A što gledate prodavnice kada postoji zvanično saopštenje Rockstar-a.
A što gledate prodavnice kada postoji zvanično saopštenje Rockstar-a.
Zato sto rockstar nece da ti proda igru direktno, nego preko prodavniceA što gledate prodavnice kada postoji zvanično saopštenje Rockstar-a.
Zato sto mnoge igre "procure" pre zvanicnog datuma izlaska.![]()
Yeah! Taman cele zime ludiš od toliko dobrih igara (šta pre?!) i taman kad pomisliš na proleće da se izvučeš iz svoje bat(man)-comp pećine i izađeš na vazduh, a ono te sačeka Mafia 2 i onda nazad... :-devil-:
PC version of GTA IV has been delayed from November till December 2. In addition, minimum specs have been released. And here they are:
Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Preterase brate. Ako mi ono mutnilo ne bude radilo kao far cry 2 ima nekog da bijem. Jes da je i FC2 mutan ali nije onoliko. Ma GTAIV ima katastrofa grafiku za danasnje pojmove, to mora perfektno da radi i na mnogo slabijem hw-u.
System Requirements nije strashan ali je glupo shto treba da imam vistu :wall:
Da nisam igrao igru mozda bi me i ubedio.
Drawing distance smesan, posle 50 metara krece blur.
Slika place za antialiasingom. Pazi, ako je recommended sa sve 4xaa u 16x10
onda ok, u suprotnom optimizacija 0.
Kakav bre quad, pa vidi se da je ps3 verzija na kilometar. Jos jedan dokaz toga je 8600 jednako 3870!!!
Bilo bi smesno da nije jako tuzno.
Ti si smesan... istina, moglo je sa manje aliasinga i blooma, ali ako ti je ovo krs grafika za ovakav tip igre onda ni torrenta nisi dostojan... :smash:
Naziv topića™ bi mogao da se izmeni, pošto igra stiže tek u decembru :d (ako i tada)
PC.IGN got some hands-on time with Grand Theft Auto IV (PC) which is coming to North America on Dec 2nd (Nov 21st in Europe and Australia).
Even with all the graphics options cranked and the resolution set at a ridiculous 2560 x 1600 the game still ran well as we sped through the city and blew up as many things as possible. We checked out the specs on the rig and it turns out there was some pretty powerful hardware in there: a Core 2 Extreme X9650 CPU, GeForce GTX 280 graphics card, and 3 GB of RAM. At this setting, the game definitely looked better than the console versions, particularly with regards to the extended draw distance and less pop-up, though that shouldn't be all that surprising.
Mnogo su pametni. Pa igra već u 1680x1050 izgleda neuporedivo čistije nego na konzolama, na stranu kvalitetnije teksture i veći draw distance.
Naziv topića™ bi mogao da se izmeni, pošto igra stiže tek u decembru :d (ako i tada)
Zaboravio si jednu reč![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari