Lomnica_city
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 680
Jes sad cu da citam,nema pametnija posla pored ispita koji je za nekoliko dana! 
Pozdrav ,)
Pozdrav ,)
Wumbo je napisao(la):ipak se placa , pocela je primena , jedan decko je puko 5000 din na dazbine
NightCrawler je napisao(la):Shta je naruchio?
Jel' to onaj sto si trazio da napisu Gift? Sta pise - po cemu su odredili vrednost?Wumbo je napisao(la):evo meni je pre pola sata stigao paket iz SAD i to na vrata su mi doneli a dazbine sam platio u visini od 3500 din.
tiha je napisao(la):Jel' to onaj sto si trazio da napisu Gift? Sta pise - po cemu su odredili vrednost?
Meni se cini da carinici bas ne citaju uredbe detaljno - lupaju carinu na sve sto hoce preko 20 €. Ako sam dobro shvatio, po uredbi carina ide na iznos preko 20 € tj. ako je paket vrednosti 100 € trebalo bi da se carini 80 €, a kol'ko vidim ovde to nikome nistu ispostovali. Izvinjavam se ako nisam dobro shvatio pa je moj racun pogresan.NightCrawler je napisao(la):Meni neshto nije jasno...u uredbi stoji da se ova odluka ne odnosi na knjige,cd/dvd i ostali materijal iz kulture i obrazovanja a opet sa druge strane mom ortaku su na DVD-ove sa filmovima sa Amazon.com lupali carinu a vrednost paketa je bila oko 50-tak €
Wulfgar je napisao(la):Требао си му рећи да прихваташ, ништа те не би коштало, а не би више никада плаћао царину![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari