Treba mi mala pomoc u vezi DHL-a posto nikada nisam imao situaciju a i cudna je.
Video sam da danas imam dva propustena poziva sa veoma slicnih brojeva u kratkom razmaku ( tacnije bio mi telefon ugasen ), i da nemam predstavu o cemu se radi.
Okrenem, dobio DHL centar neki itd, kazem da imam pp sa tog broja, oni sa tog broja mi kazu to je DHL carina i daju mi drugi broj na koji da se javim. Javim se, dobijem gospodju objasnim da sam imao propustene pozive da su mi dali ovi broj kada sam okrenuo gde da se javim sve sve i pitam o cemu se radi. Kaze da li imate kakvu posiljku da je stigla, ja reko ocekujem nesto ali ne DHL-om, dajte ime prezime da proverim, kao proveri nema nista, ja reko pa sto ste me zvali onda, kaze ja stvarno ne znam ja vas nisam zvala ali proveravam i nema nista, jeste li dobili kakav SMS, reko nisam. I tu se prica zavrsila.
E sada ja ne ocekujem nista preko DHL-a, nego preko obicne poste, ali ocigledno da je nesto stiglo jer nema sanse da su dva puta pogresili u broju ajde jednom ali drugi put su me zvali posle par minuta sa slicnog broja tako da nije greska u okretanju. E sada cak i da je nesto stiglo nekim slucajem da je neko poslao nesto DHL-om mada ne vidim sto bi to radio, zasto me kontaktiraju sto jednostavno ne proslede to ? Cak i da je neko nesto poslao od ovih standardnih posiljki sve je ispod 50e sto preko njih ne podleze carini itd. Imao sam pre par godina posiljke iz Irske preko DHL-a i uvek stizalo na kucnu adresu bez problema.