Imam dva pitanja za TauCeti-ja
1. Sta uzimas pre nego sto sednes da igras COD?
2. Kako onako brzo bacas granate?
Za sve ne high treba ti vista i directx 10,imamo istu konfiguraraciju,ne znam da li postoji neka opcija da se hackne neki file kao u crysisu,steta je ne iskoristiti sve resurse hardvera
Za sve ne high treba ti vista i directx 10,imamo istu konfiguraraciju,ne znam da li postoji neka opcija da se hackne neki file kao u crysisu,steta je ne iskoristiti sve resurse hardvera
@ralos
Na ovom testu sve je normalno
http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/25/windows_vista_sp1_gaming_performance/4
Imam dva pitanja za TauCeti-ja
1. Sta uzimas pre nego sto sednes da igras COD?
2. Kako onako brzo bacas granate?
1. Veliki problem igrača COD4 je trema i napetost pre meča. Da bi se toga rešio, uzmem u ruku "vršnjaka" (majmuna, budalu, nanosača štete, egzecutor-a) i energičnim pokretima ruke gore-dole rešim se nervoze. To je tajna mog uspeha.
2. Zbog učestalog upražnjavanja gore navedenog rešenja, ruka mi je postala toliko brza da je golim okom, praktično, nemoguće primetiti kad bacam granate.:d
1. Veliki problem igrača COD4 je trema i napetost pre meča. Da bi se toga rešio, uzmem u ruku "vršnjaka" (majmuna, budalu, nanosača štete, egzecutor-a) i energičnim pokretima ruke gore-dole rešim se nervoze. To je tajna mog uspeha.
2. Zbog učestalog upražnjavanja gore navedenog rešenja, ruka mi je postala toliko brza da je golim okom, praktično, nemoguće primetiti kad bacam granate.:d
Posto dosta igras online samo mogu da kazem - jadan tvoj "vrsnjak" LOL
Aj sad ozbiljno za granate, kako?
@milanv
Igrao sam malo na novom serveru ping mi je isti (uglavnom oko 100tke) ali cini mi se da bolje radi.
Ma oni vode ligu tako da sigurno pobedjuju. Mi ako uspemo da dobijemo makar one slabije bilo bi lepo. Mislim na JSO. Njih mozemo da dobijemo. x3m su isto jaki ali smo morali da napustimo partiju posto su imali neki problem sa pamom (tako oni rekli) pa su nas skidali snajpom u glavu i to kroz zid iako nisu ni znali gde smotako da smo prvo kolo izgubili ali videcemo u drugom kolu sa JSO kako ce nam biti
posto se igra na nasem serveru jer mislim da JSO ni nema svoj server.
Evo da probam ja da ti kazem, mozes da ustedis minimalno vremena ako stavis stun ili sta vec na npr back taster na misu, kad ga pritisnes ne bacas granatu vec kad ga otpustis, tako da kad znas da nedje ima neprijatelja ulazis sa stisnutim tasterom. Ovo provjereno moze na nekim misevima a kako Tau opet ima extra vrijeme to samo on zna, isto je i sa nozem :trust:.
Sto se tice servera vecini je ping prepolovljen, meni je bio nekih 120 ranije :S: a sad lijepih 60![]()
Ljudi kako da se sacuva ostvareni "progres" u multiplayer-u? Vec sam jednom debelo uznapredovao pa je palo formatiranje diska i cao djaci...pa cisto da ne moram opet od nule![]()
Ma ustedeo sam maximalno, stun je na forward, noz na back mada ga mnogo vise koristim na Q, a middle klik je frag. Mislim da me nisi razumeo, on prebrzo izbacuje granatu znaci trajanje zamaha je ultra kratko ili ja mozda tripujem.
Primetio sam da je svima uglavnom 60-70 al to je izgleda do mog provajdera, dosta njih se zali.
Posto dosta igras online samo mogu da kazem - jadan tvoj "vrsnjak" LOL
Aj sad ozbiljno za granate, kako?
@milanv
Igrao sam malo na novom serveru ping mi je isti (uglavnom oko 100tke) ali cini mi se da bolje radi.
moze to mnogo bolje moj Pablo sa sve tim pingom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari