Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Da sam znao da cete ovako da odreagujete ne bi je ni kacio.:)

A kako drugačije da odreagujemo ? Napisao si teaser, i okačio sličicu. Ista glupost je učinjena i na samom sajtu. Ti si je samo preneo ovde. Koja je poenta kačiti slike iz četvorke u tekstu koji govori o šestici. Da je barem naveden neki razlog. Svako ko ima iole mozga bi povezao sliku sa tekstom. Ne ?

Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward Debunks Rumored Call of Duty: Modern Warfare 2 Features

If you were hoping yesterday's surprise reveals from an anonymous play tester "leaking" word Call of Duty: Modern Warfare 2 would include vehicles and blood, stand down.

Infinity Ward took to the NeoGAF message boards to debunk the list.

"People. This list is fake," posted Infinity Ward programmer Rayme "Rayme" Vinson. "I mean; I can't get into how-much-if-any is true, how much is false, etc (there's a reason why companies "don't comment on rumors"... it would NEVER F***ING END), but this list wasn't put together by anyone with any insider information. There's also some craziness that should red-flag this as "stuff I made up and wrote down" (like grass camo for snipers... that's straight out of CoD4 MP)."

Vinson was backed up by studio community manager Robert "fourzerotwo" Bowling.

"I preferred when rumors were ground breaking, like when we were making that Sci-fi Stealth Assassin game in space," joked Bowling.

The proposed list still exists, however, and since Infinity Ward isn't willing to spill all the beans on Call of Duty: Modern Warfare 2 yet, there's every chance something on the list is true. Do you have any wishes?

source

First COD6 Details

Rumor has it that Infinity ward has leaked the info on the new COD6. As im sure you know the next COD6 takes place again in the Modern Warfare world. Here is the leaked information
*Vehicles will be in MW2
*M16 will return, using stopping power will only be OHK at head, neck, and torso (abdomen, limbs, and hands/feet will not)
*Ak47 and M4 will return, unknown if there are any changes
*M40 will return, ACOG damage boost will be fixed
*Scorpion, P90, M21, R700, G3, G360 will not return
*There are more unknown weapons that will not return
*New sniper rifle: SR25M (United states forces)
*New Assault rifle: Diemeco C8 (Canadian forces M4 equivelant)
*New Assault rifle: L85A2 (United Kingdom forces)
*Total weapons in multiplayer are said to be around 35
*Favourite Modern warfare 1 maps will return
*Helicopters, air strikes, UAV will return
*Red dot sightings will come in different shapes for multiplayer (circular, square, original)
*Snipers will have special grass camouflage (As seen in Modern warfare 1’s campaign)
*All perks will return from MW except eavesdrop and others will be altered
*All gametypes will return from MW and all will have hardcore versions
*New gametype: Secure (Call of duty version of capture the flag, however you capture the enemy’s Intel)
*New gametype unconfirmed name, similar to search and destroy, however instead of trying to plant a bomb, you try to kill a specified enemy
*Solider customization for each class (and each country)
*Sniper with silencers will NOT be in multiplayer
*There are NO bots in local multiplayer
*Similar version to Nazi Zombies, however details are unknown
*NO guest players online, 1 player per console
*Killcam save feature
*There is blood and gore
*Offline/Online Co-op
*Story takes place in the Middle East
*Role as US marines return
*Ken Lally voice work in campaign
*Release is set for sometime in November
*New army tags will be available to add different elements in campaign (similar to halo skulls)
*Campaign-only weapons

source

U bre, ima jos da se nacekamo dok izadje novi deo najbolje pucacine....jedvam cekam da vidim kako ce infinity ward da uradi posao, ali znam da ce to da bude vrhunski...

Opet ista stara rasprava kao i kad je izlazio 5 deo ,znaci postovi ko preslikani.

Alex303 ti def moras (bez ljutnje) da naucis dokumentovanu istoriju WW2 a ne istoriju koju su plasirali saveznici nakon pobede(Nejtacnija izjava 20. veka po meni je Geringova na sudjenju u Nirnbergu:"PObednici pisu istoriju") i koju si ucio u skoli.Ameri su kao dobrovoljci usli u rat mnogo pre Perl HArbora,a americka vlast je posto poto htela da uvuce ameriku u rat i zarad velike vecine populacije amerika koja nije htela da ima veze s ratom.MEdjutim vlast je kao i u svim ratovima uspela u onome sto radi pa su toliko drndali japan da je ovima puklo i napali su ih,ostalo se zna javno koliko toliko(da ne predajem sada istoriju).

Sto se tice CoD6 lista oruzija koja je navedena 2-3 posta pre ovog mog je demantovana od IW-a.A nakon proslogodisnjeg suskanja da ce CoD6 biti future warfare od decembra pricaju o CoD6 kao nastavku MW-a zato i stoji ime MW2,tako da je veoma moguce da je gore postavljeni ss iz MW2.

Sto se tice prepirke War agains the terror(terrorism,infidels,weapons of mass destruction,kampanja angel(srbija),freedom(irak),....)vise je prevrsila i bogu i narodu,imate je u svakoj novoj pucacini,letacini,...Dok je jako malo kvalitetnih WW2 serijala.

Cod def ne moze da pridje BiA serijalu koji je najbolji za WW2 ali je totalno ne user frendly sto se tice komandi,a CoD izvlaci i fantasticni MP.

Sto se tice grafike u CoD4 koju su neki toliko nahvalili,prodjite malo CoD5 dalje od pocetka pa se vratite u CoD4 i videcete koliko CoD4 isprano izgleda.NE kazem da je grafika losa ali smesno je kad igrate kao amer koliko lako vidite teroriste jer isti nose uvek odela u totalnom kontrastu s mapom (koja je sivo narandzaste boje jer predstavlja irak/avganistan) i naravno vasar sarene marame na glavi u slucaju da ako ih ne vidite po odelud a ih odma uocite po marami na glavi koja vice ovde sam,e toga u CoD5 nema vec morate da se potrudite da vidite protivnika kao sto je to i u CoD4 ako iograte kao terorista.NAjveca zamerka COD5ici je po meni zvuk,igrivost MPa je ista kao i kod CoD4 cak i bolja zbog pomenute grafike i tezeg uocavanja neprijatelja.Nemojte pogresno da me shvatite ja obozavam WW2,ali extra mi je i COD4 iako nije WW2 tematike,jer rokanje modernim oruzijem je podjednako paljevinski kako bi neki rekli kao i sa ww2 oruzijem(ali ww2 ima bolju pricu po meni nazalost tu BiA ima primat nad CoDom sto se tice price),ali jednostavno zracenje demokratijom je prevrsilo svaku meru.

Dosta offtopica.

Kakva god da bude CoD6 igrace se,po svoj prilici ce biti nasminkana 4ka s nekim dodacima i bice (nadam se) dobra kao i svaki drugi COD nastavak,ali sto neko rece 2 nastavka po godini je mnogo ,pocinju da zrace ko NFS bez obzira sto ga razvijaju 2 tima.Jednostavno bolje nemamo tako da cemo to sto izadje sigurno igrati.

Otkud to dva nastavka po godini? Obično jednom godišnje i to u novembru/decembru.

Otkud to dva nastavka po godini? Obično jednom godišnje i to u novembru/decembru.

Nova strategija Activision Blizzard-a. Muzanje svih popularnih franshiza dok ne mogu vise da izmuzu ni dinar tj. dolar.

Samo pogledaj koliko "nastavaka" Guitar Heroes dobija i sve ce ti biti jasno.

Nova strategija Activision Blizzard-a. Muzanje svih popularnih franshiza dok ne mogu vise da izmuzu ni dinar tj. dolar.

Ako si mislio na guitar hero, pa ovakav tip igre i mogu da izbacuju 2 put godisnje. Samo naprave nove pesme i neki novi mizerni dodatak i svi ce to kupiti.

Pa...znas kako....trenutno je aktuelno "sveCko globalno ekonomsko sr*nje".
Obrati paznju, "svecko, a globalno" :d:d:d

Ajao..ne samo jos jedan modern warfare...pa taj nastavak COD-a je potpuno unistio draz igre...ajoaoooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeee!

kad bi izgledala ko crysis, bila igriva ko 4-ka i plus da je optimizovana da na mom kompu radi bez seckanja to bi bio pun pogodak.
voleo bi da ubace COD u neku džunglu, ne znam zašto.

Jedino ne razumem zashto ne odvoje ovo i WW2 Call of Duty.

402 twitter:
g'night, I've got 24 oz of steak I need to sleep off. Tomorrow night is when it gets real. Big news for today? Wolfenstein3D on iPhone! #GDC

Pretpostavljam da ce igra sutra biti najavljena.

^Zanimljivo...kao da su te culi:p

Today we had an exclusive investigation into the teaser of Call of Duty: Modern Warfare 2. Because the game is perhaps the city Rio de Janeiro, Brazil. But there is no Call of Duty: Modern Warfare 2.

It scared you, but the title is changed. Activision today announced at the GDC in San Francisco, USA that the new Call of Duty only Modern Warfare 2 'is called. This is the official title of the game. After all the hassle to the title Bioshock Activision keeps it clear to the right immediately to confirm.

http://translate.google.nl/translat...?p=96720#post96720&sl=nl&tl=en&hl=nl&ie=UTF-8

Ovo mi lici na moguc razilazak sa Activisionom?

Poslednja izmena:
znaci sledece godine ocekujemo i treci deo ;)

ovo che da bude hit ko i CoD4... site je blesav totalno, extra odradjeno.

Nemam pojma da li će zaista biti vijetnam, ovo su samo glasine, mada ako bi se uradilo kvalitetno, može biti dobro. Zaista nijedna igra sa vijetnamskom tematikom nije uspela nešto specijalno.

Poslednja izmena:
modern warfare 2! modern warfare 2!
ne mogu se strpiti, jedva chekam ovo ludilo

cod 6 i ww2 nide veze mislim...hehe

cod 6 i ww2 nide veze mislim...hehe

aaaam MODERN WARFARE (selfexplanatory, i inache CoD4) znachi moderno ratishte ili moderno ratovanje itd...a modern warfare 2 je CoD6 (tj. nastavak CoD4). niko nije pomenuo WWII

ww2 je zastitni znak za COD, jedva cekam vijetnam i cod7 to ce biti pun pogodak! Mada i world at war je odlican samo da je ai bolje odradjen:)

Nemam pojma da li će zaista biti vijetnam, ovo su samo glasine, mada ako bi se uradilo kvalitetno, može biti dobro. Zaista nijedna igra sa vijetnamskom tematikom nije uspela nešto specijalno.
Vietcong, nije bio loš.:trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno