Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Meni je bitan MP kakav ce biti. MW1 je bio crossover izmedju COD1/2 i CS, i nadam se da ce MW2 MP biti jos bolji.

question is who cares!!!!!

Bravo. Podržavam u potpunosti. Oni koji igru neće igrati samo zbog toga što će biti u čizmama US vojnika koji ubija "ruske teroriste" ima problem u glavi.

Bravo. Podržavam u potpunosti. Oni koji igru neće igrati samo zbog toga što će biti u čizmama US vojnika koji ubija "ruske teroriste" ima problem u glavi.

Mozda ima problem u glavi ali vise takva tematika (da si ti amer koji spasava svet od svih ostalih naroda koji su olicenje zla) postaje izlizana,i dosadna,i pocinje da odbija od igrica,bar mene ,jer jedino sto se menja je grafika i eventualno okruzenje.Zato zadnje vreme SP kod ovakvih igara izbegavam a u MPu uvek biram da budem protiv te krvlju NATOpljene alijanse ;) koja spasava svet

Poslednja izmena:
Mozda ima problem u glavi ali vise takva tematika (da si ti amer koji spasava svet od svih ostalih naroda koji su olicenje zla) postaje izlizana,i dosadna,i pocinje da odbija od igrica,bar mene ,jer jedino sto se menja je grafika i eventualno okruzenje.Zato zadnje vreme SP kod ovakvih igara izbegavam a u MPu uvek biram da budem protiv te krvlju NATOpljene alijanse ;) koja spasava svet

Pa s' obzirom da je COD4MW jedan od najprodavanijih ako ne i najprodavaniji FPS, mislim da ljude bole zadnjica za politički aspekt, to je samo igra. Niti je WW2 uopšte onako divan i čedan kako ga mnogi romantično zamišljaju, u ratu nema ništa dobro, to je samo jedna velika i krvava poslovna transakcija.
Da se podsetim da je poenta u bilo kom FPS-u ubiti što više ljudi sa što različitijim arsenalom, igramo za ubijanje ne za humanost, ili bar ja tako igram.
RS: Rogue spear je mnogo gori po Srbe, ali ***, ja sam prešao onaj nivo u Đakovici, ali to je samo igra, mada nije prijatno pucati na svoje. Nadam se da više nikada neću videti svoje sunarodnike na pogrešnoj strani virtuelnog nišana.
Za ostatak sveta me bole dupe, dokle god smo mi ok.

Poslednja izmena:
RS: Rogue spear je mnogo gori po Srbe, ali ***, ja sam prešao onaj nivo u Đakovici, ali to je samo igra, mada nije prijatno pucati na svoje. Nadam se da više nikada neću videti svoje sunarodnike na pogrešnoj strani virtuelnog nišana.
Ukoliko se dobro sećam, u RS Rogue Spear u pitanju su bile renegade military forces i kao dobili su autorizaciju od Srbije da to reše što pre, kao na fazon vlada ne podržava njihove akcije. Pa ameri su čak pravili igre u kojima se bore protiv svojih paramilitary organizacija. Tako da to i ne tumačim kao udario brat na brata.:d

Pa s' obzirom da je COD4MW jedan od najprodavanijih ako ne i najprodavaniji FPS, mislim da ljude bole zadnjica za politički aspekt, to je samo igra. Niti je WW2 uopšte onako divan i čedan kako ga mnogi romantično zamišljaju, u ratu nema ništa dobro, to je samo jedna velika i krvava poslovna transakcija.
Da se podsetim da je poenta u bilo kom FPS-u ubiti što više ljudi sa što različitijim arsenalom, igramo za ubijanje ne za humanost, ili bar ja tako igram.
Za ostatak sveta me bole dupe, dokle god smo mi ok.

Slazem se ja da je najprodavaniji,ali ne zato jer je cod4 i mw nego zato jer je definitivno doneo revoluciju u taj zanr igara.Jer se prvi put pojavilo nesto sto je radjeno za siroke narodne amse s extra efektima,grafikom,mogucnostima i MPom.
Tako da to nema veze s politikom gde se slazem s tobom,ali kao sto rekoh meni to vec postaje dosadno(ta tematika) dok ce naravno gomili debilnih amera to da bude vrh igra jer oni cak i u virtuelnom svetu izigravaju boga i batinu i svetskog policajca.
I ako si primetio ja ovu tematiku nisam vezao samo za cod4 vec i za druge igrice pri mom prethodnom postu.

Ne treba mesati politiku i igre... U svakoj igri se rokaju neki negativci, u Crysisu Korejci u CoD4 svi ostali sem amera, u WWII tematici Nemci, Japanci... Da Nemci gledaju politiku oni nikada ne bih odigrali ni jednu igru sa WWII tematikom, u sta cisto sumnjam...

@D-devil, i meni svašta smeta od strane amerikanaca, ali mrzi me više da se cimam sa tim.
Gledam da uživam ako je moguće:)
NHF:p

Hehe i ja igram op-for - spetznatz kombo, mnogo bolji voice i izgled (halakalalaah i spitzhka :d).
SAS jos i moze nekako da prodje al su marinci ocajni.

Znaš šta, marinci bar ratuju negde, dal' je to ispravno baš me briga, nisu crveni krst već vojnici, nisu fagoti iz ujedinjenog kraljevstva sa onim njihovim prinčevima and shits.
Sas me je oduvek smarao, što sa izgledom, što sa arogancijom, ne volem britance ***, što se mene tiče mogli bi da smanje procenat akcija sa njima, mnogo bih se lepše osećao.
A još kad bi bili na nišanu, o sreće:D

Znaš šta, marinci bar ratuju negde, dal' je to ispravno baš me briga, nisu crveni krst već vojnici, nisu fagoti iz ujedinjenog kraljevstva sa onim njihovim prinčevima and shits.
Sas me je oduvek smarao, što sa izgledom, što sa arogancijom, ne volem britance ***, što se mene tiče mogli bi da smanje procenat akcija sa njima, mnogo bih se lepše osećao.
A još kad bi bili na nišanu, o sreće:D

Sad me povuce u OT,ne mozes da poredis SAS i Marince ,to je ko kad bi poredio nase Kobre ili 72. protiv civila skrpljenih s konca i konopca (koji su odsluzili vojni rok) za vreme ratova na ovim prostorima.Mogao bi da poredis Foke i SAS.Sto se tice akcija i slicnog SAS nema aroganciju,vec su reputaciju zasluzili mnogo pre marinaca svojim dejstvima i akcijama.Po tvojoj logici marinci bar negde ratuju,onda ispada sa je i Specnaz arogantan i da su njihovi pripadnici fagoti i sta sve ne,a oni su jedna od najelitnijih spec jedinica u svetu,ali po tvom jer ne ratuju ko marinci oni su 5h1t???

Jednsotavno specijalne jedinice tog tipa ne ratuju u obicnim sukobima,cak i kad su ukljuceni u sukobe za to se ne zna jer su njihove misije uglavnom top secret karaktera.

@Waylander-JA ni ne znam kako pricaju ni marinci ni britanci,ako em igra eventualno prebaci cim cujem onaj pederski naglasak s marines ili sta li vec kazu britanci ja odma idem changde team i prebacujem se nazad u ruje i talibane.

Poslednja izmena:
@Waylander-JA ni ne znam kako pricaju ni marinci ni britanci,ako em igra eventualno prebaci cim cujem onaj pederski naglasak s marines ili sta li vec kazu britanci ja odma idem changde team i prebacujem se nazad u ruje i talibane.

Ista stvar:D, al kad warish mora s obe strane da se igra :wall:

Da čoveče SAS nisu "faggoti", važe za najelitniju jedinicu na svetu, gledao sam njihovu obuku, i za vreme obuke je podrazumevano da budu ranjeni iz vatrenog oružja (znači bukvalno ih upucaju njihovi), i moraju da se izvuku. Na svakoj drugoj trećoj regrutaciji za SAS neko od regruta umre od napora. A da ne spominjemo što su mnogo disciplinovaniji od Marinaca (znači ne prave ****** po okupiranim teritorijama tipa silovanje maloletnih devojčica).

Thx za brisanje posta:D
Ali ako želite da moderišete nepristrasno, morali bi obrisati još koji.

Toliko o tome.

Thx za brisanje posta:D
Ali ako želite da moderišete nepristrasno, morali bi obrisati još koji.

Toliko o tome.
a vi cete da oftopikujete a ja cu da rintam za vama i brisem i editujem postove i sve super?

Sto se SP dela tice, stvarno nam ne treba jos jedan sciptfest && corridor FPS, kad vec pola decenije imamo hardver i za otvorene prostore i za AI i za grafiku, sve skupa. Valjalo bi to ispraviti.

Stvarno bi mogli da Sp naprave malo duzim. Svaki COD sam presao za dan dva, na hard nivo tezine. Jer na normal je prelako a na hardest je previse nerviranja, zato je har pravo. I zasluzuje CoD da dobije neku sp kampanju malo drugaciju nego ove do sad koje su skoro na istu foru. I AI bi trebali da urade mnogo bolje a ne da se nista ne desava sve dok ti ne umijesas prste. I da su nivoi nelinearni. Moze to dosta bolje a i ovako je Cod dosta dobar, odrzava se:D

Poslednja izmena:
Stvarno bi mogli da Sp naprave malo duzim. Svaki COD sam presao za dan dva, na hard nivo tezine. Jer na normal je prelako a na hardest je previse nerviranja, zato je har pravo. I zasluzuje CoD da dobije neku sp kampanju malo drugaciju nego ove do sad koje su skoro na istu foru. I AI bi trebali da urade mnogo bolje a ne da se nista ne desava sve dok ti ne umijesas prste. I da su nivoi nelinearni. Moze to dosta bolje a i ovako je Cod dosta dobar, odrzava se:D

U jee, al je tebe lako zadovoljiti :D.
Da oni to znaju/zele da odradi, odradili bi.
Ovako (sok) koridor it is :d.

Sto se SP dela tice, stvarno nam ne treba jos jedan sciptfest && corridor FPS, kad vec pola decenije imamo hardver i za otvorene prostore i za AI i za grafiku, sve skupa. Valjalo bi to ispraviti.

U tome je bila poenta prethodnih delova, a tu tradiciju ce verovatno i nastaviti. Da bi igra bila primamljiva sirokim narodnim masama singleplayer mora biti linearan uz mnostvo specijalnih efekata, zanimljivih momenta itd. Svaki cod u SP je zamisljen kao film, sa jasno zacrtanom putanjom. Nekome se ovo svidja, nekome ne. Ja sam neutralan, precicu ga sigurno, ali sumnjam da cu ikada ponovo. Ali zato MP ,ako odrade (i unaprede) kao MW, ima da blista.

Ovo ne izgleda lose ,vidim ubacili su i avione u SP,jos samo da sacekamo svetsku premijeru za 2-3 dana (po ovom trejleru) da vidimo sta nas ocekuje kad igra izadje

Poslednja izmena:
samo da ne ubace voznje u mp, mada ni u spu nisu bas potrebni

Poslednja izmena:
Ovo ne izgleda lose ,vidim ubacili su i avione u SP,jos samo da sacekamo svetsku premijeru za 2-3 dana (po ovom trejleru) da vidimo sta nas ocekuje kad igra izadje

Gde si ti video avione???? (jedino ako si mislio na fire suport avione koji te preleću, a toga je bilo i u MW1) Avioni ti u glavi, oladi malo sa HAWX-om počele da ti se priviđaju stvari.:d

Poslednja izmena:
Gde si ti video avione???? (jedino ako si mislio na fire suport avione koji te preleću, a toga je bilo i u MW1) Avioni ti u glavi, oladi malo sa HAWX-om počele da ti se priviđaju stvari.:d

Mislim na one po aerodromu sto bivaju razneti(cini mi se su27),toga nije bilo u MW1,a za air support se ne secam da je bio u MW1,znam za silne helije(naravno govorim o SP)

Poslednja izmena:
uprvao tako kako BenRektum kaze za 2-3 dana je svetska premijera igre(prezentacija) a igra je zakazana za Novembar,osim ako ne bude leaked out sto se desilo zadnjih mesec dana s nekim ocekivanim igrama BD

Poslednja izmena:
Mislim na one po aerodromu sto bivaju razneti(cini mi se su27),toga nije bilo u MW1,a za air support se ne secam da je bio u MW1,znam za silne helije(naravno govorim o SP)

Mig29. Ostalo se slažem.

Pa ima air support valjda kad skenjate onog muslimandžerosa, pa kad morate da se extraktujete sa one farme, imate opciju call in air support, i air support (u formi aviona (mislim čak da su bili Harieri) nadleće i baca napalm).

EDIT: Sad sam proverio ACT II, Mission>Heat. Press 7 for air support.:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno