sigurno cu da se cimam zbog jednog nebitnog servera. Ima toliko drugih cak i kvalitetnijih. Ako su nesposobni ili ne zele da skidaju banove sa tih adresa server leti sa moje liste favorita i cao :whip:

Ljudi i ja jako cesto igram CoD4 multi :) nego u zadnje vrijeme imam problema sa pingom,imam net kod nekog lokalnog wireless provajdera... 512/64,ali ping je jako los,nekad ide i preko 300 pa nema sanse da se igra :( tek navece kasno,posle 1h recimo, se poboljsa,ali u periodu izmedju 20h i 1h nema sanse da se igra... elem,presao bih na adsl,pa me interesuje od vas koji igrate a koristite adsl,kod kog provajdera je najbolji ping? razmisljam se izmedju telekoma,sezama i beotela....?

Mislim da ti je Telekom po tome najjaci.Par njih je islo kod drugih i preslo kod njih.Paket koji bi morao uzeti morao bi biti najmanje 1024/128 i ping bi trebai biti od 60 do 80 kakav ima moj drugar na nemackom server.Na nasim bi bio malo manji a sa paketom 1536/192 na npr Metrohive ali i na BiH net-u cak i ispod 30.U lagometru skoro da neces imati crvenih linija za izgubljene pakete sto je odlicno.Jos jedna prednost je veci broj IP range da ako neko banuje ceo IP range manjeg provajdera nema vise sanse uci na te server do skidanja bana.

stvarno dajte LINK makar sa tim BOTOVIMA da se PUCAMO

hehe

pozzzzzzzzzz!!

evo vam moj... samo extraktujte u CoD4/mods http://www.sendspace.com/file/q240dr
ali su STRASHNO glupi... koriste se kad se napravi mapa pa da se proveri jel radi sve, tipa: UAV, AS, flesh, bombe ili choper ;)

Shto ?? :trust:

pa... SVAKO ima GL a ako nema GL onda ima 3xfrag, ako ne to onda ima gaymore ili slichno... a i ako ocete da postanete bolji nemojte tamo jer igrachi i nisu neki... ruku na srce ;) a admini su MAJMUNI KLASICHNI !!! Utripovaniii... do BOLA... a ne kontaju da vode noobovski server :d

Metrohive je dobar server i nema puno noobova :D... normalno... to je server od mafijasha iz x3m-a (EXTRIM) :d

Poslednja izmena:
Jedan mali offtopic, jel zna neko gde u NS ima da se kupi original COD4 i po kojoj ceni?

ako hocesh kazhesh meni i ja ti dam MSN lika koji prodaje 100% SIGURNE kljucheve samo za 1800 dinara ;)
a nemoj kupovati ako si njab... bacash pare ;)

ako hocesh kazhesh meni i ja ti dam MSN lika koji prodaje 100% SIGURNE kljucheve samo za 1800 dinara ;)
a nemoj kupovati ako si njab... bacash pare ;)

Na zestu ako se sam potrudi preko internet kartice plati duplo jeftinije samo kljuc.Za CoD 2 smo mi preko ekipe koja je igrala CoD2 na SBB serverima kupili gomilu i nijedan nije bio neispravan svi su radili.Kartica Banke Intesa je verifikovana od vise tako da moze preko nje da pupi i banka na tu transakciju neuzima provoziju.

pa cijena je 12 eura po netu, ne vidim razlog da se plati vise :trust:

Ja sam tek skoro provalio (obzirom da volim snajp) da mogu u toku igre da pistolj zamenim sa puskom na koju naletim i time drugi perk ne moram da trosim na overkill.
Nemoj mi reci da si i u CoD2(ako si igrao) koristio uvijek pistolj i pusku, bez da uzimas mp44 i kar98? :d

Ljudi i ja jako cesto igram CoD4 multi :) nego u zadnje vrijeme imam problema sa pingom,imam net kod nekog lokalnog wireless provajdera... 512/64,ali ping je jako los,nekad ide i preko 300 pa nema sanse da se igra :( tek navece kasno,posle 1h recimo, se poboljsa,ali u periodu izmedju 20h i 1h nema sanse da se igra... elem,presao bih na adsl,pa me interesuje od vas koji igrate a koristite adsl,kod kog provajdera je najbolji ping? razmisljam se izmedju telekoma,sezama i beotela....?

ADSL-Verat,512/64 extra radi i preko dana i navece

heh, nemogu da verujem kakav mod... dodjem kuci, i vidim klinju kako shiba cod4 na netu, a on je kao zombi, znaci, neki zombi mod.... sve je po noci, a muzika prilicno kripi..... zombiji protiv marinaca......

pa pitaj klinju odakle je to skino kad tata vec ne zna :D

91.194.91.19:28960 evo ga jedan zombi server,stvarno jeste blesav ovaj mod :D e sta sve nece smisliti...:p

Jao vidi mavericka... taj 91.194.91.19:28960 to je Gameserveri.com zombie public i ima 64 slota :zgran: i to je od lika koji prodaje te kljucheve za 1800 dinara :d
a taj 85.25.140.162:28960 je od GFF-a i on je malo ubagovan... Kad se ovaj GS server "razvije" bice pravi :D

Nije los COD4 multi... jedino me do srzi nervira ova mfuckin KillCam, svaki put kad me ubiju moram da pritisnem F kako bi se respawnovo... a da ne pominjem da je totalno citerski feature - sto neprijatelj (ili ja) mora da zna odakle sam ga (me je) ubio? Totalna glupost.

Vrh Dno