Klokovan GPU? Koja verzija drajvera??? Ajd malo detaljnije? To kao kad bi pitao jel moze za sat vremena da se predje 100km? Moze, i ne moze, zavisi na koji nacin prevaljujes taj put...
Ajd detaljnije ...
problem je opshte poznat na visti sa nvidia kartom pa zato nisam dalje definisao.
Gpu jeste klokovan, minimalna neka vrednost, medjutim isto se deshava i na def klokovima + shto karta ne prelazi 70C, a "klokovan" je i kuler
😛 . Ni sa jednom drugom igrom nemam ovaj prob, nikakve greshke u grafici, nikakvi spikeovi, samo cod4 pravi problem, cak ne izadje iz igre, al nekih 2-3 min zabada ko blesav pojavi se crni ekran, pa se ponovo pojavi igra, i tako par puta dok ne proradi sve ponovo i onda radi ok dok se igra ne izgasi.
Isti je efekat sa razlicitim driverima, bash sam skoro preshao na poslednje beta i ista prica.
Vista je patchovana fixom koji navodno reshava obaj problem josh pre nego shto je izashao cod4 .
Postoji i oficijelni reply gde kazu da rade na tome i ne sumljam, ali shto je mnogo mnogo je s obzirom da ovo traje od beta viste. Mene interesuje neki workaround za cod4 s obzirom da samo tu imam prob.