Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пакет од 11.01. на царини...... коначно је наставио на крајњу адресу.
bb87eb36272016e6280dd5d793c3e0ea.jpg
A kad ti je poslat? Ja od 23 decembra cekam.......

Sta ovo znaci? Da li je dosao u moju postu i treba sutra(ponedeljak) da mi dostave?Untitled.png

Da. Mozda utorak, najkasnije.

Ja sam novembra narucio jedan paket, poslat krajem novembra (CN-Prijem je bio kraj novembra), tek sredinom decembra je poslat iz Kine doduse ("Left beijing airport" status), a dobio sam ga ove nedelje tek :)

Ocekujte zastoje, nista cudno.
Ocekujte da sve sto se poruci od ovog vikenda do 10. februara iz Kine/HK mozda i ne bude poslati pre 10. februara. Zato ce carina rascistiti postojece pakete do tada. A onda krece novi, ogroman talas zastoja :)

Pozdrav ljudi, Drugar zeli da naruci sa alija 775 xeon koji kosta 11 evra. Da li ima neko iskusta sa carinom na ovakve cpu-ove i imate li neki predlog?

Ako si iz Beograda verovatno ti nece ni otvarati . Uglavnom svi paketi ispod 100 grama prolaze carinu, a CPU je lagan

Kragujevac, do sada mi nisu otvarali pakete(uglavnom sam naruciavo sitnice).

Kraujevac spada pod Bg carinu, i cpu je mali lagan ne verujem da ce otvarati

Hvala deki.

Znaci meni bi trebalo tek za tri dana? Posto je 16.jan stigao kod njih

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Otprilike, +- 1 dan... I ja imam jos jedan paket koji je stigao 17. na carinu, pa cemo videti. Valjda ce se to resiti ove sedmice.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Skoro sam naručio h7 led sijalice, 25eur i nisu carinjene nisu dobile ni pdv. Anatomski jastuk koji kosta 8.5 usd stoji na carinskom pregledu vec 11 dana?! Da li znaci da ce da naplate nesto po njihovoj proceni ili sta vec?
I da narucio sam danas mi band 2, da li da ocekujem bilo kakve dodatne troškove za njega?
Hvala

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

E da zasto sam se i registrovao. Narucio sam na iherbu neki gel 15eur, od trenutka slanja iz Kalifornije, Njujorka, Ciriha i Beograda je bilo potrebno 4 dana, a shippovano 26og decembra, još nije stiglo, stoji u Beogradu još od 1. Januara, pretpostavljam da se paket negde zagubio ili sta?

Skoro sam naručio h7 led sijalice, 25eur i nisu carinjene nisu dobile ni pdv. Anatomski jastuk koji kosta 8.5 usd stoji na carinskom pregledu vec 11 dana?! Da li znaci da ce da naplate nesto po njihovoj proceni ili sta vec?
I da narucio sam danas mi band 2, da li da ocekujem bilo kakve dodatne troškove za njega?
Hvala

Mi band 2, bez carine tj otvaranja prolazi u 99% slučajeva. Kolko si je platio?

Sent from my IRON using Tapatalk

Ok. dobra cena! Poštarina praćenjem? Ja imam mi band 1 Exstra stvar!

Ok. dobra cena! Poštarina praćenjem? Ja imam mi band 1 Exstra stvar!

Pa ima sigurno praćenje, piše AE standard shipping 20-40 days.
Jel ima senzor ili ne, kako si zadovoljan? Kako drži baterija, koliko dugo koristis?
Mozes mi odgovoriti i u inbox ako ima

Hvala

Jel može link do jastuka?
I javi kakav je kad stigne :)

Uh, izbrisao sam order sa aliexpressa, jutros je stigao tvrdji je od dormeo-vog. Carina ili pdv su 350din, samo ne znam kako, ali opet jeftinije nego kod nas

Kako si mogao da izbrises Order?:)

Ja sam kupio kod nas memorijiski jastuk za 1200 dinara u metrou. Pravi ih neki naš proizvođač, mislim da su domaći kvalitetniji od kineskih u svakom pogledu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno