Odes i u bilo koju postu kazes da saljes sta saljes upakujes misa u paketic popunis papire platis i to je to
Juče sam podigao pošiljku iz USA. Vrednost $75 plus $30 poštarina. Naplaćeno 4000 din, carina i pdv na vrednost paketa + poštarina. Dugo mi ovako nisu računali. Obično bude carina + pdv ali bez uvećane vrednosti za poštarinu. Krađa po zakonu.
To znaci da ne veruju sta je u paketu, da oni idu po zakonu da ne sme da se uvozi, ne bi te ni obavestili.Inače, onaj paket iz Austrije koji je prestao da se ažurira na carini od 1.feb, dobio sam dodatne info, da je uzet sadrzaj na analizu.
Šta spada pod veći paket za koji se naplaćuje 300din otvaranje?
Ovo je bila kutija 30x20x10cm od 600 grama. Imala je isto trake sa natpisom "Biznis centar"
Nisam ja preuzeo paket, pa nemam precizno ukupnu cenu, a od papira sam dobo samo carinsku deklaraciju.
Nego bi uradili - sta?To znaci da ne veruju sta je u paketu, da oni idu po zakonu da ne sme da se uvozi, ne bi te ni obavestili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari