Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Imam dva pitanja za TauCeti-ja
1. Sta uzimas pre nego sto sednes da igras COD? :D
2. Kako onako brzo bacas granate?

Pitanje: igrate sa narndnjakom ili orig? Ako igrate legalno, gde ima u bg-u da se kupi i za koliko?

Za sve ne high treba ti vista i directx 10,imamo istu konfiguraraciju,ne znam da li postoji neka opcija da se hackne neki file kao u crysisu,steta je ne iskoristiti sve resurse hardvera

Za sve ne high treba ti vista i directx 10,imamo istu konfiguraraciju,ne znam da li postoji neka opcija da se hackne neki file kao u crysisu,steta je ne iskoristiti sve resurse hardvera

Kakav bre high, vista i DX10 u CoD4?
Ako je tako kao sto kazes, daj lepo screenshot iz menija da vidimo.

bice da si se malo zbunio ili imamo drugaciju Vistu :D

Imam dva pitanja za TauCeti-ja
1. Sta uzimas pre nego sto sednes da igras COD? :D
2. Kako onako brzo bacas granate?

1. Veliki problem igrača COD4 je trema i napetost pre meča. Da bi se toga rešio, uzmem u ruku "vršnjaka" (majmuna, budalu, nanosača štete, egzecutor-a) i energičnim pokretima ruke gore-dole rešim se nervoze. To je tajna mog uspeha.:D

2. Zbog učestalog upražnjavanja gore navedenog rešenja, ruka mi je postala toliko brza da je golim okom, praktično, nemoguće primetiti kad bacam granate.:d

Poslednja izmena:
1. Veliki problem igrača COD4 je trema i napetost pre meča. Da bi se toga rešio, uzmem u ruku "vršnjaka" (majmuna, budalu, nanosača štete, egzecutor-a) i energičnim pokretima ruke gore-dole rešim se nervoze. To je tajna mog uspeha.:D

2. Zbog učestalog upražnjavanja gore navedenog rešenja, ruka mi je postala toliko brza da je golim okom, praktično, nemoguće primetiti kad bacam granate.:d

Otuda i krilatica "hop zeko" :d

:D Posto dosta igras online samo mogu da kazem - jadan tvoj "vrsnjak" LOL

Aj sad ozbiljno za granate, kako?

@milanv
Igrao sam malo na novom serveru ping mi je isti (uglavnom oko 100tke) ali cini mi se da bolje radi.

Poslednja izmena:

@milanv
Igrao sam malo na novom serveru ping mi je isti (uglavnom oko 100tke) ali cini mi se da bolje radi.

Evo da probam ja da ti kazem, mozes da ustedis minimalno vremena ako stavis stun ili sta vec na npr back taster na misu, kad ga pritisnes ne bacas granatu vec kad ga otpustis, tako da kad znas da nedje ima neprijatelja ulazis sa stisnutim tasterom. Ovo provjereno moze na nekim misevima a kako Tau opet ima extra vrijeme to samo on zna, isto je i sa nozem :trust::D.

Sto se tice servera vecini je ping prepolovljen, meni je bio nekih 120 ranije :S: a sad lijepih 60 ;)

Ma oni vode ligu tako da sigurno pobedjuju. Mi ako uspemo da dobijemo makar one slabije bilo bi lepo. Mislim na JSO. Njih mozemo da dobijemo. x3m su isto jaki ali smo morali da napustimo partiju posto su imali neki problem sa pamom (tako oni rekli) pa su nas skidali snajpom u glavu i to kroz zid iako nisu ni znali gde smo :) tako da smo prvo kolo izgubili ali videcemo u drugom kolu sa JSO kako ce nam biti :) posto se igra na nasem serveru jer mislim da JSO ni nema svoj server.

Ajoj slusaj njaba
br.1 nije ga ubio sniper nego moj MP5 i to tako brzo da nije znao odakle sam ga pogodio
br.2 kad ostane 25 sekundi za defuse nas je trojica a taj vas ubio naseg cetvrtog i juri da defjuza normalno da znamo gde je i da cemo da pucamo kroz zid(to mozes u ovoj igri znas)
br.3 mi smo mislili da vi ne mozete da uzmete sniper pa vam je zato Voldo rekao da se vrati taj u spectatore pa onda nazad u tim,jer taj bug postoji na PAMU
br.4 da ste odigrali neki war znali bi za taj bug
br.5 da ste igrali cod4 uopste znali bi da ciljate
br.6 da ste imalo pametni,ne bi se hvatali odmah za chit cim vas neko slozi
br.7 koliko para smes da stavis na to da ZERO osvaja ligu :banana:

Evo da probam ja da ti kazem, mozes da ustedis minimalno vremena ako stavis stun ili sta vec na npr back taster na misu, kad ga pritisnes ne bacas granatu vec kad ga otpustis, tako da kad znas da nedje ima neprijatelja ulazis sa stisnutim tasterom. Ovo provjereno moze na nekim misevima a kako Tau opet ima extra vrijeme to samo on zna, isto je i sa nozem :trust::D.

Sto se tice servera vecini je ping prepolovljen, meni je bio nekih 120 ranije :S: a sad lijepih 60 ;)

Ma ustedeo sam maximalno, stun je na forward, noz na back mada ga mnogo vise koristim na Q, a middle klik je frag. Mislim da me nisi razumeo, on prebrzo izbacuje granatu znaci trajanje zamaha je ultra kratko ili ja mozda tripujem.

Primetio sam da je svima uglavnom 60-70 al to je izgleda do mog provajdera, dosta njih se zali.

Ljudi kako da se sacuva ostvareni "progres" u multiplayer-u? Vec sam jednom debelo uznapredovao pa je palo formatiranje diska i cao djaci...pa cisto da ne moram opet od nule :)

pre neki dan sam pikao u nekoj igraonici i video kako ide kad ti je ping ~60 (meni je inache oko 120 :S) i sa 100+FPS (~25 je meni u zeznutim situacijama, a u dimu?! o_O tu i da ne pricham, slideshow)... ma milina bozhija :d

Ma ustedeo sam maximalno, stun je na forward, noz na back mada ga mnogo vise koristim na Q, a middle klik je frag. Mislim da me nisi razumeo, on prebrzo izbacuje granatu znaci trajanje zamaha je ultra kratko ili ja mozda tripujem.

Primetio sam da je svima uglavnom 60-70 al to je izgleda do mog provajdera, dosta njih se zali.

scroll (to je najbrze moguce)

@Strajo:

***. bibliska graficka, naravno da se muci u dimu, cak bi 7600gt bio bolji. Kapiram ja da ti vec sve to znas, ali drgar, cak i sa x1900xt koji sam ranije imao sam igrao cod4 na maltene max (teksture na extra sem noraml maps i soft smoke off) sa 2xAA i nikad ispod 30fps u multiplejrru, najcesce 40+, a ta karta je sad 70-80e. Skupi malo para, ne znam kolko godina imas, ako si mladji i ne radis onda su tu neki rodjendani, sezonska sljaka za letnji raspust itd. (nije sramota brati paprike (ljute) za 10e na dan) :)

Poslednja izmena:

@milanv

Moraš napraviti razliku između stun i frag granate. Stun mnogo brže izleće iz ruke, a moj perk 1 u TDM je uglavnom 3xStun tako da te to možda buni. Takođe, postoji jedna uvežbana stvar koja uštedi par trenutaka.

Dok izbacuješ prvu granatu, nemoj čekati da ona izleti iz ruke nego trenutak pre pritisni taster za izbacivnje druge, a tako i treću. Na tome se dobije koji trenutak bržeg izbačaja i stvara se utisak da granate idu rafalno.

@gx-x
pa ***... ovu sam kartu uzeo od para za rodjus i bila je ~6k dinara, doce sad leto, pa malo metlice, pa instaliranje Widnowsa ovo ono... neka doci ce i mojih 5 minuta :d

@tema
zna li ko da radi bunny hop :)

Vidim prichate o pingu, kao iznad 50 ms je previshe... Zavisi kako se gleda... meni ping nikad nije bio manji od nekih 60 ms ( i to je obichno kasno nocu ) a uveche mi je 90 + ms i ako nema izgubljenih paketa onda je to odlichno... *** tako sam navikao a CSS sam nekad igrao preko Dial-Up modema sa pingom od 300 ms i ako nije bilo izgubljenih paketa igra je ishla dosta glatko i bila je igriva...

COD2 na Wireless-u - Ping 150+ ms nebitno kad:

COD4:

Necu vishe da smaram sa screenshotovima poshto ih imam josh puno :) ali poenta mi je bila da i kad je ping konstantnih 150 ms i kad nema laga ( odnosno izgubljenih paketa ) igra je za mene igriva... Josh samo da imam normalnu grafichku pa da poteram igru na 1440 x 900 u 60+ FPS a ne ovako da se smaram u 960 x 600 :(

Josh samo rank :D

moze to mnogo bolje moj Pablo sa sve tim pingom ;)

E ljudi jel znate neki server gde je uglavnom nasa masa,ili jos bolje da se ubijamo sa dragim nam komsijama iz secesionistickih republika bivse SFRJ ? Naravno pitam za cracked servers :)

imash mali milion servera... nabavi Xfire i sve cu ti dati ;)

uglavnom da sve sad ne pishem, ovo je dobar server 91.194.91.19:28960

Mnogo je 3ip dana :)
to se za 25 sati uradi

Vrh Dno