Verovatno si u pravu, evo mog slucaja od prosle godine. Narucio sam sportsku opremu vrednosti oko 150e iz Amerike, znam da njihovi paketi stizu u roku od 10-15 dana, imao je i broj za pracenje, nikakvu informaciju o paketu nisam mogao da saznam na postinom sajtu, kao da paket nije ni stigao u zemlju, posle 20tak dana nazovem ja carinu da se raspitam sta se desava sa tim paketom, oni me isetaju posle 2-3 broja ubodem onaj pravi gde mi zena kaze da su tom paketu promenili tracking broj kad je usao u zemlju, kada sam proverio taj novi broj imaos sam sta i da vidim, stigao u zemlju posle 10tak dana od slanja, na otpremi 10200 proveo 10 dana, kada je stigao, naplacen je i PDV i carina propisno, paket je imao urednu fakturu.
Mislim da si u pravu jer ti se pojavila informacija na sajtu, a ako se dobro secam ja nisam mogao da proverim kao da paket nije ni usao u zemlju. Moguce da zezaju jer ima 20tak komada, ali najbolje da nazoves pa da saznas iz prve ruke o cemu se radi.
Mislim da si u pravu jer ti se pojavila informacija na sajtu, a ako se dobro secam ja nisam mogao da proverim kao da paket nije ni usao u zemlju. Moguce da zezaju jer ima 20tak komada, ali najbolje da nazoves pa da saznas iz prve ruke o cemu se radi.