Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

ja sam uporan sa challenge-ima u mp ali mi nikako ne polazi za rukom tj prosto je nemoguce odraditi neke, npr jel neko uspeo vrati bombu onom ko je poslo? ja recimo gotovo trenutno ocu da je vratim natrag ali redovno mi explodira u ruci :wall:

a taj perk sa pistoljem pre umiranja je vrhunski, ni sam ne znam kolko kilova sam montiro sa tim perkom, extra zabava

Poslednja izmena:
a sam uporan sa challenge-ima u mp ali mi nikako ne polazi za rukom tj prosto je nemoguce odraditi neke, npr jel neko uspeo vrati bombu onom ko je poslo? ja recimo gotovo trenutno ocu da je vratim natrag ali redovno mi explodira u ruci

N00b baca odma' i njemu mozes da vratis a 1337 "kuvaju" bombu pre nego sto je zafrljace :)

Stig'o mi juče original :) Igra je toliko brza u odnosu na sve ostale koje sam do sada igrao da sam u početku ginuo ko zec na svim serverima. Što je najgore, nisam ginuo toliko od neprijatelja koliko od svojih trigger happy saboraca :S: Totalno je ludilo u multiplayu da se igra. Sa količinom unlockova, činova i onih challenge-a su zeznuli i BF2142, što mi skroz super :) Pucanje kroz zidove je unelo totalno novu dimenziju u online FPS.

Jel ja moram da sačuvam profil da ne bih slučajno izgubio činove ukoliko rešim da reinstaliram igru nekada?

Ne sviđa mi se igra na serverima gde je pogašeno pola stvari u HUDu, na njima je noćna mora igrati zbog TK-ova.

Iskreno, više sam očekivao od multiplaya u Crysisu nego od ovog u CODu 4, ali se u praksi pokazalo skroz obrnuto. S obzirom da uglavnom igram sporije pucačine, dobro sam se snašao ;) Vidimo se online ako budete igrali na onim bihnet serverima.

Prilozi

• cod4.jpg
    cod4.jpg
    51 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Stig'o mi juče original :) Igra je toliko brza u odnosu na sve ostale koje sam do sada igrao da sam u početku ginuo ko zec na svim serverima. Što je najgore, nisam ginuo toliko od neprijatelja koliko od svojih trigger happy saboraca :S: Totalno je ludilo u multiplayu da se igra. Sa količinom unlockova, činova i onih challenge-a su zeznuli i BF2142, što mi skroz super :) Pucanje kroz zidove je unelo totalno novu dimenziju u online FPS.

Jel ja moram da sačuvam profil da ne bih slučajno izgubio činove ukoliko rešim da reinstaliram igru nekada?

Ne sviđa mi se igra na serverima gde je pogašeno pola stvari u HUDu, na njima je noćna mora igrati zbog TK-ova.

Iskreno, više sam očekivao od multiplaya u Crysisu nego od ovog u CODu 4, ali se u praksi pokazalo skroz obrnuto. S obzirom da uglavnom igram sporije pucačine, dobro sam se snašao ;) Vidimo se online ako budete igrali na onim bihnet serverima.

Takav original i ja imam za BihNet :D

To ti je Hardcore mode. Nema HuD-a, nema nishana, nema indikatora bombe, nema radara(dobijas UAV kad napravish 3 kill streak), dovoljan je 1 claymore da ubije iz prve, par hitaca ubija u roku od odma, nema bezglavog srljanja na neprijatelja kojeg vidis na radaru(kojeg ima u obicnom mode-u) cim opali metak(barem sam ja tako igrao), uspeh je napraviti 7 kill streak i pozvati helish koji im hebe keve cim promole glavu, nema muzike, zaklati nekog je pravo umece. Aj da kazem nesto na temu klanja ...
Naime u default mode-u praktikovao sam sledece, a to je da ... izaberem perkove juggernout i extreme conditioning, lik opali vidim ga na mapi zatrcim se on me primeti na nekih 10 m razdaljine sevne ceo sarzer iz kalasha na mene a ja naravno uz minimalni demage prishao i sevnuo nozicem ... instant kill :D To sam toliko cesto radio sa uspehom da sam par partija samo tako igrao i bio pri vrhu sa score-om ...(imao sam 10 kill streak sa onim "perorezom", razmishljao sam da promenim nick u Rajke_The_Butcher :D) nebuloza :S: U Hc-mode-u ne pada mi napamet to da radim, chak i kad idem iza ledja protvinika, opalim 1 metak iz deserta i dovidjenja prijatno drago nam je bilo.

Multiplayer je brutalno dobar. Odavno se nisam ovako nalozhio na neku igru. E sad, ne znam da li je i u CoD2 bio tako dobar, ako jeste priznajem da sam pojeo jedno veliko **vno sto ga nisam igrao ... :d
Reci cu josh da ne igram preko neta, vec da sam nashao ekipu sa lokala ... bude nas oko 8 vs 8 svako veche od 21h pa do kasno u noc, igramo uglavnom Hardcore mode. Tu je i TeamSpeak pa je zezanje josh vece :)

Evo i malo statistike u atechu. :)

Poz. :wave:

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 87
Prvo: obaranjem detalja se ne iskljucuje trava, tako da tu niko nema prednost osim memoryhack cheatera, a kod njih je veci problem sto koriste aimbot +no-spread cheat nego sto vidi kroz travu.

Drugo: Challenges nisu svi laki, naprotiv. Za neke je potrebna kombinacija puno srece+malo znanja, ti su najgori :d

trece : Bolji je Martyrdom od last stand (ako se gleda kumulativni efekat, a ne faktor zezanja :) ) ali se martyrdom dobija kasnije.

cetvrto: Kao sto meni drugar rece kad sam poceo da igram MP: "strpljenja" :) Dok ne naucite mape napamet bicete silovani :p Kad se izvezbate i pocnete da pravite streakove i dobijate airstrike (6 kills streak) pa odma zatim i helikopter (7kill streak) pocete da se penjete na tabeli. Kad dobijete airstrike bacite ga pre nego sto napravite jos jedno ubistvo (ili bese 8 kills za heli ? :/ hmm...) jer kad dobijete heli gubite airstrike. Ja se steknem negde i zamolim nekog da pusti UAV (pa sacekam da neko skupi 3 kill za UAV)

cetvrto: Najjace puske NISU najbolje. Najjace oruzje u igri je NOZ ! :D E kad to znate onda treba da znate i da assault puske zapravo nisu "a must". Koja vam puska najvise lezi - moracete sami da isprobate. Ko voli da "pljucka" po mapi njemu ce najbolja puska biti ona sa samog pocetka sto ima 3 bullet fire mode (iskren da budem sa njom sam prvi put kad sam usao igru napravio 20+ kill-ova, sto sam vise eksperimentisao bio sam sve gori :D), oni sto vole da se priblize protivniku ce mozda vise ceniti SMGs sa prigusivacem.

Peto: Igrajte kao da igrate CS, (ne mislim na stekanje, to jedino u S&D modu, u TD modu ko se steka taj je najgori :) ) gledajte iza coskova, cuvajte ledja (jer uvek ima neko ko obozava da vam zabije noz u kicmu bas u momentu kad ste pomislili da nekog ispred sebe napunite olovom).

Sesto: Radar vam je najbolji drug, teammates su vam najveca slabost. Kad kod pomislite "tu je ovaj moj, videce on ako neko pridje" - mrtvi ste :D Mnogo puta mi se desilo da sam sa jos dvojicom na nekom krovu i da nas svo troje jedan zakolje sa ledja...

U prilogu moje statistike :) Mnogo sam umirao u prvih 30 levela, sto zbog SBB-a sto zbog menjanja oruzja, ali eto, bar imam 800+ assists (gadjao nekog pa mi neko skino kill ili mi meta pobegla pa je neko drugi dovrsio :) )

Prilozi

• codstat.JPG
    codstat.JPG
    80.7 KB · Pregleda: 72
Izvinjavam se sto ulecem sa offtopicom..ali kako ste vi ljudi pokrenuli multiplayer?? kad god pokusam da pristupim bilo kom serveru dobijam poruku "key code in use..please try again later"
ako moze pomoc...i tnx :wave:

Ma daj bre ,ovo nema smisla...:mad:.Najjaca im je fora kad ga nanisanim a on pocne da skace kao kengur pa ga ti sad pogodi!Svi to rade...:S:

:) Pa kako drugacije ? Kad naidjes na nekog ko u momentu kad te vidi cucne/legne ja odma skocim i nisanim glavu :D

@OZZY83:

Prelistaj prethodnih 5-6 strana, ako ne nadjes onda idi os unazad...sve objasnjeno u granicama pravila ovog foruma.

@gx-x

Au choveche kolko si puta bio ubiven :zgran::D To za noz se slazem 100 %, sa sopstvenog servera sam bio kickovan zbog prevelike upotrebe "peroreza" ... smorili se ljudi :D A i nisam neki asistent, vishe sam u fazonu one man army, zalecem se na trojicu sa "krmachama" i samo boc, boc padaju ko' svece (sve to u default mode-u) :-devil-::d

nadao sam se da je mp drugaciji od predhodnih delova, kad ono jos gore....

@gx-x

Au choveche kolko si puta bio ubiven :zgran::D To za noz se slazem 100 %, sa sopstvenog servera sam bio kickovan zbog prevelike upotrebe "peroreza" ... smorili se ljudi :D A i nisam neki asistent, vishe sam u fazonu one man army, zalecem se na trojicu sa "krmachama" i samo boc, boc padaju ko' svece (sve to u default mode-u) :-devil-::d

Na SBB imam vec 2 meseca ~15% packet loss prema gateway-u, prema netu oko 25%, sad izracunaj kolko mi se puta moglo desiti da krenem da se koljem sa nekim, a da me ubiju jer je svaki drugi metak sa moje strane "prhujao sa SBB-om" :wall: Dodjem snajperu sa ledja, udarim nozem, nista se ne desi, covek me skonta okrene se i prikolje me :wall: Samo to mi se desilo bar u 100-tinjak knife fights, dodaj jos bar 500 primera sa izgubljenim mecima, jedno 100 puta sam upao u lag usred partije...nakupi se. Kad mi net radi kako treba retko ginem vise od 20 puta u toku partije, rekao bih da mi je prosek oko 15...Ma, cekam ADSL :)

:) Pa kako drugacije ? Kad naidjes na nekog ko u momentu kad te vidi cucne/legne ja odma skocim i nisanim glavu :D
Pitam se da li u stvarnom zivotu ovi Talibani odskacu kad ih nanisane Ameri?:DOp,cup neces ga majci...

Nece kod mene ovi bihnet serveri,ja sam se uvalio kod nekih Slovenaca,dobri maj*u im...:D
'Ajde dajte na PM neki josh pa de me i vi malo "koljete"...;)Mada, dobio sam i ja neki cin (narednik I klase,cini mi se:banana:).

Poslednja izmena:
a kolko sam ja tek puta bio ubiven :D

Prilozi

• jujuju.JPG
    jujuju.JPG
    35.2 KB · Pregleda: 96
Evo malo moje statistike, uzmite u obzir da se odje dosta experimentisalo sa perkovima, inace je bolje :smoke:

Prilozi

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 73
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    94.2 KB · Pregleda: 75
Pitam se da li u stvarnom zivotu ovi Talibani odskacu kad ih nanisane Ameri?:DOp,cup neces ga majci...

Nece kod mene ovi bihnet serveri,ja sam se uvalio kod nekih Slovenaca,dobri maj*u im...:D
'Ajde dajte na PM neki josh pa de me i vi malo "koljete"...;)Mada, dobio sam i ja neki cin (narednik I klase,cini mi se:banana:).

Da odskacu, isto kao sto i ameri i talibani kad izadju iz kuce biraju loadout i stavljaju perkove u fazonu "e danas cu da podesim svoj prst za obarac da duplo brze radi ali cu kardiovaskularnom sistemu reci da se brze umara, hmm...mislim da cu obuci i starke da mene cuju kad trcim..." :D

Poslednja izmena:
Bilo dobro prljenje po bosanskom serveru ;) Bench ekipa je palila i žarila.

Provalio sam da mi odgovaraju samo dve kombinacije u igri
1. AK + noobtoobe sa martyr i sonic perkovima. Odlično za jurišanje direkt u masu - 2x launcher, bomba + stun, uletim u masu koga zakačim zakačim i kad me ubiju pokupim još nekog samnom sa bombom koja ispadne posle smrti :) Bezerker fazon :D
2. RPD + drška sa greater stopping power i penetration perkovima. Odličnan mitraljez, bolji od prvog i trećeg jer je dovoljno precizan i dosta brzo puca. Sa ovim perkovima seče neprijatelje iza zidova ko vruć nož kroz puter :smoke: Mada je i inače super za klasično napucavanje jer su obično dva metka dovoljna.

p.s. Polako ulazim u fazon. Još učim mape, pa se desi da me navataju iz nekih nebuloznih štekova.

Poslednja izmena:
kosji si lejmer :D 2x launcher..ccc...samo ti nauci na to pa ima da gines stalno...najveci smaraci su ljudi sa 2x launcher i kasnije kad dobiju overkill onda dve iste puske sa dva launchera i ja sa shotgunom i extrme conditionig :D mene su urazumili pa vise ne idem sa shotgunom ali vas sa launcherima je sve vise i trujete igru. Velika vecina samo tako nekog moze da ubije, kad ostanu na obicnoj municiji cuce negde i glume counter strike dok ih neko ne prikolje...Misko Ajkula i ja smo im to veceras i pokazali :D

Uzmi bre hekler SMG i prigusivac i igraj ko covek :D

Izashao i novi patch, v1.3 :)

Description:
This patch addresses the issue reported by community member Uzi Kidding which now catches some files bypassing the pure client test. In addition this update will set properties so that Anti-lag is always enabled upon map loads, an optimization for Sniper Rifle accuracty at certain distances, as well a fix so text chat between rounds of multiplayer will no longer cut out at the end. The 1.3 patch will also include all previous fixes from previous patches.

