Mig29. Ostalo se slažem.
Pa ima air support valjda kad skenjate onog muslimandžerosa, pa kad morate da se extraktujete sa one farme, imate opciju call in air support, i air support (u formi aviona (mislim čak da su bili Harieri) nadleće i baca napalm).
EDIT: Sad sam proverio ACT II, Mission>Heat. Press 7 for air support.:d
meni ovaj trejler izgleda totalno genericki, nista specijalno... ko ce ga znati, ipak je to samo trejler
Delim tvoje misljenje... Takođe ne vidim ništa novo ovde, čak ni ove eksplozije nisu makar malo unapredili za šta cenim da bi trebalo, jer kranje je vreme za to... Koliko vidim ovo je potpuno isti engine ko i onaj stari, samo su teksture malo koloritnije, pa sad kolko će to da popije vodu videćemo...
Zasto bi koristili novi endzin kada je ovaj skroz ok? Jedinu zamerku sa tehnicke strane bi uputio fizici, koja je u MW (kao i svim CoD igrama) bila ispod proseka, pa se nadam da ce poraditi i na tome.
Puska ima radar-detektor kao onaj iz Aliens-a??:trust:
A napucavanje kao i do sad...oruzje ne masi...neprijatelj bezglavo izlece pred nisan, padaju rusi ko muve. But hell...to je kolodjuti...vr'...:S:
Slazem se ko prvi deo samo novi nivoi nista novo niti cudno ali to uspeva:banana:
Ali to je jako dobar rolerkoster, uvek su cod-ovi takvi bili. Jel sad igre moraju sve da budu open-world da bi bile dobre? Znaju odlicno da izreziraju tu akciju, to im je zastitni znak.. Ali zar u MW1 nisu sve bila real life oruzja? Mozda je ovaj radar uzet iz "future weaponsa" pa i nije tolika naucna fantastika. Voleo bih da vidim onaj izraelski Tavor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari