Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

@daba
I ja je predjoh konacno :)
Ucaurio sam se iza autica na sudaranje i rokao ih jednog po jednog dok nije stigao heli
a onda TRK sprint non stop po narednika i u heli dok sure po meni,
Sada se mucim sa misijom gde bezimo niz padinu :)
Koliko ima jos misija do kraja?

sta se desava sa bihnet serverima? ili mi ispisuje neke nebuloze da nemam prava da se konektujem 1-2 sledeca minuta, ili me izbaci punkbuster, iako sam ga apdejtovao??

I ja iam istih problema samo mene izbacuje sa svih servera
Mislim izbacuje samo ako sam izaso iz igre pa ocu opet na servere
Na neki cudan nacin kad se izadje iz igre uvek ostaje punk buster residentan u mem i to vise puta 1-2 (makar kod mene)
Ja to resavam tako sto udjem u task manager i ubijem (end proces) 1 ili oba procesa od pnkbstr i onda hopa sve radi, dok opet ne izadjem iz igre pa onda opet udjem i tako se sve vrti u krug
Nisam update ni cod4 ni pb

ps. mora cekas tih 1-2 minuta svakako jer server pamti kick/ban pb-a pa mora prodje to vreme

pps. xfire "djape" :)

sta se desava sa bihnet serverima? ili mi ispisuje neke nebuloze da nemam prava da se konektujem 1-2 sledeca minuta, ili me izbaci punkbuster, iako sam ga apdejtovao??

patchuj igru na 1.2 verziju. Ali onda ce te zezati metrohive serveri... :S: ah, kako god, i tako je BiH bolje podesen (serveri)

PS. Vidim sad ovo sto je djape napisao, ne znam da li je to bas tako posto mi je sa verzijom 1.1 nekad izbacivalo posle 2-3 min, nekad posle 2-3 mape...Na njihovom sajtu pise da treba updejt igre na 1.2...

Poslednja izmena:
resio sam to sa bihnet samo sa apdejtom punkbustera, i sad je sve ok, a igra je i dalje 1.0ver.....
e da, bio je jos jedan sitan problem, neki hamachi serveri su mi trazili mp.exe narodnu verziju, sa tom nije hteo na bihnet, pa sam vratio original mp.exe i sad je sve ok.

patchuj igru na 1.2 verziju. Ali onda ce te zezati metrohive serveri... :S: ah, kako god, i tako je BiH bolje podesen (serveri)

PS. Vidim sad ovo sto je djape napisao, ne znam da li je to bas tako posto mi je sa verzijom 1.1 nekad izbacivalo posle 2-3 min, nekad posle 2-3 mape...Na njihovom sajtu pise da treba updejt igre na 1.2...

da da al mene ko sto rekoh pa i metrohive odjene cim izadjem iz game pa ocu opet pucam
moguce da su sad svi update servere na 1.2 al ja cu sacekati jos koji dan/nedelju da ne prodjem ko svojevremeno sa cod1/2, 150 servera razlicite verzije i tjorak samo sam u neke mogo uci :)

a sta vise preferirate u mp? s&d, dm?

ja se 3x bolje snalazim u dm, u s&d jedva mogu uvatim koji frag, nes me ne ide nikako :D

Imam problem!Nabacio sa CoD4,uradio rename fajla .asi u .bak,krenuo da igram i onda jadi.Taman sam se zafurao sa onom prvom misijom na brodu kada je krenulo odjedno da me stalno izbacuje u Winxp sa greskom "iwsp3.exe" error.Igram po 5.min i stalno me izbacuje,poludih!Slomio sam se po netu da nadjem rijesenje ali dzaba.Konfa je athlon xp 2000+,nforce 2 ultra,512mb ddr,2600pro.Da li me *****ava ovaj nesretni procesor?Da li je neko imao slican problem?Pomagajte!

Konačno su ažurirali xfire, tako da je sad moguće videti status servera (mapa, tip igre i što je najvažnije broj korisnika na serveru)!

Jos malo pa ce COD 4 dostici bibliske razmere u faljenju.

Znaci
IGRA JE DOBRA I TO SMO SVI RAZUMELI

I dajte sad da vidimo na kraju jel neko vise resio problem zasto neki mogu da pokrenu Singleplayer a mi ostala polovina ne.
Znaci MP radi a SP ne i nefunkcionise ni novi crack sa nekog tamo game sajta ili kako god vec, koje isao zna. I nefunkcionise asi u bak
Ajde mudrijasi razumemo da je igra dobra i da je lepo komentarisati ali dajte da vidimo koliko ste majstori u resavanju ovog problema.
hvala vam unapred.

Poslednja izmena:
Meni je fora asi u bak pomobla oko SP,i radi,ali MP stalno izbacuje gresku sa fajlom "common mp.ff",kao ne moze da ga procita!

pa mozda stvarno ni nemoze da ga procita. :) Jel negde stoji zapisano svetim slovom da ti je taj fajl ispravan ? :) Reinstaliraj igru, chekiraj hdd za bad sektore itd.

Trebaju mi serveri na prostoru bivse Jugoslavije ali za TDM i F4All. Posaljite ili na PM ili na mail. Thanx......... Mislim na servere za igranje :)

Poslednja izmena:
Trebaju mi serveri na prostoru bivse Jugoslavije ali za TDM i F4All. Posaljite ili na PM ili na mail. Thanx......... Mislim na servere za igranje :)

i onda se zalite kad dobijete warn za pirateriju a "samo " ste trazili adrese piratskih servera...A prezvakali smo i to u prethodnih par strana pa te molim lepo uzmi i citaj, nas nije mrzelo da pisemo. ;)

Klokovan GPU? Koja verzija drajvera??? Ajd malo detaljnije? To kao kad bi pitao jel moze za sat vremena da se predje 100km? Moze, i ne moze, zavisi na koji nacin prevaljujes taj put...

Ajd detaljnije ...

problem je opshte poznat na visti sa nvidia kartom pa zato nisam dalje definisao.

Gpu jeste klokovan, minimalna neka vrednost, medjutim isto se deshava i na def klokovima + shto karta ne prelazi 70C, a "klokovan" je i kuler :p . Ni sa jednom drugom igrom nemam ovaj prob, nikakve greshke u grafici, nikakvi spikeovi, samo cod4 pravi problem, cak ne izadje iz igre, al nekih 2-3 min zabada ko blesav pojavi se crni ekran, pa se ponovo pojavi igra, i tako par puta dok ne proradi sve ponovo i onda radi ok dok se igra ne izgasi.
Isti je efekat sa razlicitim driverima, bash sam skoro preshao na poslednje beta i ista prica.
Vista je patchovana fixom koji navodno reshava obaj problem josh pre nego shto je izashao cod4 .

Postoji i oficijelni reply gde kazu da rade na tome i ne sumljam, ali shto je mnogo mnogo je s obzirom da ovo traje od beta viste. Mene interesuje neki workaround za cod4 s obzirom da samo tu imam prob.

Jos malo pa ce COD 4 dostici bibliske razmere u faljenju.

Znaci
IGRA JE DOBRA I TO SMO SVI RAZUMELI

I dajte sad da vidimo na kraju jel neko vise resio problem zasto neki mogu da pokrenu Singleplayer a mi ostala polovina ne.
Znaci MP radi a SP ne i nefunkcionise ni novi crack sa nekog tamo game sajta ili kako god vec, koje isao zna. I nefunkcionise asi u bak
Ajde mudrijasi razumemo da je igra dobra i da je lepo komentarisati ali dajte da vidimo koliko ste majstori u resavanju ovog problema.
hvala vam unapred.

Isti problem. Uopste ne mogu da pokrenem SP. HELP!!!

Jel se samo ja tripujem da mi je grafika zablurovana kad strafe-ujem ?! jel ima jos neko taj osecaj ?

Ala ste udarili po crackovima i crackovanim serverima...sada ce da dodje cika admin ili mod da malo pocisti temu :).

Elem SP manje vise...nisam mu dao sansu...presao sam samo prvi "akt". Sa druge strane MP je cudo. Kakva ludnica...

a sta vise preferirate u mp? s&d, dm?

ja se 3x bolje snalazim u dm, u s&d jedva mogu uvatim koji frag, nes me ne ide nikako :D

Ja sam TDM igrac, ponekad odem na neki S&D server al to se sve svodi na ono kad pocne mec odes 10 metara, bacis koju bombu i ukampujes se nedje pa mi brzo dosadi.

Btw, ima li neki klan za war raspolozen da ih operemo :eyebrows: . Koga interesuje neka mi javi na pm da se dogovorimo. Moze na nas server a moze i na drugi, nije frka

sta je sad opet sa serverima... sad nemogu ni na metrohive ni na bihnet, odmah me punkbuster izbaci, i kaze permanent ban.......????

I meni se isto desava kao i kod oogabooga. Ili me banuje ili izbaci da je "server disconected". Nikako ne mogu da pristupim serverima.

Patch-ovao sam igru na 1.2 i apdejtovao PB.

Da li neko zna sta se desava?

banovan je cdkey koji svi koristimo...Menjajte cd key i krenite iz pocetka.

Ai bokte kako igra zna da me iznervira ali zavrsicu je :)
Odigram svaki dan kad ugrabim vreme ali neki delovi su prosto preteski i moram
dosta puta da ponovim misiju. Naravno sve to zbog spawnanja i AI saboraca koji
su tu radi ukrasa jel nijednom jos nisam primetio da su uradili nesto pametno.
Nervira me logika Saveova nekad snima svakih par minuta , a evo sad konacno stigoh do silosa
za nuklearke roknuse me i vrati me skroz na pocetak tunela znaci da polupas kompjuter.....

Misija sa snajperom u Pripjatu mi se baš svidela:). Ostalo je deja-vu, ili ti ništa posebno. OK, ali ne više od toga. Na hard je igra teška i nema šanse da se završi za 6 sati kako neki ovde pominju:trust:, mada je meni svakako jak glupo igrati igru na easy i onda završiti za tih već pomenutih 6 sati. Igru ili neću igrati ili ću je igrati na nekom normalnom nivou težine,a onda ima tu sasvim fino da se igra vremenski. Mada igra nije teško zato što je AI bogzna kako dobar već zato što ih šalje milion, recimo baš u toj misiji sa snajperom na kraju misije, na vas dvojicu.

Konacno sam presao igru sa velikim porodjajnim mukama :)
Onom ko predje na Veteran a ne izgubi zivce svaka cast.
Toliko su me izbedacile neke stvari u cod da mi ne pada na pamet
da pokrenem vise single player.

Sad sam ga presao i stvarno je dobra igra za ubijanje vremena i smanjivanje nervoze. Inace i meni se najvise svidela snajper misija i naravno odusevio sam se kad sam kao amer crko od nuklearke :D

E a ja sam se odusevio kad sam Zakaevu odvalio glavu sa Colt 45 ACP zrnom:)

Vrh Dno