Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

pozzz svima
Imam jedno pitanje pa ako moze pomoc:
Banovan sam na jednom serveru kad probam da udjem pise mi "You are permanently baned on this server" ili tako nesto. Pojma nemam zasto, ima li resenja?

Pa vas sa snajperima i GL-ovima i treba da banuju svuda, ne moze da se igra ljudski od vas :d

Djavola,ja i kad uzmem snajper, pre nego sto nekoga nanisanim iza ledja se stvori neki baja sa nozem...:S:Nikad ja necu nauciti ove MP zahebancije.
Kazite mi,postoji li neko varanje da se noz sam aktivira?Desava mi se da me tako brzo zakolju da ni ne stignem da se pomerim.Je li ping koji mi se krece od 100-150 previsok za MP,cini mi se da mene mnogo lako zgembaju dok ja moram da pucam i da pucam.

P.S. !!!culjk etjad*

*procitati unazad:D

Na nekim mapama zaista mi se prevrne zeludac kad vidim da ih ima deset sa snajperom...tipa nakace se terasu mosta na onom brodu zalegnu potrbuske i udri :wall:...nije dosta sto lete granate ko da je Kineska nova godina nego i oni redjaju od gore...

Snajperi ne treba da vas brinu. Oni se mogu svi skinuti bez ispaljenog metka. Nemojte nikada trčati na njega, nego ga zaobiđite i priđite s leđa. Tada nož odrađuje svoje.

Za mene je, lično, pravi mali raj kada ima puno snajperista na mapi. Tada skoro nikada ne brinem o krajnjem rezultatu;)

Mi smo na našim TDM Lan Wars serverima zabranili GL i Marty, pa ko voli tako može doći na (što reče Milan):

82.193.208.185:28961

Na SD serveru je stavljen PAM4 i NoGunSway mod, tako da smo ga ujednačili sa Clan Base. Rule set je još uvek Public. Evo i njega:

82.193.208.185:28963

Snajperi ne treba da vas brinu. Oni se mogu svi skinuti bez ispaljenog metka. Nemojte nikada trčati na njega, nego ga zaobiđite i priđite s leđa. Tada nož odrađuje svoje.

Za mene je, lično, pravi mali raj kada ima puno snajperista na mapi. Tada skoro nikada ne brinem o krajnjem rezultatu;)

Mi smo na našim TDM Lan Wars serverima zabranili GL i Marty, pa ko voli tako može doći na (što reče Milan):

82.193.208.185:28961

Na SD serveru je stavljen PAM4 i NoGunSway mod, tako da smo ga ujednačili sa Clan Base. Rule set je još uvek Public. Evo i njega:

82.193.208.185:28963

Sve je to lepo dok ne naletis na dobro postavljen claymore, dok na cw (PAM) u solidno organizovanom timu tesko je prici snajperisti s ledja.

Zabranu GL i Martyrdoom podrzavam (od martyrdooma ne mozes klati ko covek :p), ali NoGunSway je najveca glupost koju sam video. COD4 se onda pretvara u CS i feeling se pretvara u konzolashki! Moja preporuka je sto brze skidanje tog djubreta sa servera u cilju kvalitativnog poboljsanja ;)

PO mom misljenju sa svim tim vasim pamovima i raznim zabranama igra vise nije to sto jeste ,glupo je zabranjivati oruzija GL jeste glup i nervira ali sta ce oni koji tek pocinju da igraju da budu poklani,zbog njih podrzavam servere bez iakakvih ogranicenja .Ali kad mi dodje lik 55lvl koji samo s glom zan da igra onda stvvarno covek da popizdi.Zato je dobar FJGM server gde je usmeno dogovoreno da se ne koristi GL i si to postuju i niko se ne budnni.A skrnavljenjem igre nista necete dobiti,samo glupost od igre kao sto ej uradjeno pamovima za COD2(gde je izbacen najbolji nemacki snajper a ostavljeni najbolji ruski i saveznicki :S),bolje se skoncentrisati na banovanje i zabranu citovanja a ne na oruzija....

Zbog pamova,a najvise citera koji zadnje vreme sa SIBOTOM i raznim komandama u konzoli rade nemoguce stvari (po 10min ne mogu da spawnujem kad udjem u igru) prestao sam da igram sada mogu nazvati sra*je od igre jer su je pamovi i citeri unistili...

PO mom misljenju sa svim tim vasim pamovima i raznim zabranama igra vise nije to sto jeste ,glupo je zabranjivati oruzija GL jeste glup i nervira ali sta ce oni koji tek pocinju da igraju da budu poklani,zbog njih podrzavam servere bez iakakvih ogranicenja .Ali kad mi dodje lik 55lvl koji samo s glom zan da igra onda stvvarno covek da popizdi.Zato je dobar FJGM server gde je usmeno dogovoreno da se ne koristi GL i si to postuju i niko se ne budnni.A skrnavljenjem igre nista necete dobiti,samo glupost od igre kao sto ej uradjeno pamovima za COD2(gde je izbacen najbolji nemacki snajper a ostavljeni najbolji ruski i saveznicki :S),bolje se skoncentrisati na banovanje i zabranu citovanja a ne na oruzija....

Zbog pamova,a najvise citera koji zadnje vreme sa SIBOTOM i raznim komandama u konzoli rade nemoguce stvari (po 10min ne mogu da spawnujem kad udjem u igru) prestao sam da igram sada mogu nazvati sra*je od igre jer su je pamovi i citeri unistili...

Nisam ni znao da postoje takvi citovi i komande kojima igru kvare ljudima konzolom. Koliko sam shvatio ovo je moguce na serverima sa PAM modom?! U svakom slucaju PAM definitivno nije unistio igru i normalno je njegovo koriscenje u sukobu klanova (clan war), za public igranje nije toliko primamljiv ;)

Nisam ni znao da postoje takvi citovi i komande kojima igru kvare ljudima konzolom. Koliko sam shvatio ovo je moguce na serverima sa PAM modom?! U svakom slucaju PAM definitivno nije unistio igru i normalno je njegovo koriscenje u sukobu klanova (clan war), za public igranje nije toliko primamljiv ;)

He eto sada znas,ako si nekada snajperisao pa te likovi nalazili u travi i to uvek isti npr ,to je mozda do kucanja u konzoli odredjenog koda koji iskljucuje travu,dim,.....
Na taj nacin likovi uspevaju da ubijaju i kad te obicann lik ne bi vido.
Drugo mozes ukinuti dim sto mnogi rade iskljucivanjem svih grafickih popcija nakon cega igra izgleda gore no CS ali je zato fps neebu pod oblake(tako igra moj ortak)

Ona imas da kucas u konzoli da ti kad uzmess snajper uvek bude ukljucen dah

Pa npr da bindujes odredjen kod za skrol Up/Down pa da ti single fire puske i pistolji pucaju brze nego li m4,kalas ,...

Reci da je to extra???

KAd mi je drug sve to pokazao,a i kad na tdm dodju likovi sa sibotom pa ne mozes da spawnujes po 10min,sto mi se dogadjalo zadnjih nedelju dana pre nego sto sam se smorio i popizdeo,pa uninstalirao igru....

kupis original ne igras na krekovanim serverima i resen problem:)(skoro)

@d-devil
chuj pam unishtio igru... shta je tebi?! Ja se sve vishe i vishe trudim da ne igram na "obichnim" public serverima (al ne ide jbm li ga :d)... a kako se gasi dim molim te me prosvetli.. to josh nisam video meni je skroz na low pa se vidi kao i draw_decals koji je na 0 pa opet se i vidi dim i trava i sve... a to za scrol shoot... izvini ali to je za bash BLIZU sa 5 metara cesh ga tezhe pogoditi sa takvom brzinom jer ima veliki rcoil desert (ako na njega mislish)... a i za levele... izvini ali ja eto igram sa M16 koji je tu na prvom levelu i ima GL ali ga nemoj koristiti ima i dobre perkove tako da je pravi...
uglavnom pam je super samo je malo bagovit ;)

kao sto rekoh,nabavis original i vidis koliko je stvari dozvoljeno i po pamu i na cb-u.
najveci problem su krekovani serveri i igraci koji namestaju cfg laguju ko blesavi, nema pb-a i da ne zaboravim nas voljeni lelekom:smash:

A vidim ja mene ubijaju ko zeca... Uvek je bilo chitera. Zato u DoD-u lopate u sake i juris. Nema varanja. Koj koga...

Ja nikad nisam igrao sa GL... Znachi nisam ga ni probao... :) Jedino igram sa Marty - znam da i to nekog nervira ali ***...

aj sad onda brzo stavi overkill perk i dve puske sa dva GL-a i smori neki server ! :d

Pa imam i overkill ali bez GL... :p Pa se neko vreme shtekam pa kad me provale pushku u ruke i jurish :p
class.jpg

Rank & Ratio :)

rank.jpg

Poslednja izmena:
Sta je sad sa BIHnetom, cim se ucita odmah izbacuje server disconnect, tako je juce i danas?

Martyrdom je totalno sabanski fazon, to na pojedinim stranim serverima svi imaju!

Ja sam tek skoro provalio (obzirom da volim snajp) da mogu u toku igre da pistolj zamenim sa puskom na koju naletim i time drugi perk ne moram da trosim na overkill.

Ja sam tek skoro provalio (obzirom da volim snajp) da mogu u toku igre da pistolj zamenim sa puskom na koju naletim i time drugi perk ne moram da trosim na overkill.

Tek sad? :zgran: Pa sta si radio do sada :S:

@Wild Boy
I ja imam isti problem vec mesec i kusur dana... :(

Nazad
Vrh Dno