Link

kosji si lejmer :D 2x launcher..ccc...samo ti nauci na to pa ima da gines stalno...najveci smaraci su ljudi sa 2x launcher i kasnije kad dobiju overkill onda dve iste puske sa dva launchera i ja sa shotgunom i extrme conditionig :D mene su urazumili pa vise ne idem sa shotgunom ali vas sa launcherima je sve vise i trujete igru. Velika vecina samo tako nekog moze da ubije, kad ostanu na obicnoj municiji cuce negde i glume counter strike dok ih neko ne prikolje...Misko Ajkula i ja smo im to veceras i pokazali :D

Nije poenta govoriti ljudima kako igraju, tek je to lejmerski, poenta je nauciti igrati protiv takvih. To kao kad bi dve zemlje ušle u rat, i ovi jedni stalno govorili, jao koji ste vi noobovi, nemojte nas bombardovati, već uđite u muški u okršaj sa nama. Što bre da prljaju ruke :D

Poslednja izmena:
Ne pominji launchere,kad se nakace na njih strasno, to su bolesnici ne moze od njih da se igra normalno_Opale 2 ili 4 puta i to je za njih igra smaraci samo kvare

weapons of ass destruction

Hahah... јоš jedan multiplay moralista :)

To je ubačeno u igru kao opcija i samim tim nema tu šta da bude moralno i nemoralno, čak može i da se tweakuje sa perkovima što znači da je I TAKO predviđeno da se igra. ;) To je za mene najbolji način da se pobiju velike i zbijene grupe neprijatelja koji misle da je teamplay trčati zajedno u koloni u krug po mapi i gde je kao horda čiste zajedno od neprijatelja svi zajedno sa nekim smg-ovima. Odlična protivmera za taj kineski hive mind teamplay koji inače postoji samo na serverima gde je isključen teamkill. Kad svi zajedno zapucaju jedni kroz druge sa gomilom prdavaca, stvori se impozantan firepower :zgran: a to je po meni BS, pa ih zato i rasterujem granatama.

IDENTIČNA priča je bila i u prvom ET-u, BF2, BF 2142, QWu gde su se ljudi bunili protiv launchera, a evo sad se ponavlja i COD4. Nema tu ispravno-loše. ;) Tu samo treba da shvatiš na koji način treba da igraš da bi mogao da se suprotstaviš i igračima sa takvim loadoutom. To znači da od trenutka kad tako neko uđe na mapu, nema više jurcanja i hordi.

Kad u igru uđu likovi koji igraju sa launcherima, ja to ne shvatam kao kvarenje igre i ne smorim se, već to shvatim kao signal da nešto treba da promenim u svojoj strategiji. Jedino klinci koji ne znaju da pucaju koriste samo i isključivo launcher kao oružje, pa kad potroše te dve granate, čekaju da ih neko prekolje (i ja sam se juče sit naklao :) celu jednu kuću sam očistio nožem).

Jedine moje zamerke su što su dodali taj shotgun efekat launcheru da može da te ubije iz blizine i što je launcher preterano, ali zaista preterano precizan.

Te prdavce skoro nikad ne uzimam ;) Volim da im na brzaka prekratim muke :smoke:

Raspisao sam se o ovom launcheru, ali to uopšte ne znači da mi je to omiljeno oružje. Omiljeno mi je ono drugo sa spiska ;) Launcher loadout mi je samo za jihad akcije kad hođu da uskomešam malo masu na serveru :D Ko to ne voli, može samo da plače :p Haha... moja 666 poruka, baš je u fazonu sa brojem :>

p.s. Gorane - svaka čast ;)

Poslednja izmena:
Ja imam psiholoski problem generalno u multiplayeru. Apsolutno nemam zivaca da se stekam, volim da izlecem pred neprijatelja, a kad se igra 15 vs 15 redovno me skenjaju u rekordnom roku... Ali ako prezivim prvih 30 sekundi, onda pobijem cetvoricu...

BTW, vuku me dve razlicite strane, M16 sa optickim nisanom (i onim perkom za veci damage), i P90 sa red dotom... Nikako da odlucim :)

P.S. Aaa, sad ne mogu da se zakacim na neke domace servere sa novim patchom? Sta da radim?

Poslednja izmena:
Vrati staru verziju ili cekaj da se serveri updateuju sa novim patchom. :)

Ne da "povracaj" na staru verziju, verovatno mora reinstall... Grr :mad:

Nazad
Vrh Dno