Jel slao neko racun tj dokaz koliko je placena roba na mail [email protected] , da li samo da cekam ili moram da ih zovem na telefon ?
ako je neko kupio amazefit bip sat za do 50e dal je prosao bez carine?
Sram ih bilo, ja bi im poslao jednu protestnu notu da to ubrzaju, jer.... jer.... nemaju pravo da.... da.... cek, sta nemaju pravo?
Nemaju pravo da te ne ubace ispred reda, posto ti je posiljka dosla brzo? Imaju obavezu da ti je isporuce u roku od x dana?
5 meseca unapred vam je receno da ce biti grkljanac od 11.11. i vec 5 godina vam se govori da je januara uzas, ali ne - zalimo se 12 dana sto stoji u mesecu u kome je pola dana neradno, ostalih pola meseca su svi mrzovoljni, a opet carina radi skoro ceo mesec, da ne bi ostajali i po mesec dana paketi...
Kome se ne svidja, ima alternative - DHL, UPS, FedEx.
Baš čudno, evo kako je meni izgledalo kad je paket prošao carinu pre par nedelja. Mada je sumnjivo što menjaju status istog dana, ili je negde krenuo ili je u pitanju neki bug. Uradi ti refresh još koji put u toku dana, možda se promeni u nešto smisleno.
To je otpremljeno. Danas ce poslati ka tvojoj posti, a sutra kod tebe.znam da tako treba.. slali su mi pismo pre 2 dana da im dostavim racun.. poslo sam im dva maila i ne znam dal im odgovara to sto sam slikao uplatu sa paypala pokuso sam FAX da im psoaljem niko ne odgovara, zvao na telefone niko ne odgovara i *** ne znam vise sta da radim
^ U Savskoj je nekada bila carina. Slao sam skoro Post Ekspres iz Savske, pošta kao i svaka druga. Ipak ću prvo da odem da ih pitam, da ne bude da ne može u poslednjem trenutku (ili da kažu da ne znaju, pa carina da vrati kao što je opisano). Hvala na predlogu, Deki!![]()
To je otpremljeno. Danas ce poslati ka tvojoj posti, a sutra kod tebe.
Statusi ce se pojaviti danas posle 16h koji to potvrdjuju.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bice. Meni je tako bilo vise puta u zadnje vreme. Carina radi sporo, a statuse izbacuju jos sporije. Prvi izbace ovo otprema kao i tebi. A onda sutradan posle 16h izbace jos jedan status koji bi trebalo pre ovog, pa i jos jedan status u koju postu ga upucuju.Ne verujem.. taj status je jos od juce a nigde nije bila otprema da pise grad u kome se salje.. jer obicno je tako.
Bice. Meni je tako bilo vise puta u zadnje vreme. Carina radi sporo, a statuse izbacuju jos sporije. Prvi izbace ovo otprema kao i tebi. A onda sutradan posle 16h izbace jos jedan status koji bi trebalo pre ovog, pa i jos jedan status u koju postu ga upucuju.
To je i mene izludjivalo, ali ajde.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari