weapons of ass destruction
kosji si lejmer 😀 2x launcher..ccc...samo ti nauci na to pa ima da gines stalno...najveci smaraci su ljudi sa 2x launcher i kasnije kad dobiju overkill onda dve iste puske sa dva launchera i ja sa shotgunom i extrme conditionig 😀 mene su urazumili pa vise ne idem sa shotgunom ali vas sa launcherima je sve vise i trujete igru. Velika vecina samo tako nekog moze da ubije, kad ostanu na obicnoj municiji cuce negde i glume counter strike dok ih neko ne prikolje...Misko Ajkula i ja smo im to veceras i pokazali 😀
Hahah... јоš jedan multiplay moralista
🙂
To je ubačeno u igru kao opcija i samim tim nema tu šta da bude moralno i nemoralno, čak može i da se tweakuje sa perkovima što znači da je I TAKO predviđeno da se igra.
😉 To je za mene najbolji način da se pobiju velike i zbijene grupe neprijatelja koji misle da je teamplay trčati zajedno u koloni u krug po mapi i gde je kao horda čiste zajedno od neprijatelja svi zajedno sa nekim smg-ovima. Odlična protivmera za taj kineski hive mind teamplay koji inače postoji samo na serverima gde je isključen teamkill. Kad svi zajedno zapucaju jedni kroz druge sa gomilom prdavaca, stvori se impozantan firepower :zgran: a to je po meni BS, pa ih zato i rasterujem granatama.
IDENTIČNA priča je bila i u prvom ET-u, BF2, BF 2142, QWu gde su se ljudi bunili protiv launchera, a evo sad se ponavlja i COD4. Nema tu ispravno-loše.
😉 Tu samo treba da shvatiš na koji način treba da igraš da bi mogao da se suprotstaviš i igračima sa takvim loadoutom. To znači da od trenutka kad tako neko uđe na mapu, nema više jurcanja i hordi.
Kad u igru uđu likovi koji igraju sa launcherima, ja to ne shvatam kao kvarenje igre i ne smorim se, već to shvatim kao signal da nešto treba da promenim u svojoj strategiji. Jedino klinci koji ne znaju da pucaju koriste samo i isključivo launcher kao oružje, pa kad potroše te dve granate, čekaju da ih neko prekolje (i ja sam se juče sit naklao
🙂 celu jednu kuću sam očistio nožem).
Jedine moje zamerke su što su dodali taj shotgun efekat launcheru da može da te ubije iz blizine i što je launcher preterano, ali zaista preterano precizan.
Uzmi bre hekler SMG i prigusivac i igraj ko covek 😀
Te prdavce skoro nikad ne uzimam
😉 Volim da im na brzaka prekratim muke :smoke:
Raspisao sam se o ovom launcheru, ali to uopšte ne znači da mi je to omiljeno oružje. Omiljeno mi je ono drugo sa spiska
😉 Launcher loadout mi je samo za jihad akcije kad hođu da uskomešam malo masu na serveru
😀 Ko to ne voli, može samo da plače
😛 Haha... moja 666 poruka, baš je u fazonu sa brojem :>
p.s. Gorane - svaka čast
😉