Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Pa ti ako zelis "drugi ***** u drugom pakovanju", onda promeni igru. I to sto si ti siguran da "velika vecina" deli tvoje misljenje je tvoja stvar. Ja sam siguran da vecina deli moje misljenje. Pa eto... sto se tice toga mozemo samo da spekulisemo, nase procene su totalno nebitne.

Zašto da promenim igru ? Da se razumemo. Ja volim igre sa temom drugog svetskog rata. Ali posle toliko godina ja želim da vidim nešto novo. Nešto što do do sada nije viđeno. COD5 je samo našminkani COD4 i ne dosnosi apsolutno ništa novo.

Nisam ja rekao ni da je COD4 los. Odlicna igra. Ali vise mi se svidja da igram istoriske bitke, nesto sto se zaista dogodilo, nego nekakva nadanja amerikanaca i njihovo fantaziranje.

Ni ja nisam rekao da je cod1 ili cod2 loš. Ni cod5 nije toliko loš u singleplayeru. ALI Prvo cod i posle uo su ostavili veliki utisak na mene. Kasnije se pojavio cod2 koji je takođe bio fantastičan. Jednostavno tim tempom očekuješ da će sledeći nastavak biti još bolji. I tako je izašao cod3 (da igrao sam ga) koji je ukombinovao cod2 i UO i u suštini nije doneo ništa novo. O cod3 sam pisao već 100 puta.

Jao kako si ti samo mudar. Mora da si mnogo knjiga procitao kada to znas da citiras. A da... to si video igrajuci COD2 lol.

Poslednju knjigu sam pročitao u višoj školi pre 7 godina. Sada se informacijama snabdevam sa neta. Inače citate svih poznatih istorijskih ličnosti možeš da vidiš ovde. Za razliku od vas ja istoriju ne učim iz video igara !!

Nista, onda ajde da se nadamo da ce COD6 da bude obracun crnackih bandi u harlemu.

Koliko ti imaš godina ?? Odrasti molim te.

Kako to mislis puste zelje lol. Pa sadasnji COD5 je ta tema

Da ali developer nije IW kao što već znaš. Na to sam mislio. Dok god ima emotivnih ovaca koji se lože na ww2 biće i ovakvih naslova i developera. Ako već neko radi ww2 shoter. Nega ga barem urade kako valja. Neka malo promene tematiku. Jer i sam si rekao da ima materijala. A do sada je toliko igara izašlo a sve vrte jednu te istu priču. Afrika, Normandija, Pacifik, Rusija. Možda imaš neki poredlog šta bi sledeće mogli da urade ?

LOL , pricamo o nekim osnovnim stvarima. COD2 se zasnovao na istoriskim bitkama iz drugog svetskog rata. COD4 je delom (deo sa ruskim nacionalistima) cista fikcija. I pogotovo sto je fikcija koja je totalno nemoguca i nerealna. Jednostavno tu pilulu ne mogu da progutam.

Pa što si onda igrao cod4? Sada ja tebe mogu da posavetujem kao što si ti mene. Promeni igru ako ti se ne sviđa. Igraj drugorazredni i tehnički inferiorni cod3 i cod5.

Radije bih igrao nesto sto se stvarno desilo. Pa neka i bude moderna prica, ali samo da ne lupaju gluposti.

Pa Irak se stvarno dešava. A možda će uskoro i iran. Za par godina će to biti istorija. Možda će se cod6 odvijati upravo u Iranu ili Severnoj Koreji. Gde Amerika kreće da se obračunava sa "axis of evil" Neka urade novi engine, napucaju grafiku i zvuk. Napumpaju akcijom i eto ti još jednog kickass AAA naslova.

A ima toliko bitaka, toliko misija... kazem mogu 20 delova da naprave sa tom temom.

Kako ste vi svi pametni. Pa ljudi su vas trebali da angažuju da im pišete scenario za igru.

Po meni Call Of Duty serijal i jeste drugi svetski rat. COD4 vise i nije "Call Of Duty". To je totalno druga igra koju su pravili isti ljudi koji prave COD serijal. Mogli su da je nazovu kako god su hteli, isto bi bilo.

Da. Ali sve to i dalje ne menja činjenicu da je COD4 u svakom pogledu bolji od COD5 pa kako god da se zvao.

Tako da, tebi se jednostavno smuchio Call Of Duty, ono sto ti zelis je drugu pricu, drugu igru.

Da ti najbolje znaš šta se meni smučilo i šta ja želim. :wall: Ja sam rekao da je cod5 shit od igre zato što je to shit od igre. A celom tom negativnom utisku takođe ne ide u prilog da je tema WW2. Da je to realizovano malo bolje bilo bi super. Ovako, sasvim prosečna igra i sve je već viđeno.

Ne znam što ovde ubacujete politiku,zabole me i za amere i naciste i ruje i i teroriste.Za mene je COD sinonim za rush sa thompsonom u Carentan-u ili štekanje sa KAR98 oko spawna na Brecourt-u.I mogu da naprave CODxy sa sve Dart Vejderom i džedajima,opet će to ostati.
Za mene je COD multiplayer igra,i poslednja SP kampanja koju sam završio je bila COD UO.Tako da mi je svejedno koja je pozadina "priče" u sp kampanji.A protiv modern warfare nemam ništa,naprotiv,To dokazuju 1200 sati mog života(50 celih dana) koje sam potrošio na BF2.Ali već COD4 sa svim svojim vizuelnim dražima nije mi ni izbliza stvorio atmosferu kao prva dva dela i to jednostavno nije bilo to.To je bila druga igra,ne kažem da je loša,ali to nije bio COD.
To je moj lični doživljaj ove konkretne igre,i ni P od politike tu nema.I zato se ipak uzdrži od generalizacije i nazivanja ljudi paćenicima jer ne dele tvoj ukus.

Bravo. Evo čovek je ukapirao ono što ja govorim od samog početka. Bitan je kvalitet same igre. Ostavite politiku i lažni patriotizam po strani.

pokusavati da budes drugaciji, pametniji ili originalniji po svaku cenu je u tvom slucaju besmisleno.

Evo još jednog genijalca koji čita između redova i vrši psihološku analizu. Ja sam ovde samo text !!! Go figure...

Niko nece napraviti igru o cigi koji prosi na ulici ili zeni koja se u banci svajda sa salterskim radnikom.

O bože. Kakva su ovo izjave ovo je strašno. Imam utisak da se prepucavam sa 10ogodišnjim klincima.

(meni se recimo Brothers in arms nije dopao) ali poenta je sto WW2 tematiku ili volis ili ne.

Ni meni se nije svideo bia. WW2 tematiku volim. I uvek ću moći da odigram cod1 i coduo i cod2. Ali ovo smeće od petice jako teško. Jednostavno to nije to.

Za Staljinov citat, nisam cak ni siguran sta si hteo da kazes... da li da ispadnes neki mangup ili cisto kao nacitan. Kako god, sledeci put ukljuci mozak.

Evo nacrtaću. Znači, Achilles82 meni pokušava da objasni kako je WW2 strašniji i da zaslužuje veću pažnju zbog toga što je u njemu izginulo 70 miliona ljudi. Pa je još i sedamdeset miliona napisao slovima da ja nebi to pobrkao sa sedamdeset hiljada ili nedaj bože sedam hiljada. Verovatno se čovek tako oseća superiornije i pametnije. Po njemu je broj izginulih bitan. To je čista statistika a činjenica je da je svaki rat užasan.

A sto se tice FPS igara, u skorije vreme, zbog nedostatka slobodnog vremena, vecinom sam vezan samo za multiplayer. U tom segmentu mi je COD4 najjaci trenutno. Rostiljamo se svako vece na internetu i osecaj je fantastican. Oruzja, grafika, dinamika, mape... vrh!

Cimni me na xfire: shox303
Pa da cepamo malo zajedno.

A ti Alex, posto vapis za buducnoscu, idi igraj BF2142 i slicno.

Opet si pogrešno shvatio. Ne vapim ja za budućnošću već neću da se ime Call of duty dalje ukaljava. Kada kažem call of duty podrazumevam igru koja neće zakazati u nijednom segmentu. Grafika, priča, zvuk, atmosfera. Sve mora biti vrhunski. Baš kao što je i bilo u cod1 cod2 i cod4.

@ Achilles:

Svaka cast za ove bande u Harlemu. A oruzja da budu bejzbolka, bokser, lanac, slomljena flasa, glock, skakavac i ostalo :)))) bilo bi extra!

Monkey see monkey do.

Uglavnom, slazem se da je WW2 puno puta obradjivana tema ali se takodje slazem da ne treba zbog toga preskociti igru. Atmosfera WW2 u serijalu COD je vrhunska i igrivost je zaista neprevazidjena.

Do ovde se u potpunosti slažem.

Ako sve to postignu u COD6 ili sledecim serijalima, a pritom iskoriste tehnoloski progres koji se u medjuvremenu desio, moguce je da cemo uskoro dobiti najjacu WW2 atmosferu ikada, koja gotovo da ima da izgleda fotorealisticno. Zamislite next gen iskrcavanje na Normandiju :))) Ziveli!

Odavde se nikako ne slažem. Ako cod6 nedaj bože bude imao temu drugog svetskog rata onda će to biti prva igra koju ću ja preskočiti samo zato što je tema WW2. Apsolutno me ne zanima kakva će grafika biti i kako će to tada biti rešeno. Što je mnogo, mnogo je.

Zašto da promenim igru ? Da se razumemo. Ja volim igre sa temom drugog svetskog rata. Ali posle toliko godina ja želim da vidim nešto novo. Nešto što do do sada nije viđeno. COD5 je samo našminkani COD4 i ne dosnosi apsolutno ništa novo.

Ti sam sebe demantujes. Prvo kazes "Zasto da promenim igru?", a onda "posle toliko godina zelim da vidim nesto novo". Kao sto rekoh, pa onda promeni igru i videces nesto novo lol

Ni ja nisam rekao da je cod1 ili cod2 loš. Ni cod5 nije toliko loš u singleplayeru. ALI Prvo cod i posle uo su ostavili veliki utisak na mene. Kasnije se pojavio cod2 koji je takođe bio fantastičan. Jednostavno tim tempom očekuješ da će sledeći nastavak biti još bolji. I tako je izašao cod3 (da igrao sam ga) koji je ukombinovao cod2 i UO i u suštini nije doneo ništa novo. O cod3 sam pisao već 100 puta.

COD3 nije pravio Infinity Ward tako da to ne racunam, i + sto nije izasao za PC. COD2 je jedina prava ww2 igra, i nastavak jos uvek nije napravljen.

Poslednju knjigu sam pročitao u višoj školi pre 7 godina. Sada se informacijama snabdevam sa neta. Inače citate svih poznatih istorijskih ličnosti možeš da vidiš ovde. Za razliku od vas ja istoriju ne učim iz video igara !!

Ma ok je lol, ali smesno je da citiras nesto bas iz igrce COD2 lol

Koliko ti imaš godina ?? Odrasti molim te.

Jel ti citas svoje citate? Jel ih samo odvalis, ili njima pokusavas nesto da kazes? Po tvojoj logici smrt jednog coveka je tragicnija nego kad izgine milion ljudi, te kad si to rekao, onda je logicno da zelis i takvu igru da vidis. Mislim sto si onda imao onaj citat uopste pobogu lol

Da ali developer nije IW kao što već znaš. Na to sam mislio. Dok god ima emotivnih ovaca koji se lože na ww2 biće i ovakvih naslova i developera. Ako već neko radi ww2 shoter. Nega ga barem urade kako valja. Neka malo promene tematiku. Jer i sam si rekao da ima materijala. A do sada je toliko igara izašlo a sve vrte jednu te istu priču. Afrika, Normandija, Pacifik, Rusija. Možda imaš neki poredlog šta bi sledeće mogli da urade ?

Ma sve te igrice su shit. Vec sam rekao, jedina prava ww2 FPS igra je COD2. Mene bas briga sto imam "brothers in arms" da igram, jer ta igra mi je shit. Ono sto zelim da vidim je da ponovo Infinity Ward napravi WW2 igru, a to se do sada nije desilo.

Pa što si onda igrao cod4? Sada ja tebe mogu da posavetujem kao što si ti mene. Promeni igru ako ti se ne sviđa. Igraj drugorazredni i tehnički inferiorni cod3 i cod5.

Igracu igru jer je dobra, ali ono vise nije Call Of Duty. Ono je neka druga igra koju je napravio Infinity Ward. Ono nema veze sa Call Of Duty serijalom.

Pa Irak se stvarno dešava. A možda će uskoro i iran. Za par godina će to biti istorija. Možda će se cod6 odvijati upravo u Iranu ili Severnoj Koreji. Gde Amerika kreće da se obračunava sa "axis of evil" Neka urade novi engine, napucaju grafiku i zvuk. Napumpaju akcijom i eto ti još jednog kickass AAA naslova.

Ja sam vec napisao da mi taj deo toliko i ne smeta, jer to i jeste barem nesto sto se desilo. Smetaju puste zelje amera da udju u rusiju i da im tamo naprave haos. Star Trek je realniji od toga...

Kako ste vi svi pametni. Pa ljudi su vas trebali da angažuju da im pišete scenario za igru.

LOL sta pricas ti bre? Ja sam samo rekao da ima milion misija vezi ww2 lol, uopste i ne kapiram tvoj sarkazam ovde. Jel ti znas sta pises uopste lol .

Da. Ali sve to i dalje ne menja činjenicu da je COD4 u svakom pogledu bolji od COD5 pa kako god da se zvao.

Slazem se, ali ni COD4 po meni nije pravi Call Of Duty serijal, jer nema veze sa drugim svetskim ratom, ni COD5 nije pravi Call Of Duty serijal, jer ga je pravio drugi developer.

Da ti najbolje znaš šta se meni smučilo i šta ja želim.

Ha?.... pa.. ti si mi rekao! lol Brate ajde napisi nesto sto ima smisla jednom u zivotu ko boga te molim.

Ja sam rekao da je cod5 shit od igre zato što je to shit od igre. A celom tom negativnom utisku takođe ne ide u prilog da je tema WW2. Da je to realizovano malo bolje bilo bi super. Ovako, sasvim prosečna igra i sve je već viđeno.

Pa i ja sam rekao da je shit od igre. Ali ne zato sto je ww2, vec zato sto ga je pravio Treyarch. Igra je totalno razocarala.

Bravo. Evo čovek je ukapirao ono što ja govorim od samog početka. Bitan je kvalitet same igre. Ostavite politiku i lažni patriotizam po strani.
Evo još jednog genijalca koji čita između redova i vrši psihološku analizu. Ja sam ovde samo text !!! Go figure...

Ma ukapirao sam ja sta ti i takvi kao ti hocete da kazete. Problem je sto se ja sa tim ne slazem.

O bože. Kakva su ovo izjave ovo je strašno. Imam utisak da se prepucavam sa 10ogodišnjim klincima.

Dobri su ti ovi argumenti.... pokopao si nas prosto.

Ni meni se nije svideo bia. WW2 tematiku volim. I uvek ću moći da odigram cod1 i coduo i cod2. Ali ovo smeće od petice jako teško. Jednostavno to nije to.

O ovome sto se mene tice uopste ne trebamo da raspravljamo. COD5 je totalno razocarenje, ali ne zato sto je tema WW2, vec zato sto ga je pravio Treyarch. Sto se mene tice evo nek Infinity pravo ww2 temu, a Treyarch neka pravi modern warfare fazon.

Evo nacrtaću. Znači, Achilles82 meni pokušava da objasni kako je WW2 strašniji i da zaslužuje veću pažnju zbog toga što je u njemu izginulo 70 miliona ljudi. Pa je još i sedamdeset miliona napisao slovima da ja nebi to pobrkao sa sedamdeset hiljada ili nedaj bože sedam hiljada. Verovatno se čovek tako oseća superiornije i pametnije. Po njemu je broj izginulih bitan. To je čista statistika a činjenica je da je svaki rat užasan.

Svaki rat jeste uzasan, ali zavisi koliko uzasan. Nije svaki rat podjednako uzasan ako u njemu pogine 100 000 ljudi, i ako u njemu pogine 70 000 000 ljudi.

dozivljaj iz COD2, tesko da ces moci da ponovis sa nekim temama modernih ratova.

Opet si pogrešno shvatio. Ne vapim ja za budućnošću već neću da se ime Call of duty dalje ukaljava. Kada kažem call of duty podrazumevam igru koja neće zakazati u nijednom segmentu. Grafika, priča, zvuk, atmosfera. Sve mora biti vrhunski. Baš kao što je i bilo u cod1 cod2 i cod4.

To po meni vise nije Call Of Duty. To je onda neka druga igra koju je napravio Infinity Ward. Ti ako si sit toga, sit si Call Of Duty serijala. COD1 i COD2 su prave Call Of Duty igre. COD3 i 5 su shit jer ih je pravio drugi developer, COD4 je odlican ali je totalno druga igra. Nema veze sa COD serijalom.

Odavde se nikako ne slažem. Ako cod6 nedaj bože bude imao temu drugog svetskog rata onda će to biti prva igra koju ću ja preskočiti samo zato što je tema WW2. Apsolutno me ne zanima kakva će grafika biti i kako će to tada biti rešeno. Što je mnogo, mnogo je.

Neces :) Igraces je sa velikim uzivanjem :) To sto pricas je iz razocarenja, i kao iz nekog "protesta". To ce biti treca normalna FPS ww2 igra, i tek prva nakon COD2 iz 2004te godine. Treyarch, BIA i ostali me uopste ne zanimaju iskreno. Evo nek Treyarch pravi moderne teme, i neka BIA izbaci modern warfare fazon. Nemam nista protiv.

Poslednja izmena:
Ajde citiraću te samo u onome u čemu se slažem sa tobom. Pošto mislim da se ne vredi dalje raspravljati zato što izvrćeš sve što kažem.

COD3 nije pravio Infinity Ward tako da to ne racunam, i + sto nije izasao za PC. COD2 je jedina prava ww2 igra, i nastavak jos uvek nije napravljen.

Slažem se.

Ma sve te igrice su shit. Vec sam rekao, jedina prava ww2 FPS igra je COD2. Mene bas briga sto imam "brothers in arms" da igram, jer ta igra mi je shit.

I ovde se slažemo.

Igracu igru jer je dobra, ali ono vise nije Call Of Duty. Ono je neka druga igra koju je napravio Infinity Ward. Ono nema veze sa Call Of Duty serijalom.

Pa to ti govorim svo vreme čoveče!! Bitna je sama igra. Kad je cod4 bio najavljen i kad sam čuo da će biti moderno doba ja sam bio najbučniji i najviše sam pljuvao cod4 iako još nije izašla. Call of duty i meni simbolizuje ww2 i nekako nisam mogao da zamislim call of duty u nekom modernom dobu. Ali kad se igra pojavila ja sam prosto bio oduvan. Pogotovo što se tiče multiplayer-a. Kupovina originala se naravno podrazumevala.

Slazem se, ali ni COD4 po meni nije pravi Call Of Duty serijal, jer nema veze sa drugim svetskim ratom, ni COD5 nije pravi Call Of Duty serijal, jer ga je pravio drugi developer.

Mislim da ime nije toliko bitno. Što se mene tiče igra je mogla da se zove samo modern warfare.

Pa i ja sam rekao da je shit od igre. Ali ne zato sto je ww2, vec zato sto ga je pravio Treyarch. Igra je totalno razocarala.

+1

O ovome sto se mene tice uopste ne trebamo da raspravljamo. COD5 je totalno razocarenje, ali ne zato sto je tema WW2, vec zato sto ga je pravio Treyarch. Sto se mene tice evo nek Infinity pravo ww2 temu, a Treyarch neka pravi modern warfare fazon.

TA nije sposoban da samostalno napravi igru. Dosta toga je pozajmljeno iz COD4.
A i to malo truda što su uložili je jako loše. Texture, zvuk. Jedan veliki plus sa COD5 je brutalnost. To mi se jako sviđa i šteta je što tako nešto ne postoji u COD4. TA bi trebao da se drži modova za igre koje uradi IW. United offensive je bio super.

Ja sam prso, i slazem se sa obojicom :d.

CoD is dead, long live the CoD (2) :smoke:.

Tako nesto necemo vise doziveti, nazalost, a koliko vidim, za neke i na srecu.

OMG :d

@Hellbilly
Da, da slazem se: Vietnam i Hendra like muzika u njihovim rukama bilo bi extra:D. Medjutim, Infinity je po meni neko ko jako dobro zna sta radi, skontali su tu neku nit koja se provlaci kroz serijale i koja nemoze nikako da omane ma sta kombinovali. Sve je nekako na mestu, odlicno smisljeno, uklopljeno, ispolirano tako da sigurno necu biti razocaran sa cod6, ma sta da se developeri odlucili, tj koji god da im bude sledeci korak. A tu njima jasnu 'sliku' serijala jednostavno niko nemože uspesno iskopirati ma koliko se trudio. Cheers!!

TA nije sposoban da samostalno napravi igru. Dosta toga je pozajmljeno iz COD4.
A i to malo truda što su uložili je jako loše. Texture, zvuk. Jedan veliki plus sa COD5 je brutalnost. To mi se jako sviđa i šteta je što tako nešto ne postoji u COD4. TA bi trebao da se drži modova za igre koje uradi IW. United offensive je bio super.

Flamethrower je jedina odlicna stvar. Odusevilo me je, ali nedovoljno za pozitivnu ocenu.

U svakom slucaju ono sto ti hoces je da Infinity Ward napravi novu ratnu pucachinu, a to nece moci ako se zadrze na klasicnoj temi COD serijala lol

@BenRektum

Vidis, moram da priznam da bi i meni vietnam bio interesantan. Samo vietnam je jedna velika taboo tema za amerikance. Jer znaju da su us*ali k***c tamo, ratovali su 10 godina, i na kraju su se povukli nista nisu uradili. Samo izginulo gomilu ljudi ni za sta. Pa zar vam nije cudno da pored toliko ratnih igara, ni jedna (po mom saznanju) nije izasla sa tom temom? Mozda jedino da naprave da smo mi vijetnamci i borimo se protiv amera :D

Pa zar vam nije cudno da pored toliko ratnih igara, ni jedna (po mom saznanju) nije izasla sa tom temom?

Jesu, kako nisu? :) BF Vietnam, Vietcong/Expanzija, Vietcong 2, Shellshock: NAM' 67.
Dodushe, developeri nisu ameri vec shvedjani, chesi i holandjani. :D

Poslednja izmena:
Achilles82
Vidis, moram da priznam da bi i meni vietnam bio interesantan. Samo vietnam je jedna velika taboo tema za amerikance. Jer znaju da su us*ali k***c tamo, ratovali su 10 godina, i na kraju su se povukli nista nisu uradili. Samo izginulo gomilu ljudi ni za sta. Pa zar vam nije cudno da pored toliko ratnih igara, ni jedna (po mom saznanju) nije izasla sa tom temom?

Da vetj je obradjena. Ali ,eto vidis i to sto si naveo je vec neka prica, malo je zacine sa besmislenoscu rata, stradanjima obe strane i imas nastavak, koji btw nemora da bude politicki potkovan, vec mozda vise emotivno fokusiran i prizemljen na cistu, surovu realnost.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Predstavljen - http://cod.totalgamingnetwork.com/

Just announced, Call of Duty 6 will be known as Call of Duty: Modern Warfare 2 and will arrive some time in 2009.

Activision Blizzard made this announcement along with others as part of their "Massive Inc. upfront". An upfront is an event where publishers show off their upcoming titles to advertisers and the media.

Details about Modern Warfare 2 are not yet known, but expect more news in the upcoming weeks and months. It is anticipated that Modern Warfare 2 will be handled by Infinity Ward.

Radujte se ljudi, RADUJTE :)

E to je to :) idemo igramo ne boj se nikoga :D
ova 5-ica mi su u opshte ne svidja ali ovaj mislim da ce da bude dobar :)

FALA BOGU

Daleko ste vi od marketinga. Naravno da ce na svakih 6 meseci da izadje nov naslov iz serijala.
Naravno da ce na svaka 3 meseca da izadje novi cpu.
Naravno da ce na svaka 3 meseca da izadje nova, "nevidjena", video karta.
Neko mora da placa razvoj, zar ne.

Licno, ne zalim se na igre, samo bih vise voleo da se nekako pravilnije rasporedi njihov izlazak. Cele godine skoro nista, a u novembru i decembru gomila dobrih naslova.

To bre , Modern Warfare 2 a ne neki tamo Stalingrad 1942.

Sigurno ce biti odlican ,cak i kad bi koristio cod4 engine. :p

Glas za drugi svetski rad nikako neko moderno s r a nj e kakvi talibani, ameri i ostali shitovi.

^ Jasta brate Momire :D.
Ma predjes single za par dana i onda se bacis temeljno na multi, kao u 4.delu.

Al realno, ovaj CoD5 iako je ww2, tezak je krs, a probao sam i multi i batalio...

Ljudi, nemojte trpati topik željama šta bi igra trebala biti ili u koji bi period trebala biti smeštena, kad je već fiksirano i poznato godinama da se radi o modernom ratu, a ne o drugim vremenskim periodima.

Ma brate sto infinity ne napravi drugi svetski rat, a ovaj Treyarch neka pravi modern warfare. Nismo igrali pravo call of duty jos od drugog dela.

Tacno tako, Infinity + WW2 = :banana:.
Ali, dzaba...

Btw, kad filipenko postade mod, da se i mi prijavimo, jel ima negde na sajtu formular :d :p.

ima, obratite se na "donji salter" :d
a sada zaista dosta vise prepucavanja WW2 vs. modern combat. bice sta su odlucili :)

Zivela odluka!!! :happy:

hmm, danas nisam delio poene za off i flame :whip:
back on topic people :)

CoD: Modern Warfare 2 teased

screenshot_204186_thumb300.jpg

Pogledao sam link i screen shoot-ove i nije mi najjasnije bas! Jel su ti screen shoot-ovi iz MW2 ili ne? Posto su identicni kao i MW1 pa cisto ako neko zna, samo da odagnam slutnje.

slika je iz mape za multiplayer COD-a 4....

Sta ste se primili na slicicu? Da sam znao da cete ovako da odreagujete ne bi je ni kacio.:) Stavio sam je tek onako...da popuni post, izgleda lepse. :)

Vrh Dno