Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Hehe, iako ovo ne bi trebalo da ima ikakve veze sa izbacivanjem na desktop. :D

? Ima topik o tome na xfire sajtu, tamo sam i nasao. Dakle to sto mi se desavalo desava se i drugima, ako je xfire pokrenut COD4 puca, multi, single, ne bitno, ne rade ni jedan ni drugi, iskljucis x-fire - radi. Resenje je ono sto sam napisao (ak o oces da ti radi xfire i da se povezujes u igru preko njega).

Ma ok je to, nego je totalno nebulozno sto je iskljucivanje prikazivanja chat poruka u toku igre resenje problema, kada to ne bi trebalo da ima nikakve veze jedno s drugim. :)

Ma ni ne udje u igru, krene da je dize i umesto da se konektuje na server dobijes CTD. Moguce da je Punkbuster anti-cheat ili nesto tako u pitanju

aj ljudi dajte xfire nickove ko ima pa da se nadjemo na kojoj partiji :D Nemam nikog u xfire :(

usp, zaboravih, ja sam ludak021

Poslednja izmena:
Dodao sam kolegu benchmarkovca u x-fire sad smo i kolege po oruziju :)

Au *** igra ima 2 velika issue-a.
1) Vasi saborci su vise tu radi ukrasa i da smetaju. Koliko sam primetio nista
pametno ne mogu da urade dok ti ne dodjes na to mesto i pocistis sve
tako da sve zavisi od tebe
2) neprijatelji se stvaraju bez prekida dok ne zauzmes taj sektor

Znaci iritira prosto mnogo ubija atmosferu i igrivost to sto ne mozes da cekas taktiziras
ubijas jednog po jednog zbog ****NOG spawnanja. Znaci poubijas ih sve ono dodju novi i postave se na isto meste SMESNO. Ovo kao Sirious Sam ne verujem da je INF Ward
uradio ovako nesto. Prezentacija i grafika igre je savrsena ali ovo me prosto ubija u pojam.

Uh....jos od FarCry-a me ni jedna FPS igra nije ovako odusevila. Nego, nema misija na Kosovu, nema!? :d

Kakvi hofshhatapleri ovi dziberi...tj ameri :d

Znaci iritira prosto mnogo ubija atmosferu i igrivost to sto ne mozes da cekas taktiziras
ubijas jednog po jednog zbog ****NOG spawnanja. Znaci poubijas ih sve ono dodju novi i postave se na isto meste SMESNO. Ovo kao Sirious Sam ne verujem da je INF Ward
uradio ovako nesto. Prezentacija i grafika igre je savrsena ali ovo me prosto ubija u pojam.

Ti kao da prvi put igras COD serijal? Uopste nije poenta u taktiziranju, ovo treba zamisliti kao jedan film u kom eto i ti malo imas neku ulogu.. i totalno se prepustiti perverznoj atmosferi..

Ti kao da prvi put igras COD serijal? Uopste nije poenta u taktiziranju, ovo treba zamisliti kao jedan film u kom eto i ti malo imas neku ulogu.. i totalno se prepustiti perverznoj atmosferi..

Kao ona parodija na Ramba gde Toper Harley ubija neprijatelje, a sa strane stoji bodycount 250...255...267... ;)
Na kraju ih gađa šakom metkova kad mu se istroše svi šaržeri :D

Takav je i COD, al ja uživam u takvim akcijama ;)

Poslednja izmena:
A jer sam ja jedini kome konstantno puca igra!! Govorim o MP, SP se ni ne pokrece :p Pachovao sam na v1.2, opet nista. Ponekad pukne u meniju, ponekad na kraju ucitavanja mape, ponekad kad izaberem tim ili klasu... Probao sam instalirati najnovije XP drajvere (163.75) i igra UOPSTE nije htela da se pokrene (ni MP ni SP). Konfiguracija je iz potpisa, a driveri 94.24

Pretpostavljam da je do nV drivera, moze neka preporuka stabilne verzije na kojoj COD4 (ali i sve ostalo) fino radi??

Poslednja izmena:
A jer sam ja jedini kome konstantno puca igra!! Govorim o MP, SP se ni ne pokrece :p Pachovao sam na v1.2, opet nista. Ponekad pukne u meniju, ponekad na kraju ucitavanja mape, ponekad kad izaberem tim ili klasu... Probao sam instalirati najnovije XP drajvere (163.75) i igra UOPSTE nije htela da se pokrene (ni MP ni SP). Konfiguracija je iz potpisa, a driveri 94.24

Pretpostavljam da je do nV drivera, moze neka preporuka stabilne verzije na kojoj COD4 (ali i sve ostalo) fino radi??

Moj drugar sa 7900GT ima strahovit problem sa artifaktima i "rastezanjem textura", a graficka niti je klokovana niti se pregreva. Ako se dobro secam, isto koristi 163.75. Mozda bi trebalo probati neke beta drajvere novijeg datuma.

Ono sto sam kod mene primetio jeste da igra bas ne voli overclockovan GPU ...

meni 169.04 beta rade fantasticno na 8800gts

Moj drugar sa 7900GT ima strahovit problem sa artifaktima i "rastezanjem textura", a graficka niti je klokovana niti se pregreva. Ako se dobro secam, isto koristi 163.75. Mozda bi trebalo probati neke beta drajvere novijeg datuma.

Ono sto sam kod mene primetio jeste da igra bas ne voli overclockovan GPU ...

Nisam je OC. Ima vrlo "skroman" cooler (isti onaj sto su stavljali na 6600)... Bas cu da probam novije beta drivere, ali sve mi se chini da se nV okrenula ka 8xxx seriji, a ove starije zapostavila.

Ok je to ali *** prosto nervira da se spawnuju na istom mestu kad ih pobijes pa sve iz pocetka. Mozda na nekom manjem nivou tezine ne frustrira toliko, ali na Veteran i Hardened ubi u pojam.

169.04 beta su i kod mene radili odlicno sa CoD4...

Ono sto mene muci je singl jer nemogu da ga pokrenem a vidim da mnogi imaju problema sa tim ali nigde resenja naime problem je u tome sto pri startovanju singlplayera izbacuje poruku o nekorektnom prekidu i nudi nastavak u safe modu i tada jedan mali bljesak na monitoru i KRAJ avanture ! POMAGAJTE !

Poslednja izmena:
Igra ima generalno neki problem sa zvukom tako da sam ja to reshio googlojuci :)
Odes u dir gde si igru instaliro (npr C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles) i direktorijumu miles reimenujes mssmp3.asi u npr mssmp3.bak (obavezno napravi backup fajla za svaki slucaj)
I hopa igra je odma proradila i u sp i u mp
pozz i srecno

Sta donosi patch 1.2 ?

Sta donosi patch 1.2 ?

Bozicno blagostanje i srecu :D

This patch optimizes the Lean view offset issue, addressing the glitch reported by several community members and documented and sent in directly by community member GaretJax which is commonly referred to as the �Left / Vertical Lean� Glitch, in addition to preparing files for compatibility with the future release of the Call of Duty 4: Modern Warfare™ Mod Tools. This patch will update all previous versions of Call of Duty 4: Modern Warfare™ to v1.2

Nesto nisam primetio taj glitch :D

Kao ona parodija na Ramba gde Toper Harley ubija neprijatelje, a sa strane stoji bodycount 250...255...267... ;)
Na kraju ih gađa šakom metkova kad mu se istroše svi šaržeri :D

To, kralju, baš se lepo nasmejah i setih se da Hot Shots nisam gledao bar 3 godine. Odoh da odgledam oba dela po 17. put... :D :banana:

a tek kraj, ludnica ......... pre ove sam igrao krajsis..... cod4 mnogo bolja prica , atmosfera ......

Ma daj... ja još ne mogu da se nakanim da ga završim. Tako je prokleto neinteresantan posle Crysis-a... ne volim kada me neko u toj meri ograničava.

COD je ekstra jeste da je rambo malo dete po ispaljenoj municiji ali je atmosfera stvarno vrhunska. Ko da gledam rambo 12 samo sto su umesto Stalonea ubacili mene posto je ovaj umro negde kod 5og dela :D

Definitivno sam odustao od CoD 4 singeplayera mislim da nije vredno mojih zivaca :)
Igram snajper misiju cekam HELI koji ne stize satima rokam se ko ***** sa teroristima
cekam da stigne HELI i nistaaaa i eckam tako teroristi se spawnuju, cucnem pored mog cimera snajperasa njega ne pipaju mene ubijaju non stop. Ma idi u ***** i igrica *** kad ima toliko nelogicnosti. Znaci lezim pored drugog snajpera njega ne pipaju mene sure ko majmuna zsipaju bombama. Dovidjenja cod, Razumem ja igre i zabavu i sve al presrase ga maksimalno.

Definitivno sam odustao od CoD 4 singeplayera mislim da nije vredno mojih zivaca :)
Igram snajper misiju cekam HELI koji ne stize satima rokam se ko ***** sa teroristima
cekam da stigne HELI i nistaaaa i eckam tako teroristi se spawnuju, cucnem pored mog cimera snajperasa njega ne pipaju mene ubijaju non stop. Ma idi u ***** i igrica *** kad ima toliko nelogicnosti. Znaci lezim pored drugog snajpera njega ne pipaju mene sure ko majmuna zsipaju bombama. Dovidjenja cod, Razumem ja igre i zabavu i sve al presrase ga maksimalno.
Sto se tice te misije sa snajpom jedan tip,zabodi se tamo iza kola na sudaranje i ustekaj se pa ih skidaj tako sam ja presao!

Nazad
Vrh Dno