USPS First Class Mail nije najjeftinija opcija, USPS Standard International Mail je jeftinija ako se ne varam, i samo sa njom putovanje traje ponekad i mesec dana, First Class bi morao biti ovde za 10 dana plafon...
USPS First Class Mail nije najjeftinija opcija, USPS Standard International Mail je jeftinija ako se ne varam, i samo sa njom putovanje traje ponekad i mesec dana, First Class bi morao biti ovde za 10 dana plafon...
Prvi put kupujem na aliexpress-u, i vidim da trebam da unesem broj telefona, ali ima 3 odvojena polja: Country Code - City Code - Tel Number
Sta tu da pisem? Fiksni nemam, a ne znam u kom formatu i koje brojeve u koja polja da pisem
Edit: Vidim da ima broj mobilnog posebno :smash:
iz mog iskustva,USPS First Class Mail International najbrze mi je stigao za 8 dana (?).....ali zna da se oduzi i na 20ak dana....u proseku za nekih 15ak dana je najcesce bilo kod mene
primetio sam da one posiljke koje su iz Njujorka ili blizine tog grada,brze stizu.....jer u Njujorku im se izgleda nalazi neka glavna posta iz koje paketi krecu ka Evropi.......pa onda kada neko iz NY posalje nesto brze dodje do te glavne poste nego i krece ka Evropi,nego kada neko iz Albukerkija u Arkanzasu posalje nesto...
Vec sam narucio, pa mi ne znaci da ih sada cimam. Ali ovo stvarno nema smisla...Ima Weight i Shipping weight. Ako na stranici proizvoda stoji 0.6kg shipping weight zovi ih preko chata da provere.
Hvala obojici
A jel zna neko koja im je ovo fora na iherbs-u da isti proizvodi u identicnoj ambalazi, samo se ukusi razlikuju budu po 3 puta tezi?
Gledao sam Walden Farms one prelive i namaze bez kalorija. Neto je 350g i nalaze se ili u flasici ili u teglici. A razlikuje se iovako gramaza za podosta... Da stvar bude jos gora, na strani za proizvod pise npr da je 0.61kg, a kad dodam u korpu ono ispadne 1,2kg! WTF
Bilo bi me bas briga, ali ona najjeftinija isporuka od 4$ ima ogranicenje od 1,8kg, a naredna najeftinija je po 25$ (sa kojom mi se onda vise isplati da kupim bilo gde u svetu ili kod nas, i to ne racunajuci u obzir carinu i pdv...). Znaci dve flasice same ne mogu da stanu u paket jer ce biti pretezak.
Evo npr:
Ovaj proizvod imam u frizideru (kupio kod nas): http://www.iherb.com/Walden-Farms-Thick-Spicy-Barbecue-Sauce-12-oz-340-g/53113
I stvarno je tezak 0.6kg. Na njihovom sajtu stoji da je 0.61kg (sto je OK). Ali kada se doda u korpu onda je tezak 1.03kg!
Mislim, da ga pakuju u olovnoj kupiti pa ne bi ispalo duplo tezi :smash:
Ma ovaj thick and spicey je uzas. Ali zato je karamela odlicna. Samo ta dva sam probao pa ne mogu da pricam za ostale.Pakuju prelive u ogormono kartonsko pakovanje. Stvarno bude kabasto i tesko kad stigne...
bude nekad i na kupujem prodajem, a ima u italiji i mislim u madjarskoj/sloveniji nekad... ja ga necu vise kupovati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari