djpgiovany
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.12.2009
- Poena
- 170
11.dan na carini...E,Srbijo...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
pa ok.. to povoljno?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
pa ok.. to povoljno?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
auh.. superJeste, kod nas je oko 110e.
Ne, mozes i za oko 1000+ da otkupis dokumentaciju i da ti tvoj spediter to odradiJe li u 100% slucajeva, ako je vrijednost posiljke 50+Eura, DHL lupa onih njihovih 4000 dinara + carina + pdv ?
U kom smislu?Ne znam sta bi meni uradili da narucim telefon od 150$ xD
Brazilac i pitanje, IQ u minusu.... [emoji15]Sa ovog linka je narucila
https://www.aliexpress.com/item/Hot...-DSLR-Bag-Backpack-for-Canon/32646482182.html
Oh, boyBrazilac i pitanje, IQ u minusu.... [emoji15]
Jel cu tek sutra videti da li carine paket? I sta znaci ovo "letters" pored 11003? Hvala![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja videh jednom lika koji je kupio vrećicu za pesak kao kontra teg za foto stativ. Dao ocenu 1 i napisao: "Pazite se kada naručujete. Ja nisam dobio pesak u vreći
Expedited Shipping
EMS (Express Mail Service)
Estimated Delivery: About 3 ~ 7 days with Tracking Number
Insurance: Full Insurance
International Buyers - Please Note:
・Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility.
・Please check with your country’s customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.
・These charges are normally collected by the delivering freight (shipping) company or when you pick the item up - do not confuse them for additional shipping charges.
・We do not mark merchandise values below value or mark items as “gifts” - US and International government regulations prohibit such behavior.
Twister, veruju sta pise iz Japana, a i ako je nesto specificno odatle, nemaju ni kako da provere da kosta vise
Pitaj ga za svaki slucaj cime salje, ali vecina njih na eBayu, sto prodaje specificne japanske stvari, nema doovljno posiljki da mogu dobiti dobre DHL cene. Vece firme mogu, ali se tamo niko time ne bakce - poslovni ljudi, sve zvanicnim sales channels
Sta je u pitanju, ako smemo znati, neka tastatura/mis/igracka?![]()
http://www.ebay.com/itm/DER-EE-DE-5000-High-Accuracy-Handheld-LCR-Meter-TL-21-TL-22-TL-23-from-Japan/191994619029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari