Prvo: obaranjem detalja se ne iskljucuje trava, tako da tu niko nema prednost osim memoryhack cheatera, a kod njih je veci problem sto koriste aimbot +no-spread cheat nego sto vidi kroz travu.
Drugo: Challenges nisu svi laki, naprotiv. Za neke je potrebna kombinacija puno srece+malo znanja, ti su najgori :d
trece : Bolji je Martyrdom od last stand (ako se gleda kumulativni efekat, a ne faktor zezanja

) ali se martyrdom dobija kasnije.
cetvrto: Kao sto meni drugar rece kad sam poceo da igram MP: "strpljenja"

Dok ne naucite mape napamet bicete silovani

Kad se izvezbate i pocnete da pravite streakove i dobijate airstrike (6 kills streak) pa odma zatim i helikopter (7kill streak) pocete da se penjete na tabeli. Kad dobijete airstrike bacite ga pre nego sto napravite jos jedno ubistvo (ili bese 8 kills za heli ? :/ hmm...) jer kad dobijete heli gubite airstrike. Ja se steknem negde i zamolim nekog da pusti UAV (pa sacekam da neko skupi 3 kill za UAV)
cetvrto: Najjace puske NISU najbolje. Najjace oruzje u igri je NOZ !

E kad to znate onda treba da znate i da assault puske zapravo nisu "a must". Koja vam puska najvise lezi - moracete sami da isprobate. Ko voli da "pljucka" po mapi njemu ce najbolja puska biti ona sa samog pocetka sto ima 3 bullet fire mode (iskren da budem sa njom sam prvi put kad sam usao igru napravio 20+ kill-ova, sto sam vise eksperimentisao bio sam sve gori

), oni sto vole da se priblize protivniku ce mozda vise ceniti SMGs sa prigusivacem.
Peto: Igrajte kao da igrate CS, (ne mislim na stekanje, to jedino u S&D modu, u TD modu ko se steka taj je najgori

) gledajte iza coskova, cuvajte ledja (jer uvek ima neko ko obozava da vam zabije noz u kicmu bas u momentu kad ste pomislili da nekog ispred sebe napunite olovom).
Sesto: Radar vam je najbolji drug, teammates su vam najveca slabost. Kad kod pomislite "tu je ovaj moj, videce on ako neko pridje" - mrtvi ste

Mnogo puta mi se desilo da sam sa jos dvojicom na nekom krovu i da nas svo troje jedan zakolje sa ledja...
U prilogu moje statistike

Mnogo sam umirao u prvih 30 levela, sto zbog SBB-a sto zbog menjanja oruzja, ali eto, bar imam 800+ assists (gadjao nekog pa mi neko skino kill ili mi meta pobegla pa je neko drugi dovrsio

)