Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Tipa ako pictos level 1 daje 100hp, pictos level 5 daje tipa 300.
Sad me zbunjuješ. Ili to ima veze sa težinom igre. U normalnom modu sa SVAKE zastave možeš da uradiš upgrade, odabir kompanjona, itd. Zašto bi se vraćao na kontinent???Što se tiče fast travel nevira me da dugo nisam mogao sa bilo koje zastave back to continent da odradim upgrade.
Kako sa odeš u počne nivoe?Sad me zbunjuješ. Ili to ima veze sa težinom igre. U normalnom modu sa SVAKE zastave možeš da uradiš upgrade, odabir kompanjona, itd. Zašto bi se vraćao na kontinent???
Kada prođeš Paintress (koliko se sećam, prešao sam je dva puta pre šest meseci a u međuvremenu igara.. ) Esquie dobije mogućnost letenja, a ako ostvariš sa njim friendship nivoa 6 ( takođe ne može pre susreta sa Paintress ) dobiješ mogućnost RONJENJA sa njim i uz pomoć ronjenja postoje i dva "podvodna" nivoa koji nisu ni malo laki, naprotiv, baš moraš da budeš nabudžen nikako ispod 90og nivoa. A i kad budeš mogao da letiš ima najmanje dvadeset "izazova" u vidu novih nivoa, arena, platformi, itd. Blesavi Francuzi su učinili da kad pređeš BUKVALNO 98% glavne priče da uvale tonu novih OPCIONIH izazova od kojih su mnogi sumanuto zanimljivi. I ludački izazovni.Kako sa odeš u počne nivoe?
Ja sam jedan od starijih, a FF nikad nisam "vario" 🙂 Pa tako i ovo, sjajna igra koja se uvlaci pod kožu...A onda dodje 500ta borba i pogodi me smaranje... Kad god vidim o ovoj igri nesto, pomislim steta (valjda bih voleo videti sve isto, ali da nije JRPG)Sta napisa autocorrect u prvoj rečenici 😂😂😂
BTW igra je mogla da se zove i Rape Obscur expedition 33 sto se tice borbe niko se ne bi bunio 😂
Po broju postova u temi rekao bi da je malo ljudi igralo igru sto jako čudno, mislio sam da baš dosta starijih gamers voli JRPG zbog Final Fantasy igara.
Svaka čast za post!Inače prologue igre je verovatno najbolji ikad, skoro sam zaplakao, muzika neverovatna a ne slušam nikad tu vrstu muzike.
Koje emocije izaziva prvih sat vremena igre to je neverovatno, svaka im čast.
Sama radnja kako te uvuče u taj svet to je genijalno udarili su na jaku emociju da je svako od nas izgubio nekog bliskog.
Muzika pogotovo glavna numera oduševljen sam, slušao sam je 50x na YouTube.
Pogledao sam razvoj igre i istoriju studija i sve deluje kao neka bajka u današnjem svetu bezdušnih korporacija gde se gleda samo prokleti profit.
Igre upravo ovakvu vrstu emocija treba da izazovu, fenomenalan film, knjiga u kojoj ti učestvuješ.
Kakva glumačka glasovna ekipa glumaca, koliko emocije u muzici, art direction, koliko živ svet, kako grafički to izgleda na 5g starom Xbox X.
Ne sećam se da me neka priča ovako uvukla i tera da razmišljam o igri ceo dan kao npr u Witcher 3 onaj Red Baron quest koji mi je verovatno najbolji ikad u igrama, plus generalno W3 mi u top 5 igara ikad upravo zbog priče, atmosfere, fenomenalne muzike koju I dan danas volim slušati u kolima.
Već posle ovih 7h mi je jasno 9 nagrada na Game awards, a još mnogo više drago što je studio sa 30tak ljudi napravio ovakav master piece i da su ljudi tako dobro prihvatili igru tako da je ispala fantastičan financijski uspeh i ovo je tek početak magije Sandfall Interactive!
Sjajna je na svim poljima osim "turn-based" borbama - nama kojima to donekle ne lezi... Tako da ako ne mozes da svaris borbu u ovoj igri, nema sanse da je igras...Jer malo malo, pa te napadnu neke budale - cobani...Ono opet se poredjaju svi u dve vrste i opet "bacaj moci" 😏Gledam po netu. Još od W3 nije hvaljena neka igra ovoliko. Možda BG3.
Nažalost turn-based nije moj fah - nikada nije ni bio, kao ni linearnost na neki način.
Elem, bez započinjanja wars - nismo više klinci, vi koji ste odigrali i W3 i ovo, kako bi objasnili story, ali bez spojlera. Mogu neki sinopsisi, a već sam video na netu da im je negde inspiracija bila priča iz W3 HoS ekspanzije.
Zar je toliko ludilo? O čemu se zapravo radi?
Mnoge mobove i boss-ove ne možeš ni pobediti bez baš dosta upotrebe parry, ako se dobro sećam nikako ne možeš bez parryMislio sam reci da je parry nesto sto podseca na borbu u akc. stilu 🙂 I tacno, ja sam na MED vise radio dash i negde na kraju ACT 1bilo je dosta tesko bez parry..
Pretpostavljam da je to neki pakao side boss? 👀Jesi svratio do Sajmona?
Bio sam u Endless tower gore se popeo na stepenice, odavališe me najstrašnije oba boss ono je bolesno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari