Pa vas sa snajperima i GL-ovima i treba da banuju svuda, ne moze da se igra ljudski od vas :d
Snajperi ne treba da vas brinu. Oni se mogu svi skinuti bez ispaljenog metka. Nemojte nikada trčati na njega, nego ga zaobiđite i priđite s leđa. Tada nož odrađuje svoje.
Za mene je, lično, pravi mali raj kada ima puno snajperista na mapi. Tada skoro nikada ne brinem o krajnjem rezultatu
Mi smo na našim TDM Lan Wars serverima zabranili GL i Marty, pa ko voli tako može doći na (što reče Milan):
82.193.208.185:28961
Na SD serveru je stavljen PAM4 i NoGunSway mod, tako da smo ga ujednačili sa Clan Base. Rule set je još uvek Public. Evo i njega:
82.193.208.185:28963
PO mom misljenju sa svim tim vasim pamovima i raznim zabranama igra vise nije to sto jeste ,glupo je zabranjivati oruzija GL jeste glup i nervira ali sta ce oni koji tek pocinju da igraju da budu poklani,zbog njih podrzavam servere bez iakakvih ogranicenja .Ali kad mi dodje lik 55lvl koji samo s glom zan da igra onda stvvarno covek da popizdi.Zato je dobar FJGM server gde je usmeno dogovoreno da se ne koristi GL i si to postuju i niko se ne budnni.A skrnavljenjem igre nista necete dobiti,samo glupost od igre kao sto ej uradjeno pamovima za COD2(gde je izbacen najbolji nemacki snajper a ostavljeni najbolji ruski i saveznicki :S),bolje se skoncentrisati na banovanje i zabranu citovanja a ne na oruzija....
Zbog pamova,a najvise citera koji zadnje vreme sa SIBOTOM i raznim komandama u konzoli rade nemoguce stvari (po 10min ne mogu da spawnujem kad udjem u igru) prestao sam da igram sada mogu nazvati sra*je od igre jer su je pamovi i citeri unistili...
Nisam ni znao da postoje takvi citovi i komande kojima igru kvare ljudima konzolom. Koliko sam shvatio ovo je moguce na serverima sa PAM modom?! U svakom slucaju PAM definitivno nije unistio igru i normalno je njegovo koriscenje u sukobu klanova (clan war), za public igranje nije toliko primamljiv![]()
kupis original ne igras na krekovanim serverima i resen problem(skoro)
Ja nikad nisam igrao sa GL... Znachi nisam ga ni probao...Jedino igram sa Marty - znam da i to nekog nervira ali ***...
aj sad onda brzo stavi overkill perk i dve puske sa dva GL-a i smori neki server ! :d
aj sad onda brzo stavi overkill perk i dve puske sa dva GL-a i smori neki server ! :d
Martyrdom je totalno sabanski fazon, to na pojedinim stranim serverima svi imaju!
Sta je sad sa BIHnetom, cim se ucita odmah izbacuje server disconnect, tako je juce i danas?
Najverovatnije je tvoj provajder banovan i niko sa te adrese nemoze da udje na njihove servere.Ovde mozes da pitas u cemu je stvar http://www.gamingarea.com.ba/forum/viewforum.php?f=57&sid=da7cc3bd5c0804cb5d279dfdc33ea597 ali mislim da je ceo subnet banovan tako da ako tvoj provajder ima jos koji ip range predji na njega pa probaj da udjes.
Ja sam tek skoro provalio (obzirom da volim snajp) da mogu u toku igre da pistolj zamenim sa puskom na koju naletim i time drugi perk ne moram da trosim na overkill.
Pa vas sa snajperima i GL-ovima i treba da banuju svuda, ne moze da se igra ljudski od vas :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari