Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo je kasno da proveravam :)
PS
Verovali ili ne ja sam svoj kupio u winwinu ;-) doduse malo he I drugaciji

www.winwin.rs/jastuk-vitapur-all-sides-sleep-50x70-17625-6781955.html

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Interesujem se za isti i sad mi ovo upade u oko sto si napisao...nisam ni znao da winwin prodaje vitapur jastuke i to po duplo manjoj ceni nego sto ga prodaju oni u vitapuru. Koja prevara. Inace kakav je? Ja sam gledao tog bambusa ali samo onaj higher side sleep.
P.S. Sorry za off (nisam jedini). :D

Menu je odlican :)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Posto vidim da ste u offtopic-u sa jastucima, nadam se da i meni nece biti zameren jedan (offtopic) :)

Elem, letos sam u jednom m4x1-ju naleteo na onaj jastuk za putovanja (sto stavite 'za vrat', u obliku slova "U"). Bio je taaaakoooo mekan na dodir, presvucen aloe verom ili cime vec. Kostao je 1000 din. (tacnije 999). Ne uzeh ga tada, rekoh, 'aj vraticu se da ga uzmem, i kada sam se konacno nakanio njega, naravno, nema (bila 3 kom. u velikoj korpi). A koliko sam shvatio nije ni bio dostupan u svim m4x1 prodavnicama vec samo u nekim. Toliko mi se svideo da sam tada napravio par fotki. :)

Ta firma je 'nasa'. (verovatno otvorio neki stranac). Nekako nadjoh nacin da im posaljem email sa pitanjem gde se mogu kupiti i po dobroj staroj srpskoj 'azurnosti' nikada odgovor nisam ni dobio. :)

Jednom sam nasao jastuke te firme u M3tro-u, ali nije bilo ovih 'za putovanja' vec tih 'erogonomskih' koje, verujem, vas zanimaju.

Mene zanima (pogledajte slike u attach-u) da li je neko skoro video ove jastuke od ove firme 'za putovanja', skoro negde po prodavnicama? Hvala. ...i sorry za offtopic. :)

Prilozi

• Mlily ergo jastuk 1.jpg
    Mlily ergo jastuk 1.jpg
    211.5 KB · Pregleda: 157
  • Mlily ergo jastuk 2.jpg
    Mlily ergo jastuk 2.jpg
    160.4 KB · Pregleda: 167
  • Mlily ergo jastuk 3.jpg
    Mlily ergo jastuk 3.jpg
    210.9 KB · Pregleda: 180
Poslednja izmena:
Ja sam uzeo memorijske pene u Bosni (dis) za ekvivalent 200 din. Nije sa aloe verom, ali sluzi svrsi :D Jos negde sam ga u Bg video za recimo 600 din, ali ne znam gde. Znam da je bilo u jysku takvih kao sto trazis/slicnih.

Ово је послао 6п!

Hvala na informaciji!

Nije mi ovo bio prvi put da 'dodirnem' nesto od memorijske pene, ali kada sam 'ispipao' ovaj 'U' jastuk za putovanja, osecaj je bio stvarno extra. Bukvalno me navodio da ga u sred prodavnice stavim za vrat. :) Nisam, jer...ko zna ko ga je do tada sve ispipao. :D Ali stvarno extra osecaj! Steta sto ga ne kupih tada. :(

Poslednja izmena:
Posto vidim da ste u offtopic-u sa jastucima, nadam se da i meni nece biti zameren jedan (offtopic) :)

Elem, letos sam u jednom m4x1-ju naleteo na onaj jastuk za putovanja (sto stavite 'za vrat', u obliku slova "U"). Bio je taaaakoooo mekan na dodir, presvucen aloe verom ili cime vec. Kostao je 1000 din. (tacnije 999). Ne uzeh ga tada, rekoh, 'aj vraticu se da ga uzmem, i kada sam se konacno nakanio njega, naravno, nema (bila 3 kom. u velikoj korpi). A koliko sam shvatio nije ni bio dostupan u svim m4x1 prodavnicama vec samo u nekim. Toliko mi se svideo da sam tada napravio par fotki. :)

Ta firma je 'nasa'. (verovatno otvorio neki stranac). Nekako nadjoh nacin da im posaljem email sa pitanjem gde se mogu kupiti i po dobroj staroj srpskoj 'azurnosti' nikada odgovor nisam ni dobio. :)

Jednom sam nasao jastuke te firme u M3tro-u, ali nije bilo ovih 'za putovanja' vec tih 'erogonomskih' koje, verujem, vas zanimaju.

Mene zanima (pogledajte slike u attach-u) da li je neko skoro video ove jastuke od ove firme 'za putovanja', skoro negde po prodavnicama? Hvala. ...i sorry za offtopic. :)

uzeo u V3ro marketu na NBG - njihova robna kuca koja se zove Jumb0. 299 din punjen kuglicama. mada je najbolji onaj koji se naduvava i od somota je jer je materijal prijatan i debljina se podesava po potrebi.

To je onaj v3ro blizu buvljaka na NBG? Verujem, pricamo o istoj firmi (za jastuke)? Ne znam, ne bih da 'naduvavam'. Vise sam za ono, upadnes u avion, i stavis za vrat vec pripremnjen jastuk npr. Ovaj jastuk sto mene zanima....osecaj je... :)

jeste. taj. ako ti ne odgovara idi u prodavnice sa bebi opremom. to se zove mini beluga. probaj tamo.

na naduvavanje je najbolji jer zauzima mesta kao novcanik i podesava se debljina. naduva se za 15 sekundi. nisam licno koristio ni jedan osim sto sam ih probao. uzimao sam ih zbog deteta. pozz

Poslednja izmena:
Da se promeni naziv teme?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ja sam gledao u jysku dosta...ima dobrih, al su skupi. Mozes naci jeftinije. Ja konkretno cekam onog bambusa da bude na nekoj akciji, a do tad ako uleti nesto uleti...
Kolko god ovo bio off 100x je korisniji od od 16577438 postova na foru skrinsot i pitanje narucio sam paket tad i tad sad je taj i taj i jos ga nisam dobio. Sta mu se desilo? Ne znam matori, cekaj da rastopim olovo ili da bacim pasulj.

Šta znači ovo? Nikad do sad nisam imao ovakve izveštaje. IMG_20170125_191712_187.jpg

Sent from my IRON using Tapatalk

Šta znači ovo? Nikad do sad nisam imao ovakve izveštaje. Pogledajte prilog 220260

To znaci da je paket poslat preko Swiss post Singapore, stigao u njihov magacin u Nemacku. Ch je Svajcarska samo nije tamo,vec u DE - Nemacka, DIE je skracenica tog sela a T na kraju da je magacin , transfer centar. Da je A na kraju bio bi Aerodrom, ali to selo nema Aerodrom, to ide preko Frankfurta, ali dalje do Surcina neces imati nikakve promene.

Sada ga samo cekaj na nasoj posti da stigne na Surcin.

Ok. Hvala! Obično mi šalju Holandskom poštom. Preko njih su drugačiji statusi.

Izgleda da se nesto desava. Vidim po brojevima Posta i plus apdejtovali danas za danas
96EEOVNn.jpg

Cudni neki statusi u poslednje vreme...

7b6e8a054bb373f2f611decef0064611.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam ako vidite moju sliku,ali ja barem ne mogu da je vidim u prethodnoj poruci,a ne mogu ni link da izmenim. Evo ovde.

96_EEOVNn.jpg

Opet se ne vidi slika.
Kod mene je sve isto, a i statusi su danas za juce.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa tvoj paket je zavrsio carinjenje...na putu je ka tebi...

Samo sto nisu stavili da dolazi u Kragujevac, posto pise da ide u postanski centar Beograd.

Pa ide preko poste beograd,ne znam sta je tu cudno...

Mislio sam da treba da pise Kragujevac 34200

Konačno stigao paket iz Slovenije. Doneo mi Post express,nije poštar. Ocarinili mi kapu,doplatio sam jos 740din

Zdravo ljudi, dva pitanja imam.
Prvo, da li neko zna koliko je trenutno zadrzavanje na BG carini? Skapirao sam iz prethodnih postova da je nekih 8 dana.
Drugo, da li neko zna, da li ima poente da saljem racun i izvod iz banke na e-mail carine za telefon koji sam narucio? Stigao je danas u Srbiju, i voleo bih da im posaljem ta dokumenta da me ne bi osurili, posto je telefon bio na popustu sa 350$+ na 106$, pa ne bih bas da mi carine na originalnu cenu.

Hvala.
P.S. Ako neko zna e-mail adresu preko koje moze da se kontaktira carina, neka napise ako nije problem. Ja jesam slao poruke pre, ali nisam siguran da li je to ta adresa.

nema slanja racuna i sl dok oni to ne traže!
a veoma retko traže tako da si prepušten njihovoj proceni vrednosti. čak i kad imaš račun oni mogu da procenjuju vrednost jer to što ti nešto platiš 100$ ne znači i da ta stvar vredi 100$ :)

Zdravo ljudi, dva pitanja imam.
Prvo, da li neko zna koliko je trenutno zadrzavanje na BG carini? Skapirao sam iz prethodnih postova da je nekih 8 dana.
Drugo, da li neko zna, da li ima poente da saljem racun i izvod iz banke na e-mail carine za telefon koji sam narucio? Stigao je danas u Srbiju, i voleo bih da im posaljem ta dokumenta da me ne bi osurili, posto je telefon bio na popustu sa 350$+ na 106$, pa ne bih bas da mi carine na originalnu cenu.

Hvala.
P.S. Ako neko zna e-mail adresu preko koje moze da se kontaktira carina, neka napise ako nije problem. Ja jesam slao poruke pre, ali nisam siguran da li je to ta adresa.

Koji je telefon sa 350 snizen na 106?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno