Ovo! ☝️Igra udara na emotivni deo sistema...
Mogo bi mali iz Dune....mršav,visok,kuštrav....brčine narastu i eto ti GustavaNeki studiji i holivud degenerici su zainteresovani da snimaju film...ali to je na dugackom stapu.
Za zenske bi nasli neke glumice ali Gustavea ne moze niko da glumi.
ali Gustavea ne moze niko da glumi.
i Pedro Paskal kao Verso!bela Gustav, zendaja sve 3 zenske, Renoir rok ili vin dizel
Vidim kvalitet koji se pominje, ali meni licno je samo "dobra igra" - nista vise
Ako igras na STORY, kako te bilo ko ubije? Inace ne kontram, stvarno imam utisak da je samo solidna. Ako mislimo razlicito, nismo valjda protivniciKoliko sam samo nervnih slomova doživeo iako igram na najlakše da ni sam ne znam kako bi mi bilo da dignem za jednu ili dve lestvice. Iako kažu da se igra na dzojstiku, ja igram na tastaturi, ne mogu znaci ja one pečurke nikako.
Ovu pricu moza samo Guillermo del Toro da predstavi na pravi nacin da ne bude bezdusni holibudski blokbaster sa 0 tezine.Neki studiji i holivud degenerici su zainteresovani da snimaju film...ali to je na dugackom stapu.
Za zenske bi nasli neke glumice ali Gustavea ne moze niko da glumi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari