Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cek, dakle prvo bi u oktobru, pa sad kraj novembra, vidim da ce naziv ovog topica da se menja :D

.. Ako ne bude i oko božića..

Ma bitno je da bude, a i sta je mjeseec-dva vise :p

Da PC gaming umire je velika glupost .A to sto su se igre pojavile prvo na konzolama pa za PC ima i te kako veze sa parama , jer ja prvi koristim piratske igre i sve sto je piratsko sto nije moguce na PS3 bar zasad a gta kosta oko 7000 dindzi pa ko ima neka kupi ja cu se sigurno igrati dzabe.Sto se tice PS3 jedino mi se svidja podrska za blu al posto retko ko ima da kupi imba lcd hdtv muda sarme televizor nije upotrebljivo barem u srbiji.A sto se tice PC gaminga pa uzivamo mi i u doti i u call4 i u generalsima itd itd ....
A da izvinjavam se zbog pravopisnih gresaka jer sam post pisao iritiran izjavama nekih tatinih sinova koji su zaradili od tate svoj prvi PS3 i imaju 7000 dindzi da kupe gta4 i koji konzolu uopste mogu da porede sa PC.

Ne znam za sve vas ali je meni uvek bilo bolje da igram GTA na PC-u zbog misa, mnogo je prkticne je da se gleda okolo i da se puca...

Ja ga vec presao, a jos nije ni najavljen za pc pa ti vidi dal bi mi se isplatilo da ga cekam ;)

:trust:

395dbae407f59841a9baedaa29747tt.jpg

Probao u igraonici. Ne mogu ja to da igram na joypad-u + PC verzija ima modove. Inače grafika na PS3 je očajna. Sve nešto mutno i blurovano. Nadam se da toga na PC neće biti.

Po meni ova igra vapi za jacim hardverom ili boljim iskoriscenjem postojeceg (igrao sam PS3 verziju), tako da verujem da ce na PC-u da izgleda najbolje i da radi u mnogo visem frame rate-u. E sad, koliko ce da se ceka, ko zna...

gta4.jpg

Uklonili zbog reakcije ljudi...:trust: mozda...

odmah nakon sto su postavili na sajtu, video sam svojim ocima(bio sam na GTA forums u tom trenutku, a oni odmah pustili linkove), a sada sto na ESRB vise ne stoji Windows PC druga je prica...

Poslednja izmena:
Ovo je sve u rangu kao kada bi neko od nas okačio bombastičnu vest za net nakon što bi na naslovnoj strani domaćeg elektronskog časopisa PC Igre video GTA4 sliku. Što bi, jelte, bila potvrda.

Mislim, biće. Ali polako. Ovo ne pišem zbog GTA4 konkretno, već zato što se počinje nasedati na svaku patku, od Final Fantasy XIII na PCju pa nadalje...

ma samo da dodje na pc mislim da ce biti doradjena po pitanju kvaliteta jer je ipak ps3 slabiji sa hardverom od pc-a.

A i mi igraci na PC-u smo prave muskarcine
P.S.Osecam da ce mi poruka biti obrisana i da cu biti banovan.Filipenko ne ljuti se:)
SAMO SAM SE SALIO

Najavljena nova epizoda za DS

To, to, jeee.. sad otpada kupovina konzola, mada valja se strpiti do kraja novembra.

Extraaaaa, cant wait...

a mozda ovaj lik stvarno skida demo...:p

Ja se nadam da ce raditi na mom kompu jel me tako mrzi da opet radim upgrade radi 1-2 igre a onda narednih 6 meseci ne igram nista i komp mi zastari vec...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno