Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Nema ovde nikakve kontrole nad akcijom..."okliznes" se kad to scenario namesti, nesto eksplodira kad se skript aktivira, neprijatelji nadiru dok ne odradis nesto, mrdnes malo napred, itd...igrac samo sedne za rolerkoster i uziva u voznji, opali koji rafal i pichi...

...ali thrill polako prestane kad sve to krene da smara...

Nadao sam se da ce neke stvari izmeniti, ali ne...dokle se god ovo bude prodavalo ko alva, nema ni razloga da menjaju. A onda ce verovatno da se desi slicna stvar ko sa nitvorspidom. Sajtovi umesto standardnih 9ki i 10ki zalepise 4ke i 3ke i hype se pretvori u masovnu pljuvacinu. Pa onda trci menjaj.

I dalje ne mogu da verujem da vidim detektor iz naucne fantastike. Kako bi bilo do yaya da se sunjas kroz mecavu i sam otkrivas neprijatelja pazeci na alarm, ali... to nije kolodjuti OMGZOMGBLASPHEMY.

Ma nisam ni mislio na takvu kontrolu nad akcijom vec upravo na ovaj rolercoaster sto boris kaze. Svaki cod je isti napunjen akcijom, uz povremena usporenja taman da te malo opusti od akcije. Ne verujem da ce cod serijal da zadesi ista sudbina kao nfs, oni menjaju pricu, lokacije, oruzja, vreme desavanja... za razliku od undercoverground glupiranja sa super ribama i friziranim automobilima koje voze mtv uzori. A sto se tice lokatora, pa verovatno nesto na bazi toplote, zar se radnja mw-a ne desava u buducnosti?

Desava se u bliskoj buducnosti, neam nista protiv toga...ali ovo jednostavno nema logike. Nit je na bazi toplote (mala sprava, a detektuje samo ljude i to usred mecave), nit je kao radar (a ima PING lol) ...jednostavno, mogli su da ubace nanosuit sa vizirom i da ti sve neprijatelje iscrtava crveno sa strelicama OVER HERE_KILL ME :D

I prosli MW je bio kao bliska buducnost, ali sva oruzja (pa i ona leteca topovnjaca) su bila iz realnog sveta.

Da se razumemo, nemam nista protiv akcije, ali daj malo izazova...necu da mi petorica stoje pred nisanom cekajuci da ih smaknem s dva metka iz PM...ako budem prelazio drugi put, neka se neke stvari dogode na drugaciji nacin, neka mogu da ih pobijem drugacije, i sl...

Poslednja izmena:
Pa sa tehnicke i AI strane jeste to sve dosta zastarelo, ali znaju dobro da izreziraju kampanju, to mi se svidja..

Desava se u bliskoj buducnosti, neam nista protiv toga...ali ovo jednostavno nema logike. Nit je na bazi toplote (mala sprava, a detektuje samo ljude i to usred mecave), nit je kao radar (a ima PING lol) ...jednostavno, mogli su da ubace nanosuit sa vizirom i da ti sve neprijatelje iscrtava crveno sa strelicama OVER HERE_KILL ME :D

I prosli MW je bio kao bliska buducnost, ali sva oruzja (pa i ona leteca topovnjaca) su bila iz realnog sveta.

Da se razumemo, nemam nista protiv akcije, ali daj malo izazova...necu da mi petorica stoje pred nisanom cekajuci da ih smaknem s dva metka iz PM...ako budem prelazio drugi put, neka se neke stvari dogode na drugaciji nacin, neka mogu da ih pobijem drugacije, i sl...

Znam, nema boljeg ai-a, ali nema ga u sustini ni u drugim igrama, pa zato se i ne trude toliko oko toga jer ionako nema konkurencije. Ako hoces bolji Ai i izazovnog protivnika, dodji na jednu partiju multija sa mnom.:D

U bre, lepo izgleda, mada me ovaj sneg i led podsećaju na krizu, al' dobro, deluje zanimljivo u svakom slučaju.

Sad onaj motion tracker stvarno izgleda kao u AvP-u, viđao sam koncepte gde puška ima kameru i displej ali da bi pucao iza ćoškova, ovako nešto stvarno nisam nikad, nigde video, što ne znači da neko negde ne radi na takvom projektu.
Samo bih voleo opciju da se prokletinja može isključiti pa da igram k'o čovek, uopšte ne želim da pucam dok im ne vidim beonjače:D

Poslednja izmena:
AC-130
Na to je mislio:D
Lud avion, lepo bi bilo da srbija ima jedan takav:D

Prilozi

• 800px-AC-130U_Aerial_Gunners.jpg
    800px-AC-130U_Aerial_Gunners.jpg
    150.1 KB · Pregleda: 113
  • 800px-AC-130H_Spectre_jettisons_flares.jpg
    800px-AC-130H_Spectre_jettisons_flares.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Da, na to sam mislio...savrsena macola za neprijatelja koji je jedino naoruzan kamenicama, po kojim RPG i AK47 i krije se po trosnim kucama od blata i slame:D

ne bi imali mi taj avion gde ni da okrenemo, ni da sletimo ni da poletimo :) on je predvidjen za bombardovanje malih i nejakih ne za upotrebu od strane istih ;)

edit: tek sad odgledah e3 snimak

kakvo razocharenje, totalan rambo fazon sa opremom iz avp-a, josh ono napucavanje iz snowmobila lol opali dva puta bilo gde svi padaju kao pecurke... za 3 minuta gejmpleja ubijesa 50 vojaka, preterali su, pri tom znash gde je neprijatelj svakog momenta i ubijesh ga na nevidjeno i kroz maglu sneg dim zid bilo sta... deluje mi sranjkasto :|

Poslednja izmena:
ne bi imali mi taj avion gde ni da okrenemo, ni da sletimo ni da poletimo :) on je predvidjen za bombardovanje malih i nejakih ne za upotrebu od strane istih ;)

edit: tek sad odgledah e3 snimak

kakvo razocharenje, totalan rambo fazon sa opremom iz avp-a, josh ono napucavanje iz snowmobila lol opali dva puta bilo gde svi padaju kao pecurke... za 3 minuta gejmpleja ubijesa 50 vojaka, preterali su, pri tom znash gde je neprijatelj svakog momenta i ubijesh ga na nevidjeno i kroz maglu sneg dim zid bilo sta... deluje mi sranjkasto :|

Što? Ko nam brani da konvertujemo neki transportni avion u ovako nešto? A te priče o okretanju nikad nisam kontao, pa to je podzvučni avion, spor, po toj logici okretanja treba da zatvorimo i surčinski aerodrom i usput rasformiramo rv i pvo:D
Gde da poleti neki od ovih 5 migova koje imamo:D

Poslednja izmena:
Boze kakwa glupost...

Why the fuck would I need NVG ??? kakva glupost jujuju

Bah, nista dok ne stave u kutiju onaj detektor Rusa sto su stavili na pusku iz dimenzije X...

Dzaba se bunite, to je odlican marketinski trik, znate li koliko ce love zaraditi od napaljenih amera na tome? Mora im se uvaziti originalnost.

@nex999
To je modifikovana AVP puska :)

Poslednja izmena:
Čini mi se da će Modern Warfare 2 uspeti zbog slave prethodnika,a biće lošiji.
Ako ne i prilično lošiji.

Grafika će mu biti sigurno superica i skidam kapu za to,ali kad sam video slike tipa:
Voziš skuter a onaj iza tebe snajperom skida helikopter ili koga već.Mislim stvarno...
Šta mu je sa hold breath opcijom?
Ili isto pics sa skuterom gde ga voziš a u jednoj ruci držiš pištolj i pucaš u helikopter.
I plus se sanke tresu kao lude...
Sve bolje od boljeg...:wall:

Poslednja izmena:
Roach koristi auto štoljpi i skida likove na motornim sankama koji su ispred njega, kakav bre helikopter i snajper... Očigledno nisi odgledao trailer kako treba. ;)

Poslednja izmena:
Roach koristi auto štoljpi i skida likove na motornim sankama koji su ispred njega, kakav bre helikopter i snajper... Očigledno nisi odgledao trailer kako treba. ;)

Ma da, baš realno.
A i napisao sam slike a ne trailer.Drugi put čitaj pažljivije ;)
A šta god da radi zar misliš da bi u jurnjavi po planini, na sankama,od silnog truckanja stvarno mogao nekoga ili nešto da pogodi?
Ako veruješ da može,onda :lupko:
Čini mi se da su malo preterali sa "paljenjem" masa i akrobacijama.

Poslednja izmena:
Malo stvarno izgleda kao da je iz Holivudske rezije... Onaj detektor Rusa je takodje made in LA... Videcemo. Sto se tice fps dela po meni je ok, sklicno kao i mw1. To je jos skoro pa jedino ostalo za jesen 2009 da izadje...

Ma da, baš realno.
A i napisao sam slike a ne trailer.Drugi put čitaj pažljivije ;)
A šta god da radi zar misliš da bi u jurnjavi po planini, na sankama,od silnog truckanja stvarno mogao nekoga ili nešto da pogodi?
Ako veruješ da može,onda :lupko:
Čini mi se da su malo preterali sa "paljenjem" masa i akrobacijama.

slazem sa sa tobom da su malko pretereali krenuli su u dobrom pravcu ali utishli malo dalje nego shto je trebalo svidjami se šunjanje e sad videće mo kako će to izgledati u praksi vidi se da je ovaj to malo naštrebao

Mislim da su ovo Englezi a ne Ameri, u igri se koliko sam shvatio radi o nekoj novoj jedinici Task Force 141 koja je multinacionalna... Igrac ce biti Sergeant Gary "Roach" Sanderson, a onaj sto ide s njim je glavni lik iz prosle igre koji je bio u SAS-u sa kapetanom Price-om, Soap se zove... U igri ce se boriti protiv onih terorista iz proslog dela samo sto sada imaju novog vodju nekog Makarova....

Poslednja izmena:
AT strip vezan za naocare za nocno gledanje :d.

at_comic337.jpg

Poslednja izmena:
hahaha, kako dobra slika. :D
Ovaj Modern Warfare 2 ce biti igra koja je najvise hype-ovana ikada ! Gore od Halo 3.

Nazad
Vrh Dno