Šta je novo?

Clair Obscur: Expedition 33

Mislim da parry mora biti perfect timing da bi bio uspješan, nije kao kod dodge-a gdje imas perfect dodge i dodge ako malo poraniš :)

Ništa se ne brini. Igraj kako misliš da treba. Kasnije ćeš imati gomilu predmeta za resetovanje atributa.
Dodge je lakši pošto ti je vremenski okvir za reakciju nešto veči nego kada radiš parry. Inače moraš da pogodiš svaki parry (bez izuzetka) da bi ti se aktivirao counter attack.

Slažem se, samo me brine da ne izgradim likove na pogrešan način pa da kasnije budem slab zbog toga. Ali ima onih predmeta sa kojima se valjda može resetovati razvoj atributa, zasad imam jedan, valjda će ih biti još, ako zatreba za više likova :)

Inače sam čuo da je Dodge lakši od Parry, ali sam več probavao Parry i oduševio sam se koliko je to jako kada uspijeva, pa sam više to "vježbao". Naravno, često promašim. Ali šta tačno znači da je Parry teži, da li je u pitanju manji "vremenski prozor" u koji ga treba pogoditi? Koliko mi djeluje u pitanju su dijelovi sekunde, par stotina milisekundi.
Bice toga za resetovanje atributa koliko pozelis, ja ih do Act 3 nisam ni koristio, a kad dodjes dotle i kad bas budu potrebni, imaces ih toliko da svaki dan igras drugi build 😀

Tako je, parry ima manji window, ali ako vam je tesko na normal da ubodete parry pa koristite samo dodge, bolje smanjite tezinu i dobicete malo veci window za parry. Mnogo je zanimljivije za igru ako mozes da biras da li hoces parry ili bas hoces dodge.

Inače moraš da pogodiš svaki parry (bez izuzetka) da bi ti se aktivirao counter attack.
Da, to je kod onih koji "zamahnu" na mene više od jednom. Do tada je bilo lakše, a kada sam naišao po prvi put na takve, pa mi parry uspije, ja sav sretan stanem i čekam animaciju gdje ga mlatim, a on me udari još jednom :)

kako komentarisete odbranu skokom? meni deluje da je po tezini negde izmedju dodge i parry

Toliko se uživim da radim parry da zaboravim na jump i onda me sašiju :D

Nemam pojma, možda mi oči ne pokrivaju u žaru borbe dobro deo gde se pojavljuje znak pa zakasnim 😂 doduše retko i koristim, slično kao Djilkosh pa možda i zato imam poteškoće

Vidim ja znak, ali mozak kaže parry :D

Ja sam sporoprstić ja udaram izbegavanje :)....pa mi borbe traju i po 40 minuta :p

Vodite računa o spoilerima, pa ne mogu da vjerujem da moramo to da provlačimo na svakoj temi.
Upravo sam se upecao na jedan... :mad:

Sada se spremam da bijem hrimatičnu igračicu..jedno 5 sati da nakupim nekih 2000 3000 lumija.

Vodite računa o spoilerima, pa ne mogu da vjerujem da moramo to da provlačimo na svakoj temi.
Upravo sam se upecao na jedan... :mad:
A kako to treba da izgleda u praksi? Znači li da ne smemo ni o čemu da pričamo jer je nekom ko nije ni krenuo apsolutno sve spojler?

Žao mi je što si spojlovao sebi nešto, ali igra je već mesec i po dana tu i mnogi ljudi su je prešli i valjda je normalno da diskutujemo, a ko je nije završio ja stvarno ne znam šta traži u ovoj temi.

Nisi čuo za spoiler tag ? I jedno je diskusija, a drugo priča o događajima u igri i to pri samom kraju.

pa piši ovdje šta hoćeš

Ali kazem ti da onda cela tema i svaki post treba da bude u spojler tagovima, jer tebi je spojler nesto sa samog kraja, a nekome je spojler i Act 1.

Ja iskreno ne znam razliku izmedju diskusije i razgovora o dogadjajima u igri pa se odjavljujem da me ne biste banovali bezveze, ali imaj u vidu da si i ti pomenuo Renoira sto moze biti spojler nekome ko je na pocetku.

Ugf dobro je da sam preleto taj post, mada ima par spoilera i na prethodnim stranama. Oblivion me je usisao, cekam njega da zavrsim pa onda da krenem ovu maestralu.
Odigrao 15 minuta i odmah mi se svidelo.

Ja sam juče završio igru (većinu kvestova i naravno glavnu priču)...odavno nisam bio ovoliko zaokupljen single plazer igrom..svaka čast razvojnom timu....muzika je isto odlična....Simona sam ubio iz 4 puta sa nemrtvim Versom...jedina mana je možda što je dosta linearna, a opcioni kvestovi su tu bez neke čvrste veze sa glavnom pričom...a Oblivion je bila odlična igra ali ovo što su sada izdali je samo money grab...naravno moje mišljenje...

Poslednja izmena:
Predjoh je i ja u dahu sto se kaze a zamalo da je izbrisem kod borbe sa Renoir-om i dva sata pokusavanja da ga ubijem. Ali nisam i isplatilo se, kakva igra. Nema sta novo da kazem sto vec nije receno.

Upravo presao, pa pogledao o drugi kraj. Fenomenalno.

Nazad
Vrh Dno