Posto vidim da ste u offtopic-u sa jastucima, nadam se da i meni nece biti zameren jedan (offtopic)
Elem, letos sam u jednom m4x1-ju naleteo na onaj jastuk za putovanja (sto stavite 'za vrat', u obliku slova "U"). Bio je taaaakoooo mekan na dodir, presvucen aloe verom ili cime vec. Kostao je 1000 din. (tacnije 999). Ne uzeh ga tada, rekoh, 'aj vraticu se da ga uzmem, i kada sam se konacno nakanio njega, naravno, nema (bila 3 kom. u velikoj korpi). A koliko sam shvatio nije ni bio dostupan u svim m4x1 prodavnicama vec samo u nekim. Toliko mi se svideo da sam tada napravio par fotki.
Ta firma je 'nasa'. (verovatno otvorio neki stranac). Nekako nadjoh nacin da im posaljem email sa pitanjem gde se mogu kupiti i po dobroj staroj srpskoj 'azurnosti' nikada odgovor nisam ni dobio.
Jednom sam nasao jastuke te firme u M3tro-u, ali nije bilo ovih 'za putovanja' vec tih 'erogonomskih' koje, verujem, vas zanimaju.
Mene zanima (pogledajte slike u attach-u) da li je neko skoro video ove jastuke od ove firme 'za putovanja', skoro negde po prodavnicama? Hvala. ...i sorry za offtopic.