Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A što gledate prodavnice kada postoji zvanično saopštenje Rockstar-a.

A što gledate prodavnice kada postoji zvanično saopštenje Rockstar-a.

Pa eto neko kaze kako na Amazonu stoji drugi datum izlaska , a i 2K je bio objavio datum izlaska 21.Oct za NBA 2K9 a na Amazonu je stajalo November tako da kazem da oni i nisu najpoverljiviji izvor informacija.

Yeah! Taman cele zime ludiš od toliko dobrih igara (šta pre?!) i taman kad pomisliš na proleće da se izvučeš iz svoje bat(man)-comp pećine i izađeš na vazduh, a ono te sačeka Mafia 2 i onda nazad... :-devil-:

A da ne govorim o Operation Flashpoint 2. :D

Inace igru sam malo igrao na PS3 i nije mi se svidjelo (izgled).
Sve je nekako mutno i sporo cak i trza rekao bi , ali tu je nas voljeni PC da to ispravi , a jedva cekam da moderi pocnu praviti modele stvarnih automobila svaki cu posebno skinut s neta i napravit celu kolekciju posebno odabranih , zao mi sto to nisam uradio sa San Andreasom , a ovde ce auti izgledati kao oni s NFS-a s obzirom kakav je graficki "motor" ove igra.

Minimalne zahteve

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Spomin: 1.5GB RAM-a, 16GB Prostora na disku
* Grafična kartica: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Priporočene zahteve

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Procesor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Spomin: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) RAM-a
* 18 GB Prostora na disku
*Grafična kartica: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Nista Posebno jedino prostor na hardu

Preterase brate. Ako mi ono mutnilo ne bude radilo kao far cry 2 ima nekog da bijem. Jes da je i FC2 mutan ali nije onoliko. Ma GTAIV ima katastrofa grafiku za danasnje pojmove, to mora perfektno da radi i na mnogo slabijem hw-u.

GTA 4 koristi Euphoria i to je razlog zasto je dual core must.Sta ocekujes da ce da radi na kantama od pre 5 god,u ostalom komponente nikad jeftinije.

malo vesti...

PC version of GTA IV has been delayed from November till December 2. In addition, minimum specs have been released. And here they are:

Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

...taman toliko noci da ostavim da vista zavrsi super fetch i indeksing, mozda bude i gotova do drugog decembra...mada sumnjam.

Poslednja izmena:
Preterase brate. Ako mi ono mutnilo ne bude radilo kao far cry 2 ima nekog da bijem. Jes da je i FC2 mutan ali nije onoliko. Ma GTAIV ima katastrofa grafiku za danasnje pojmove, to mora perfektno da radi i na mnogo slabijem hw-u.

Ne lupaj gluposti, ima odlicnu grafiku za onoliki grad sa bezbroj malih detalja. Ceo grad je sve vreme otvoren, nema nikakvih ucitavanja, udjes u helikopter i preletis sa jednog kraja grada na drugi, mislis da je lako to izvesti? strasno... Ljudi pricaju na mobilnom, svaki drugu pricu, panduri jure neke krimose po gradu, odvode ih u stanicu, sve se to sve vreme desava. Plus sto koristi Euphoria fiziku, koja jede procesor..

Poslednja izmena:
Da nisam igrao igru mozda bi me i ubedio.

Drawing distance smesan, posle 50 metara krece blur.

Slika place za antialiasingom. Pazi, ako je recommended sa sve 4xaa u 16x10
onda ok, u suprotnom optimizacija 0.

Kakav bre quad, pa vidi se da je ps3 verzija na kilometar. Jos jedan dokaz toga je 8600 jednako 3870!!!

Bilo bi smesno da nije jako tuzno.

System Requirements nije strashan ali je glupo shto treba da imam vistu :wall:

System Requirements nije strashan ali je glupo shto treba da imam vistu :wall:

Gde pise da mora Vista?

Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Da nisam igrao igru mozda bi me i ubedio.

Drawing distance smesan, posle 50 metara krece blur.

Slika place za antialiasingom. Pazi, ako je recommended sa sve 4xaa u 16x10
onda ok, u suprotnom optimizacija 0.

Kakav bre quad, pa vidi se da je ps3 verzija na kilometar. Jos jedan dokaz toga je 8600 jednako 3870!!!

Bilo bi smesno da nije jako tuzno.

Ti si smesan... istina, moglo je sa manje aliasinga i blooma, ali ako ti je ovo krs grafika za ovakav tip igre onda ni torrenta nisi dostojan... :smash:

Poslednja izmena:
Naziv topića™ bi mogao da se izmeni, pošto igra stiže tek u decembru :d (ako i tada)

Za Evropu stoji stari datum.
PC.IGN got some hands-on time with Grand Theft Auto IV (PC) which is coming to North America on Dec 2nd (Nov 21st in Europe and Australia).

http://ve3d.ign.com/articles/news/42658/GTA-4-PC-Built-From-the-Ground-Up

I IGN preview:
Even with all the graphics options cranked and the resolution set at a ridiculous 2560 x 1600 the game still ran well as we sped through the city and blew up as many things as possible. We checked out the specs on the rig and it turns out there was some pretty powerful hardware in there: a Core 2 Extreme X9650 CPU, GeForce GTX 280 graphics card, and 3 GB of RAM. At this setting, the game definitely looked better than the console versions, particularly with regards to the extended draw distance and less pop-up, though that shouldn't be all that surprising.

http://pc.ign.com/articles/925/925105p1.html

Mnogo su pametni. Pa igra već u 1680x1050 izgleda neuporedivo čistije na konzolama, na stranu kvalitetnije teksture i veći draw distance.

E, igrao sam je na ps3, znači na stranu to što je igra stvarno dobra i uvuče te u priču , ali grafika je da ne koristim neke druge izraze - losa. Nativna rezolucija gta4 je 640p (1152×640p i bez AA) sto i ne može biti čudno za onakav otvoren prostor pa jos na 'kutiji'. Inače igra samo upskalira na 1080p(za one koji imaju full hd),. Kada sam je pokrenuo stalno sam imao osećaj kako jednostavno mora imati neka dodatna opcija da se ukljuci *** (profesionalna def.:d), a i fps je cesto padao ispod 25 dok su teksture zaista loše kao i draw distance. Inače, po nekom mom(ne malom) iskustvu, ova igra ima da sljaka na prosečnom PC-u kojem (eventualno) vise po nekoj 'kodovanoj modi' nego zahtevnosti , jedino jednojezgarni procesor može da bude usko grlo.

Jos jedna, mada stara, informacija o kao i uvek smesnim razlikama između dve konzoline ver., pa koga zanima:
http://www.ripten.com/2008/04/29/confirmed-gta-iv-ps3-is-not-630pits-640p/

Koji ste paceri, klasicna PC tema :) rezolucije, filterinzi i ostala cuda... Inace, nisu koristili SPE jezgra na Cell procesoru, samo glavno, da ih nije mrzelo sve bi to dosta bolje izgledalo, tako da smarate sa komentarima... Losa grafika, boze moj, ne znam kakva treba igra da bude da bi bila dostojna vaseg dragocenog bandwith-a, stvarno ste cool likovi, "elita" sto bi se reklo ;)
Uzivajte u goddamn besplatnoj igri i man'te se glupih komentara...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno