Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i meni se tako cini. upravo sam presao VC po 3. ili 4. put, dok mi se SA uopste ne prelazi ponovo. jednostavno nije sve u velicini grada i grafici. VC je bio otkrovenje, ali dobro, svakako cu preci i cetvorku.

Nisam igrao IV, ali se slažem da je VC bio do sada ubedljivo najbolji GTA (kad budem prešao IV, možda i ostane):D

jedva cekam, znachi grickam nokte, znachi lupam nogom, znachi tresu mi se ruke! ZNACHI OTJU GTA ! ! ! :D

Za comparison shotove stvarno mora da se kaže lolwtf. Pootpuno različite stvari na shotovima, i onda kao ajde poredi.

Ali... oni koji znaju za VG Cats će shvatiti. "Real is brown."

^GTA 4 PC Specs

The Games for Windows Website now offers recommended system requirements for the upcoming PC edition of Grand Theft Auto IV, which seem pretty modest considering the promise of higher-resolution graphics. The specs call for Windows XP SP2, a dual core CPU (Intel Pentium D or better), 2 GB of RAM, 18GB of free hard disk space, a dual-layer DVD drive, and a 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible "with Shader."

http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx

Poslednja izmena:
Pa i da zauzima toliko kakve veze ima, nek on bude dobar pa ću i hard disk da mu qpim :p

Sto se cudite, San Andreas ide na jedan DVD i uzima oko 8 GB na hardu. GTA IV je na dual layeru (verovatno punom) i normalno je da uzima duplo vise. Pa nije Rockstar SCS Software pa da spakuje citavu Ameriku na 50 MB :D

Poslednja izmena:
игре на двослојним двд-има полако постају све масовније... али у ери великих хард дискова, то није проблем :p.

Pa ako ja dobro vidim sem vece rezolucije i boljeg FPS kao i na konzolama,ali to dvoje je po meni i najveci minus GTA4 na konzolama (Pokusavao sam igrati ali je sve bilo jako mutno i trzalo na sve strane).

Na PC-u ce ovo biti posebno iskustvo. :beer:

Uz PES2009,NBA 2K9,GTA 4,pa mozda i Far Cry 2 i Fallout 4 i jos ponesto (NFS Und...itd) ovo ce biti zima to remember. cheers

Fallout 4,sta vec su ga najavili :D

Poslednja izmena:
Shvatio sam,moram malo da zezam :D

Poslednja izmena:
Uz PES2009,NBA 2K9,GTA 4,pa mozda i Far Cry 2 i Fallout 4 i jos ponesto (NFS Und...itd) ovo ce biti zima to remember. cheers

Yeah! Taman cele zime ludiš od toliko dobrih igara (šta pre?!) i taman kad pomisliš na proleće da se izvučeš iz svoje bat(man)-comp pećine i izađeš na vazduh, a ono te sačeka Mafia 2 i onda nazad... :-devil-:

ja nasao neke linkove ali nesto kao ne valja pass cekam da vim sta ce biti 98 delova malo je mnogo uh :D

pa i nije puno 95 partova.

na amazonu kažu 2. decembra

18. Novembar beshe. Otkud sad 2. decembar?

Poslednja izmena:
na amazonu kažu 2. decembra

Znam samo da smo pre 2-3 sedmice vodili diskusiju kada izlazi NBA 2K9 i pokazalo se tada da Amazon nije bio upravu kada se radi o datumu izlaska tako da im ni ovde nije bas preporucljivo verovati , ali ipak ne znam ...

POzdrav :wave:

U Americi izlazi 18.11, a u Evropi 21.11.

Rockstar kaže 21.novembar za Evropu, tako da ću da verujem njima ;)
Nadam se da će i kod nas brzo da stigne jer definitivno kupujem original!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno