Kad si ga narucio? Jel sa pracenjem? Ja cekam jedno bez pracenja od 8 decembraStiglo MOFI staklo od 8eur, prošlo carinu bez ikakvih dodatnih troškova [emoji39]
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ne daju Invoice, daju insurance (osiguranje). To je velika razlika (mada ja sam u početku mislio da je to. Mada gearbest u paketu stavlja šifru proizvoda sa sajta na onom papiriću. Tako da carinik ako hoće za par sekundi može da vidi cenu tog proizvoda.Gearbest uvek stavlja cenu koju im kazes ma kolika bila, bar u mom slucaju.
Invoice ne postoji za nasu zemlju i ne mogu da ga izdaju bar je tako meni receno...
Jedino likvidator ako si stavio neku drugu zemlju ja ne znam, a voleo bih da vidim gde ti se nalazila ta opcija ako imas neki ss ili budes mogao da se setis, posto to mene jako zanima za pravi invoice.
Meni je paket na BG carini isto od 26.jan i još se status nije pomerio. Izgleda da je ipak po grupama (moj iz Austrije, tvoj iz Kine).Evo ljudi koga zanima za BG, 26og telefon stigao na carinu i otisao na pregled, danas (1.2.) zavrsili, sutra stize. Napisacu ako nekoga bude zanimalo koliko je izasla carina i sve to.
Danas mi stigao parfem koji sam kupio na ebay-u za 23$ ,platio sam pdv 700 din .Ako je neko zainteresovan mogu i link od ebay prodavca da ostavim ali nzm da li je dozvoljeno .
Evo ljudi koga zanima za BG, 26og telefon stigao na carinu i otisao na pregled, danas (1.2.) zavrsili, sutra stize. Napisacu ako nekoga bude zanimalo koliko je izasla carina i sve to.
Mali off. Da li si zadovoljan ovim telefonom? Kako ti se cini?Da se nadovezem na poruku, ZTE Nubia Z7 Max placena 106$, napisali su 100$ na paketu, i na 100$ je carinjen. Placeno sve ukupno oko 3800 sa onom dostavom, znaci carina nekih 3600. Inace, poslali su NL postom.
Mali off. Da li si zadovoljan ovim telefonom? Kako ti se cini?
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
I dalje ti je na carini,meni je tako bilo
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Šta bi trebalo da znači kada posle 1. feb nema nijednog ažuriranja statusa (danas je 4 dana kasnije)?
![]()
Sem toga, drugi su rekli da im je vec davno stiglo ono što je 26.jan stiglo na carinu. BG carina u pitanju, vidi se sa slike. [emoji34]
Tebi paket stigao 20., meni 26. na carinu i oba su i dalje tamo. Kolegi stigao isto 26. i par dana ga ima u rukama. To mi ipak govori da postoje grupe, tipa, neko radi iz Kine, nego Evrope i sl, jer ocito nema first in - first out principa. A možda je tamo haos i sve leži nabacano o to objasnjava redosled.Isti problem imam.Ne azuriraju svaki put blagovremeno.Tako i meni nije bilo par dana pa opet isti status.Jos uvek cekam paket od 20. januara.Tako da je neki zastoj definitivno.
Tebi paket stigao 20., meni 26. na carinu i oba su i dalje tamo. Kolegi stigao isto 26. i par dana ga ima u rukama. To mi ipak govori da postoje grupe, tipa, neko radi iz Kine, nego Evrope i sl, jer ocito nema first in - first out principa. A možda je tamo haos i sve leži nabacano o to objasnjava redosled.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari