- Učlanjen(a)
- 19.04.2005
- Poena
- 2,425
Pa ti ako zelis "drugi ***** u drugom pakovanju", onda promeni igru. I to sto si ti siguran da "velika vecina" deli tvoje misljenje je tvoja stvar. Ja sam siguran da vecina deli moje misljenje. Pa eto... sto se tice toga mozemo samo da spekulisemo, nase procene su totalno nebitne.
Zašto da promenim igru ? Da se razumemo. Ja volim igre sa temom drugog svetskog rata. Ali posle toliko godina ja želim da vidim nešto novo. Nešto što do do sada nije viđeno. COD5 je samo našminkani COD4 i ne dosnosi apsolutno ništa novo.
Nisam ja rekao ni da je COD4 los. Odlicna igra. Ali vise mi se svidja da igram istoriske bitke, nesto sto se zaista dogodilo, nego nekakva nadanja amerikanaca i njihovo fantaziranje.
Ni ja nisam rekao da je cod1 ili cod2 loš. Ni cod5 nije toliko loš u singleplayeru. ALI Prvo cod i posle uo su ostavili veliki utisak na mene. Kasnije se pojavio cod2 koji je takođe bio fantastičan. Jednostavno tim tempom očekuješ da će sledeći nastavak biti još bolji. I tako je izašao cod3 (da igrao sam ga) koji je ukombinovao cod2 i UO i u suštini nije doneo ništa novo. O cod3 sam pisao već 100 puta.
Jao kako si ti samo mudar. Mora da si mnogo knjiga procitao kada to znas da citiras. A da... to si video igrajuci COD2 lol.
Poslednju knjigu sam pročitao u višoj školi pre 7 godina. Sada se informacijama snabdevam sa neta. Inače citate svih poznatih istorijskih ličnosti možeš da vidiš ovde. Za razliku od vas ja istoriju ne učim iz video igara !!
Nista, onda ajde da se nadamo da ce COD6 da bude obracun crnackih bandi u harlemu.
Koliko ti imaš godina ?? Odrasti molim te.
Kako to mislis puste zelje lol. Pa sadasnji COD5 je ta tema
Da ali developer nije IW kao što već znaš. Na to sam mislio. Dok god ima emotivnih ovaca koji se lože na ww2 biće i ovakvih naslova i developera. Ako već neko radi ww2 shoter. Nega ga barem urade kako valja. Neka malo promene tematiku. Jer i sam si rekao da ima materijala. A do sada je toliko igara izašlo a sve vrte jednu te istu priču. Afrika, Normandija, Pacifik, Rusija. Možda imaš neki poredlog šta bi sledeće mogli da urade ?
LOL , pricamo o nekim osnovnim stvarima. COD2 se zasnovao na istoriskim bitkama iz drugog svetskog rata. COD4 je delom (deo sa ruskim nacionalistima) cista fikcija. I pogotovo sto je fikcija koja je totalno nemoguca i nerealna. Jednostavno tu pilulu ne mogu da progutam.
Pa što si onda igrao cod4? Sada ja tebe mogu da posavetujem kao što si ti mene. Promeni igru ako ti se ne sviđa. Igraj drugorazredni i tehnički inferiorni cod3 i cod5.
Radije bih igrao nesto sto se stvarno desilo. Pa neka i bude moderna prica, ali samo da ne lupaju gluposti.
Pa Irak se stvarno dešava. A možda će uskoro i iran. Za par godina će to biti istorija. Možda će se cod6 odvijati upravo u Iranu ili Severnoj Koreji. Gde Amerika kreće da se obračunava sa "axis of evil" Neka urade novi engine, napucaju grafiku i zvuk. Napumpaju akcijom i eto ti još jednog kickass AAA naslova.
A ima toliko bitaka, toliko misija... kazem mogu 20 delova da naprave sa tom temom.
Kako ste vi svi pametni. Pa ljudi su vas trebali da angažuju da im pišete scenario za igru.
Po meni Call Of Duty serijal i jeste drugi svetski rat. COD4 vise i nije "Call Of Duty". To je totalno druga igra koju su pravili isti ljudi koji prave COD serijal. Mogli su da je nazovu kako god su hteli, isto bi bilo.
Da. Ali sve to i dalje ne menja činjenicu da je COD4 u svakom pogledu bolji od COD5 pa kako god da se zvao.
Tako da, tebi se jednostavno smuchio Call Of Duty, ono sto ti zelis je drugu pricu, drugu igru.
Da ti najbolje znaš šta se meni smučilo i šta ja želim. :wall: Ja sam rekao da je cod5 shit od igre zato što je to shit od igre. A celom tom negativnom utisku takođe ne ide u prilog da je tema WW2. Da je to realizovano malo bolje bilo bi super. Ovako, sasvim prosečna igra i sve je već viđeno.
Ne znam što ovde ubacujete politiku,zabole me i za amere i naciste i ruje i i teroriste.Za mene je COD sinonim za rush sa thompsonom u Carentan-u ili štekanje sa KAR98 oko spawna na Brecourt-u.I mogu da naprave CODxy sa sve Dart Vejderom i džedajima,opet će to ostati.
Za mene je COD multiplayer igra,i poslednja SP kampanja koju sam završio je bila COD UO.Tako da mi je svejedno koja je pozadina "priče" u sp kampanji.A protiv modern warfare nemam ništa,naprotiv,To dokazuju 1200 sati mog života(50 celih dana) koje sam potrošio na BF2.Ali već COD4 sa svim svojim vizuelnim dražima nije mi ni izbliza stvorio atmosferu kao prva dva dela i to jednostavno nije bilo to.To je bila druga igra,ne kažem da je loša,ali to nije bio COD.
To je moj lični doživljaj ove konkretne igre,i ni P od politike tu nema.I zato se ipak uzdrži od generalizacije i nazivanja ljudi paćenicima jer ne dele tvoj ukus.
Bravo. Evo čovek je ukapirao ono što ja govorim od samog početka. Bitan je kvalitet same igre. Ostavite politiku i lažni patriotizam po strani.
pokusavati da budes drugaciji, pametniji ili originalniji po svaku cenu je u tvom slucaju besmisleno.
Evo još jednog genijalca koji čita između redova i vrši psihološku analizu. Ja sam ovde samo text !!! Go figure...
Niko nece napraviti igru o cigi koji prosi na ulici ili zeni koja se u banci svajda sa salterskim radnikom.
O bože. Kakva su ovo izjave ovo je strašno. Imam utisak da se prepucavam sa 10ogodišnjim klincima.
(meni se recimo Brothers in arms nije dopao) ali poenta je sto WW2 tematiku ili volis ili ne.
Ni meni se nije svideo bia. WW2 tematiku volim. I uvek ću moći da odigram cod1 i coduo i cod2. Ali ovo smeće od petice jako teško. Jednostavno to nije to.
Za Staljinov citat, nisam cak ni siguran sta si hteo da kazes... da li da ispadnes neki mangup ili cisto kao nacitan. Kako god, sledeci put ukljuci mozak.
Evo nacrtaću. Znači, Achilles82 meni pokušava da objasni kako je WW2 strašniji i da zaslužuje veću pažnju zbog toga što je u njemu izginulo 70 miliona ljudi. Pa je još i sedamdeset miliona napisao slovima da ja nebi to pobrkao sa sedamdeset hiljada ili nedaj bože sedam hiljada. Verovatno se čovek tako oseća superiornije i pametnije. Po njemu je broj izginulih bitan. To je čista statistika a činjenica je da je svaki rat užasan.
A sto se tice FPS igara, u skorije vreme, zbog nedostatka slobodnog vremena, vecinom sam vezan samo za multiplayer. U tom segmentu mi je COD4 najjaci trenutno. Rostiljamo se svako vece na internetu i osecaj je fantastican. Oruzja, grafika, dinamika, mape... vrh!
Cimni me na xfire: shox303
Pa da cepamo malo zajedno.
A ti Alex, posto vapis za buducnoscu, idi igraj BF2142 i slicno.
Opet si pogrešno shvatio. Ne vapim ja za budućnošću već neću da se ime Call of duty dalje ukaljava. Kada kažem call of duty podrazumevam igru koja neće zakazati u nijednom segmentu. Grafika, priča, zvuk, atmosfera. Sve mora biti vrhunski. Baš kao što je i bilo u cod1 cod2 i cod4.
@ Achilles:
Svaka cast za ove bande u Harlemu. A oruzja da budu bejzbolka, bokser, lanac, slomljena flasa, glock, skakavac i ostalo))) bilo bi extra!
Monkey see monkey do.
Uglavnom, slazem se da je WW2 puno puta obradjivana tema ali se takodje slazem da ne treba zbog toga preskociti igru. Atmosfera WW2 u serijalu COD je vrhunska i igrivost je zaista neprevazidjena.
Do ovde se u potpunosti slažem.
Ako sve to postignu u COD6 ili sledecim serijalima, a pritom iskoriste tehnoloski progres koji se u medjuvremenu desio, moguce je da cemo uskoro dobiti najjacu WW2 atmosferu ikada, koja gotovo da ima da izgleda fotorealisticno. Zamislite next gen iskrcavanje na Normandiju)) Ziveli!
Odavde se nikako ne slažem. Ako cod6 nedaj bože bude imao temu drugog svetskog rata onda će to biti prva igra koju ću ja preskočiti samo zato što je tema WW2. Apsolutno me ne zanima kakva će grafika biti i kako će to tada biti rešeno. Što je mnogo, mnogo je.